Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

arkadaşlar okunan bu yasinleri dua ederken okuduğumuz kişinin isimlerinimi telafuz ediyoruz...ben hep genelleme yapıyordum.... doğrusu nasıl?

arkadaşlar okunan bu yasinleri dua ederken okuduğumuz kişinin isimlerinimi telafuz ediyoruz...ben hep genelleme yapıyordum.... doğrusu nasıl?

canım ben başlarken yasine ne niyet ve kimin için okunuyorsa o niyetle okuyorum.bağışlama duasını ayşe yapıyor zaten.

Canım ne güzel yazmışsın yüreğine sağlık.İnşallah bizlerede o annelik duygusu nasip olur
çok beğendim çok duygulandım çok karıştım:26::26::26::26: Karma karışık oldummm birbirni tanımayan insanlar nasıl olurda aynı duyguları yaşarlar ve paylaşırlar
Görmedende gönüller bir canım
Hoşgeldin aramıza gurbette olmak kolay değil tabiki Allah rahmet eylesin babanaBenimde babam vefat etti.Mekanları cennet olsunAllah gönlünce versin bebeğine kavuşursun inşallah

Canım hayırlısı olur inşallah.Gelişmelerden haberdar edersin

iyi akşamlar arkadaşlarr
bilmiyorum benim hikayemi bilen var mı? nisan ayında 38 haftalık bebeğimi kordon dolanmasından kaybettim
çok şükür şimdi tekrar hamileyim nzardan falan çok korktuğum için önce paylaşmak istemedim çok farklı psikolojim lütfen kızmayın bana ayrıca düşük riskimde vardı hala evde dinlenmekteyim çok şükür bugün 10 haftamızı tamamladık
olacak her türlü oluyor malesef o yüzden ayşeyle yeni hamilelik haberlerinin sizlere moral olacağını düşündüğümüz için artık paylaşmak istedim
Allahım hepinize sağlıklı sıhhatli hamilelikler ve evlatlar nasip etsin

AYŞECİM geçen haftayı fazla okumuş olmadım demi çünkü geçen haftanınkini bugün yazdımya ondan diyorum
bu arada bende özlem için tekrar okurum kat kat helal olsun allahım sabır versin

Canım ilk bebeğin için üzüldüm.Allah yeniden nasip etmiş anne olmanı ne güzel Rabbim size bağışlasınSağlıkla bebeğine kavuş inşallah.Darısıda bizlere ve olmayanlara olsun

Allah nazarlardan korusun.çok sevindim senin adına.RABBİM sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş.kendine dikkat et.dinlenmeye devam.

KIZLAR BU AY (hayatımda ilk kez )ARA KANAMAM OLDU SAT. 16 KASIMDI:26::26::26::26: BAT.IN 15 ARALIK OLMASI GEREKİRKEN :26::26::26::26:ARALIKTA GELDİ:44::44::44::44::44::44: VE ÇOK YOĞUNDU:44::44::44: BU GÜNDE KASIKLARIMDA ŞİŞDETLİ AĞRIM VAR ASLINDA ÇRŞB GÜN KADIN DOĞUMCUYA GİTTİM :26::26::26:MUAYENE ETTİ:26::26: RAHİM İÇİNDE BİR SORUN YOK:26::26::26: YUMRUTALIKTA TEMİZ DEDİİ:44::44::44::44::44::44: HORMONLARIMA BAKTI NORMAL DEDİ:44::44::44::44::44: AMA NEDEN HALA AĞRIM VAR ANALAMADIM

yolumuz bir yaa:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:gönülerde bir

Hayırlısı canım inşallah bebişin seninledir de çift çizgiyi görürsünnnnnn

eşimde de bende de bişey yok testler normal çıkıyorr... doğal yolla olmadııı tüp bebek denedik ... ilkin de tutmuyor diyorlarr bakalımm.....:)

hayırlısı canım aşılama denemediniz mi direk tüp mü yaptınız eğer ikinizde de sorun yoksa aşılama daha rahat olur çünkü senin için hayırlısı tabi ki Allahım vermiştir kararını

Çok geçmiş olsun canım çok şükür Allahım bekletmeden vermiş bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder Rabbimmm

Canım ilk bebeğin için üzüldüm.Allah yeniden nasip etmiş anne olmanı ne güzel Rabbim size bağışlasınSağlıkla bebeğine kavuş inşallah.Darısıda bizlere ve olmayanlara olsun

Aminnnnnnnnn

Allah'ım bu defa hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin canım Allah nazarlardan korusun AMİN

Allah'ım bu defa hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin canım Allah nazarlardan korusun AMİN

100 tane ayetel kürsi okuyacağım demiştim.nasıl dua ediliyor isimleri mi saymak gerekli.öyleyse eğer kimlerin isimleri olacak acaba?

herkese çoook teşekkür ederim arkadaşlar inşallah isteyen dileyen herkes hayırlısıyla tez zamanda annelik duygusunu tadar

hayırlısı canım aşılama denemediniz mi direk tüp mü yaptınız eğer ikinizde de sorun yoksa aşılama daha rahat olur çünkü senin için hayırlısı tabi ki Allahım vermiştir kararını

ilk gittiğim doktor yumurta takibi yapmadan direk aşılamaya geçmek istedii...bizde kararsız kaldık bir yıl dolmamıştıı ...vazgeçtikk...sonuçta aşılamanın normal hamile kalma arsındaki kalma şansı aynı gibi.....sonrasında da zaman geçti yaşımızda ilerliyor haliyle ....bir iki ay yumurta takibinden sonra bize tüp bebek merkezlerinden yardım alabileceğimiz söylendii....tabii bu ikincii doktorumuzduu.....tüp bebek merkezine başvurduğumuzda ilk olarak tahlil vs...herşey güzel dedii bir iki ay dinlenme verdiii..... yumurtlama günlerinii değerlendirmemiz açıdann....baktık kii olmuyorr...bizde zaten olmazsa tüp bebek deneyelim istedikk ...doktorun tedavisiide o yöndeydii ama...ilk deneme umutsuz duu maalesef....

ÇOK SEVİNDİM RABBİM SAĞLIKLA DEVAM ETMESİNİ VE KUCAĞINA ALMAYIDA NASİB ETSİN.DUALARIMIZ SENİNLE

Günaydın kızlar Kimsecikler yok hepiniz evdesiniz dimi ben yine işteyim yaaaaaa...özay arkadaşımıza çok sevindim güzel haberler alıyoruz devamını nasib etsin rabbim inşallah

Günaydın kızlar Kimsecikler yok hepiniz evdesiniz dimi ben yine işteyim yaaaaaa...özay arkadaşımıza çok sevindim güzel haberler alıyoruz devamını nasib etsin rabbim inşallah

gunaydın tatlım ben burdayım bend sen gibi kadersiz çalışanlardanım :)
nasılsın keyfın nasıl?

kızlar slm herkese

özay tebrıkler canım Rabbım kucagına aldırsın sağlıkla inş.

seyyan kuzum verecek rabbım sınav butun bu yazdıkların. Yakup efendımız ne vakıt Yusufunu özlemeyı aramayı ağlamayı bıraktı o vakıt yavrusuna kavuştu belkı bizler içinde bıraz rahat dingin beklemek en hayırlıdır canım :)

nekadarzor rabbım sıkıntılarından kurtarsın inş.

esma,ayşe,sebile, tum arkadaşlar nasılsınız ?

Günaydın canım evet evdeyim ve heyecanlıyım neden derseniz ilk defa aşure yapıcam bugünDün akşamdan malzemeleri hazırladım buyurun gelin aşure yemeyeAnnem yapardı hep kulakları çınlasınAllah kolaylık versin canım yarın dinlenirsin gerçi biz bayanların işi bitmiyor dinlenme fırsatı yaratamıyoruz

A.s canım sanada Allah kolaylık versin nasıl gidiyor kapalılığa alıştınmı

orlic sanada günaydın keyfim; gripliyim canım ama işede gelmek zorundaydım sen nasılsın sende mi iştesin canım ya

baharcım aşureni allah kabul etsin bende yarın yapmayı planlıyorum ilk defa yapıcam bende eminim seninkide çok güzel olacak bayılırım aşureye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…