Hiç içime doğmuyo,inşaallah hayırlısı arkadaşım
Helal olsun canım ne demek..Tamam 4 tane Yasin,1000 tane de Ayetel Kürsi okuyorum,Rabbim dualarımızı kabul etsin
dualarımdasın canım inş.rabbim bu defa nasıp etmiştr
Aysecim bugun yeni listemi yapildi? Ozlem e daha once okumustuk. Sikintili durumundan dolayi bu hafta ona mi okuyacagiz? Ben anlamadim
30 Kasım'da adet olmam gerekiyordu,ben 29 Kasım'da oldum,birgün önce yani.Sadece ogün geldi,devamı yok.Bir hafta gecikti tam,evde test var ama yapmak istemiyorum.Of bilmiyorum kafam çok karışık.İnşaallah meleğimin müjdesini Rabbim bu aya yazmıştır.Herşeyden çok istiyorum,sağlıklı hayırlı bir evladımın olmasını.Dua eder misiniz banada.Fazla ümitlenmek istemiyorum,hayırlısı olsun.
Ayrıca benide alırmısınız listeye.Bende katılmak istiyorum.
evt bidaha okuyalım deddim suan sıkıntıda ya ama bu yanlış olur diğer arkadaşların hakkına girmiş olurum demi
Ben seve seve kim olursa olsun farketmez okurum. Ben sadece telefndan girdigim icin yeni listemi yoksa karisiklikmi oldu tam anlayamadim. Hak olayina gelince benden yana helal olsun hic onemli degil.
o zaman arkaadaşlara sorayım bide
evt bidaha okuyalım deddim suan sıkıntıda ya ama bu yanlış olur diğer arkadaşların hakkına girmiş olurum demi
benim içinde problem değil.bundada vardır bir hayır diye düşünüyorum.ama ben hastalandım.bir tane okumuştum.kalan üç taneyide eşime okuturum.
Ne yanlışı canım ne güzel düşünmüşsün bir arkadaşımız sıkıntıdaysa 1 değil 10 defa yine okuruz yeter ki Rabbim sıkıntısını gidersin benden yana da kime okursak okuyalım helal olsun
canım hoşgeldin aramıza.bence test yapmalısın.üstüne görmüş olabilirsin.inş.öyledir.
ameliyattan sonra hamile kalma şansın yuksektı demi canım..incir suyu iç..faydası olur inş.[/Qöyle demişti doktorum.ema yazmış ya duyduğun her karışımı yapmak demek anne olamamak.yapıyorum.incir kürü vs.ne duyduysam....hayırlısı
esma ayse035 ve özlemlk için ayet el kursı lıstesi
ayse035== 200 tane okuyacak
eslemlıva==1000 tane okuyacak
okumak isteyenler eklenecektr
arkadaşlara daha önce özlem arkadaşımız için sıkıntısından dolayı sırası gelmeden yasin okumuştuk..şimdi de listede sırası geldi eger kabul ederseniz tekrardan okuyalım mı biliyorsunuz kurtaj oldu..okumayalım derseniz sıradaki arkadaşa geçicem
mesajlarınızı bekliyorum
30 Kasım'da adet olmam gerekiyordu,ben 29 Kasım'da oldum,birgün önce yani.Sadece ogün geldi,devamı yok.Bir hafta gecikti tam,evde test var ama yapmak istemiyorum.Of bilmiyorum kafam çok karışık.İnşaallah meleğimin müjdesini Rabbim bu aya yazmıştır.Herşeyden çok istiyorum,sağlıklı hayırlı bir evladımın olmasını.Dua eder misiniz banada.Fazla ümitlenmek istemiyorum,hayırlısı olsun.
Ayrıca benide alırmısınız listeye.Bende katılmak istiyorum.
esma ayse035 ve özlemlk için ayet el kursı lıstesi
ayse035== 200 tane okuyacak
eslemlıva==1000 tane okuyacak
okumak isteyenler eklenecektr
inşallah hamişsindir canımmm...hadii hayırlısı en kısa zamanda ii haberlerinii bekliyoruz..
ameliyattan sonra hamile kalma şansın yuksektı demi canım..incir suyu iç..faydası olur inş.[/Qöyle demişti doktorum.ema yazmış ya duyduğun her karışımı yapmak demek anne olamamak.yapıyorum.incir kürü vs.ne duyduysam....hayırlısı
incir uyu bende bi ara yapmıştım ama 1 ay kadarr:))) gerçekten faydası oluyor mu sonuçta allahın yarattığıı hiçbişey zararlı değildir aşırıı olmamak şartıyla....doktorlar genelde ilaç yazmayı bilirr söyleyen hangii doktormuş acaba....
arkadaşlara daha önce özlem arkadaşımız için sıkıntısından dolayı sırası gelmeden yasin okumuştuk..şimdi de listede sırası geldi eger kabul ederseniz tekrardan okuyalım mı biliyorsunuz kurtaj oldu..okumayalım derseniz sıradaki arkadaşa geçicem
mesajlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?