Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Allah razı olsun canım yapmaz mıyım tabii ki yaparım yüreğimi ferahlattın Allah'ta senin sıkıntılarını gidersin inş

allah razı olsun canım yapmaz mıyım tabii ki yaparım yüreğimi ferahlattın allah'ta senin sıkıntılarını gidersin inş

aslında içimizi rahatlatacak o kadar çok şey varki:) allaha şükredince o fazlasıyla veriyo. Kaynanana gelince o kalbi mühürlenmiş olanlardan. Ona artık hiçbir laf anlatamazsın. Onun yaptığı ya da büyük konuştuğu bir laf için belki de bunu yaşıyorsunuzdur? Ama onlar kabahati kendilerinden bilmezler. Valla bazen rabbim diyorum beni buraya sen gönderdin, aşımı, eşimi, işimi sen verdin. Biliyorum ki bebeğimi de vereceksin. Ama zamanını bekliyorsun. Rabbimiz gulfü suresinde insanları sevdiğini dolaylı bir şekilde ifade ediyor. Insanlar sevdikleri için başkalarının canlarına kıyıyor. Bizi yaratıp seven rabbim bebeklerimizi mi vermeyecek? Allahım seni çok seviyoruz........bebeklerimizin geliş vaktini erkene çevir...

Ne olursa olsun ona kızamıyorum ama beni üzmesine izin vermeyecem o eşimin kıymetlisi annesi başımın tacı 2.annem onun için kızamıyorum belki de.Rabbimin hazinesi bol biliyorum ki bizlere de nasip edecek annelik duygusunu yeter ki hayırlısını isteyelim Rabbimden

. Allahın isimlerinden biri olan varis (a harfi uzatılarak okunacak) mirasçı anlamına gelen vaaris ismi ya vaaris diyerek günde 707 kere okuyanın çocuğu olurmuş denemekte fayda var
olmasa da sevaba gireriz Rabbimin adını anmaktan zarar gelmez ki.

4 cuma üst üste 1000 kere ya evvel okuyun
abdest alın ve Ya Rabbi sana yalvarıyrum sevgili peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum . Ey çok sevdiğim peygamberim Muhammed aleyhisselam!Seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum senin hatırın için kabul etmesini istiyorum ya rabbi bu yüce peygamberi bana şefaatçı eyle! onun hürmetine duamı kabul et diyerek duanızı edin.
birleşme öncesi 3 ihlas okuyun ardından allahümmec alni min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutiaten deyin.

1. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." âyetini gecele*ri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.

2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır." âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.

3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok*tan var edendir." âyetini 1054 kere tekrar eder.)

4. Veya; Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya*kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)

rabbim dualarımızı kabul eyler inşallahh...bende zaten bir kaçını uygulamayı düşünüyorum...inşallah faydasıı olur ... deneyip te bu şekilde evlat sahibii olan arkadaşımız varsa lüfen buraya yazsınn...

Bende okuyacağım inş canım Rabbim kabul etsin AMİN

canımmm benimmm rabbim sana sabır versinnn..inş tez zamandaa kucagın dolarrr üzülme demek nafile biliyorum insanın yüreğii yanıyorrr ben 8 haftalık bebegii kaybetmiştim ve sadece bir kez kalp sesini duymuştum müthişti o sess mucizee o kadar üzülmüştümkiii eğer olsaydı bir hafta 10 gündür doğmuş olacaktııı ahhh ahhh kaderr buu canımm en zor sınavımız böyle olsun tez zamanda gelsinn meleklerimiz inş

sabırlıı ol kuzumm millete bakma kapını örttüğünde eşin le sen kalıyorsunnn önemli olan eşinle huzurun rabbim yine verir inşş uzun bir süre değill 2 yıll..bende işitiyorum böle laflarr bikeresinde eşiin yengesii bana kalabalıkk bir ortamdaa gelinnnn gelinn biz seni ne diye getirdikk nerde çocukk dedii malesed önüne geçemiyoruz söylesinlerr aldırmaa duyma görmee(((

güzell fkir bencede okuyalımmm

insanlar ne kadarr düşüncesizz yaaa hiç senin üzülebileciğiini düşünmüyorr allah akıl versinn bizlerede sabırrrrrr

O günlere dönmeyi ne kadar çok isterdim bir bilsen canım hayat bir başka güzeldi mercimek diye severdik kızımı kardeşimin nişanı vardı yol uzun diye korktum gitmedim ve kardeşim mesaj atmıştı ablacım herkesten çok sizin orda olmanızı isterdim ama MERCİMEĞİN CANI SAĞOLSUN yazmış babası mercimeğimize mektuplar yazdı büyüyünce verecektik okusun diye günlükler tuttum ama olmadı okuyamadı yavrum.Ya hepinizden çok ama çok özür diliyorum ben hiç böyle değildim bu son günlerde özellikle bugün içimde fırtınalar kopuyor yazmak istiyorum bugüne kadar içime attıklarımı döküyorum buraya hep güçlü olmaya çalıştım duygularımı gizledim şimdi neden gizleyemiyorum anlamıyorum hakkınızı helal edin ne olur

Ah elimde olsa duymayacam görmeyecem Allah'ım ne olur boynumuzu bükük bırakma kimsenin diline düşürme evlat kokusuna sesine hasret bırakma ne olur Rabbim yalvarıyorum

Bu saatte size bunlari niye yaziyorum once onu acikliyim. Belkide yureginizin sizisini acisini belkide yarasini taaas icimde hissediyorum.*
Yasli ve hasta bir babam var. Bir nevide yardima bakima ihtiyaci var. Ben bir evladiyim babamin baskada evlatlari var. Simdi babam yillarca bizlere kendi sagligindan ve canindan vazgecerek var gucu ile calisti ve ben inaniyorum ki asla haram yedirmedi. Dovmedi sahip cikti elinden geldiyince okutu meslek sahibi yapti. Asla kotu bir baba olmadi bence aksine hakkini asla odeyemeyecegim bir babam var. Hayatimda sadece babami bor kere gordum calisirken yllar evvel en az 20 yil evvel. Halada babamin o hali aklimdan gitmez. Bizim icin ne kosullara katlandi diye. Ben elimden gelen yapiyorum babama ama genede ne icim ne vicdanim rahat degil. Keske babama sagligina kovusmasi icin birseyler yapabilsem belki icim bir nebze rahatlayacak. Rabbim e hergun babam saglikli huzurlu bir omur nasip etsin diye yalvariyorum. Simdi gelelim asil soruna evladi olan diger kardeslerimin birinin disinda kimse aramaz sormaz bir ihtiyaci varmi bilmez.babam hergun agliyor ben biliyorum kimse ilgilenmedigi icin. Oysaki sadece bir telefon bekliyor.*
Ben evladimi kaybettgimde bosandigimda oturdum agladim dizlerinde babamin dedimki baba yillarca hayirli huzurlu bir yuva istedim olmadi kaderime razi oldum nasibim buymus dedim. Baba Allah verdigi evladi niye aldi dedim. Ben simdi bir evlat kokusu koklayamacakmiyim dedim. Evladimdan geriye bir cift corap var sadece dedim. Ben buna nasil dayanicam baba dedim.icimin acisin tarif etmem mumkun degil. O zaman babamin su dedigini unutmam hic. "bak kizim ben kac evladim var, ben suan varliklarindan dolayi agliyorum. Keske olmasalardida icim boyle haketmedigim halde yakmasalardi. Canimi biraz daha iui yesinler okusunlar diye hce saydim. Simdi elden dustum yuzume bakan yok soran yok. Aglama hayirsiz olsaydi omur boyu aglardin. Zamanla bi yaranda sarilir" dedi. Simdi zaman gecti hala evladimi olsun istiyor yuregim, ama bakinca kosullarada iyikde Allah nasip etmemis diyorum. Olsaydi perisan olacakti babasi denen o sahsin psikolojik durumu yuzune.*
Ozetle veren de Allah alan da Allah. Emin olun hayirsiz evlat cok daha zor. Dua edin inanin ve Rabbim den hayirlisini isteyin. Hayirsiz cok daha zor.*
Allah sizlere hayirli ve saglikli evlatlar versin ins.*

bi sorum vardı .. ya bizim sonumuzda tüp bebek gibi görünüyor. daha 1yıl 3 aylık evliyim doktor başka şansınız yok dedi. tüp bebek fiyatları ortalama nedir?

Canım kardeşim, çok teşekkür ediyorum. Sağolun, inanın o sizin yüreğinizin güzelliğinden, güzel görüşlülüğünüzden. Yine de, insanın samimiyetinin ve duygularının karşı tarafça anlaşılabilmesi kadar güzel bir şey olabilir mi hiç? Eksik olmayın. Allah sizden de razı olsun. Hem sizden, hem diğer arkadaşlarınızdan.

Eksik olmayın, beni de aranıza aldınız. Sizler kadar, sizin birbirinizi anladığınız kadar anlayamayacağımı da düşünebilirdiniz. Ancak öyle düşünmediniz, benim yüreğimin gerçekten sizlerle olduğunu hiç tereddütsüz kabul edebildiniz. Aksi de olabilirdi ve bu benim için de üzücü ve kırıcı gelirdi bana. Evet, Allah herkesin evladını bağışlasın benim de artık kocaman hazır asker bir evladım var. Ve benim nazarımda sizlerin her biriniz O nunla aynı kıymettesiniz, O nun için ne diliyorsam sizler için de dileyebiliyorum. Bunu yapmak çok zor değil ki aslında. Hepimizin kalpleri gönülleri zaten buna müsait ve güzel üzere yaratılmıştır insanoğlu.

Duygularımız ve iyi dileklerimiz karşılıklı, ben de size çok daha fazlasını misli misli fazlasını diliyorum inşallah.

Olur mu hiç öyle şey. Burada zaten yürekler paylaşılmıyor mu? Yeter ki siz çok üzülmeyin.
Hem, yok sayabilir misiniz yaşadıklarınızı? Tabi ki her zaman olamaz, olamıyor. Ne kadar güçlü olsak da biz insanız sonuçta. Eğer böyle içinizde fırtınalar kopuyorsa tabi ki olabildiğince paylaşın, paylaşabildiğiniz kadar. Bundan ötürü de ayrıca bir can sıkıntısı daha yaşamayın yeter ki... Keşke bir parça da olsa rahatlatabiliyorsa sizi önemli olan bu.

Ancak, hiçbir fırtına sürekli devam etmez öyle değil mi? Sizin için de öyle olmalı. Çünkü inşallah mercimeğin kardeşleri sizinle birlikte olacaklardır Allah'ın izniyle.

Vakit saat geldiğinde bebeklerinizin size ne kadar çok ihtiyacı olacağını da düşünerek, olabildiğince hepinizin kendinize çok iyi bakmanız gerekiyor. Bunları zaten biliyorsunuz öyle değil mi?

Hatıralarımız acısıyla tatlısıyla, zaman zaman çok yoğun gelir sarasarpar herbir yanımızı. Onlar bizim yaşanmışlıklarımızdır ve öyle olacaklardır.

Lakin, yaşanacaklarımıza gölge düşürmelerine müsaade etmemek en doğrusu değil midir? Evet en doğrusudur. Hele ki sizler için üzüntü, sıkıntı, stress en uzak durulması gereken şeylerin başında geldiğine göre, olabildiğince bunlardan bir şekilde kaçınmak zorundasınız. En çok da, bunu başarmak zorundasınız.

İşte bu noktada, önümüzde bizleri bekleyen hayat için yapmamız gereken en doğru şeylere endekslenmek, her konuda hepimiz için tercih etmemiz gereken ve en zorunlu şeydir.

Bedenlerimizi ve ruhlarımızı hoş tutmalıyız, bu hepimizin görevidir de ayrıca. İşte bunun en iyi besin kaynağı da, öncelikle her şeylere Kadir, Alemlerin Rabbi Yüce Allah'tan umut ve ümitlerimizi hiç yitirmemek olsa gerek.

Bazen ne kadar dikkat etsek de, farkında olmadan düşüncesizlik edebiliyoruz hepimiz.

Sizi ne kadar kıracak olduğunu bilseydi belki de böyle bir şeyi hiç söylemezdi mutlaka diye düşünüyorum kendimce, çünkü aksi birşeyi kabul etmeye gönlüm de elvermiyor zaten.
Belki de, sizin yaşadığınız olaydan dolayı çok üzülmüş olduğunuzu bildiği için acaba kendince sizin üzüntünüzü giderebilmek için bir çare gibi mi düşündü ne yaptı bilinmez.

Tabi ki bu tür şeyler tamamen sizin özeliniz ama, evet böyle bir şeyi konuşmak için gerçekten daha çok erken. Çünkü daha 2 yıllık evlilik ne ki? Ama siz zaten büyük bir hoşgörü ve olgunlukla bu konu hakkındaki düşüncelerinizi en olması gerektiği biçimde karşı tarafla konuşabileceksinizdir, zaten bunu yazmışsınız kendiniz de gözüme ilişti bu yazınızdan sonra sanırım daha ileriki sayfalarda. Yaşlarımız kaç olursa olsun bazen biz büyükler de siz gençlerden daha çok hata yapabiliyoruz, sizlerin de bizlere öğreteceği şeyler çok sanırım öyle değil mi?

Olabildiğince doğru olan insanlar yanlış olanlara; yanlışlarını göstermeliler ki, yanlışları daha az olan bir toplum hayatına biraz da olsa sahip olabilelim diye düşünenlerdenim ve sizi de bu kadar taze bir üzüntünün ardından, bu kadar hassas bir döneminizde ve bu kadar hassas bir konuda, böylesine makul düşünebildiğiniz için bir büyüğünüz olarak gerçekten tebrik ve taktir ettiğimi de özellikle belirtmek isterim. Ne güzel. Allah razı olsun sizden.

Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah inşallah tez zamanda hakkınızda hayırlarla dolsun her birşeyleriniz.

bi sorum vardı .. ya bizim sonumuzda tüp bebek gibi görünüyor. daha 1yıl 3 aylık evliyim doktor başka şansınız yok dedi. tüp bebek fiyatları ortalama nedir?

4500-7000 arası canım merkeze ve yapılan işleme göre değişiyor gerekli bütün tahlillerin yapıldımı neden tüp bebek dendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…