Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hayırlısı be canım
topiğin birinde okudumda nerde okudum onu bilmiyorum

arkadaşın biri 41 hurma dağıtmış 41 kişiye hurmalara okutturmuş
onları yemeye başladıklarının 1.haftasında hamile olduğunu öğrenmiş
biz elimizden geleni yapalım da gerisi ALLAH cc kerim
Cnm bende seve seve okurum senin icin .
Yarin okurum haber veririm cnm
ALLAH cc razı olsun canımcım
gerçek adım eda bu arada :)
cevabı özelden atabilirsen çooook sevinirim
2 gün giremeyecem
çünkü kaçırabilirim :)
ALLAH cc razı olsun tatlım
evet söyledi
uygulamaya çalışıyoruz elişmizden geldiğince
bendede pco var
o yüzden bu ay klomenle çatlatma iğnesi kullandım haftaya cuma 30 .gün hayılısı bakalım
günaydın kızlar... nasılsınız

canım bende okurum okuduklarımın sayısını okuyunca yazsam olur dimi

Son düzenleme:
alıntı yaptım sanıyodum yukarıda yapmamışım

canım ALLAH cc razı olsun
ALLAH cümlemize inşallah tez zamanda hayırlı uğurlu sağlıklı sıhhatli evladlar nasip eder

16:

Son düzenleme:

412 kişiye 41 hurmayı nasıl dağıtmış tatlım anlamadım bir de onları eşiyle mi yiyorlar nasıl olacakmış o cahilliğime ver anlayamadım yaaa
Rabbim yar ve yardımcımız olsunnn

412 kişiye 41 hurmayı nasıl dağıtmış tatlım anlamadım bir de onları eşiyle mi yiyorlar nasıl olacakmış o cahilliğime ver anlayamadım yaaa
Rabbim yar ve yardımcımız olsunnn
estağfurullah tatlımm

41 kişiye yanlış yazmışım

evet eşiyle yemiş galiba herhalde sanırsam ayrıntıları çok hatırlamıyorum
ama 41 kişiye dağıtıığını net hatırlıyorum

bizim durumumuzu kimse bilmiyor ki canım yaaa nasıl dağıtacağım ben onu kimseye söylemedik yaaa

bizim durumumuzu kimse bilmiyor ki canım yaaa nasıl dağıtacağım ben onu kimseye söylemedik yaaa

valla canım facede yazdım

bide orada bi kaç dua sayfaları var oralara yazdım
perşembede annem mevlid yapacak inşallah

ordaki teyzelere dicem
niye saklıyosunki buda karın ağrısı baş ağrısı gibi bi rahatsızlık
valla saklayınca daha üstüne geliyolar

ama başlayınca bana özelden mutlaka mesaj at okurum inşallah

Kızlar ben bugün adet oldum üzgünüm Hepinize güzel bir gün diler.İşe giden arkadaşlara hayırlı işler kolay gelsin

canım hayırlısıı olsun...inşallah bu kırmızı haberler...devam etmez herşeyy tersine döner...ve hamiş haberlerimizde böyle arka arkaya birbirimize duyururuz...hakkımızda hayırlısıı....

hımm neysedaha hala bana dönmediler bu gidişle ben arıyacağım heralde.....şimdilik test isteyen olmadı ama isteselerde belkii özelde yaptırırız bilmiyorum artık maddiyata da bağlııı.........senin kaçıncı denemenkii...

günaydın kızlar... nasılsınız

günaydınnn...nette kendimi yeni buldummm....sağolsun dün gece kocamın işi vardıı pc de ona eşlik edeyim derken uyku düzenim altüst oldu..

sağol canım ii olmaya çalışıyoruzzz....asıl sen nasılsın kendinize çok dikkat edinn...salgın mı ne ....benim eşimde her yerimde kırgınlık var diyor...hastalık kapıda mı ne
inşallah rabbim tez zamanda bizi bebişlerimize kavuştursunrabbim çok bekletmesin ... insanın yüzüü düşüyor yawww..tutamıyoruzz kiii kendimizii...

canım bunu da okuyalım arkadaşlaarda kabul ederse liste yapıp okuyalım

bana uyar elimden geldiğince okumaya çalışacağım....allah hepimizin dualarını kabul eder en kısa zamanda inşallahh...

ayet el kursı okuyabilirim canım benide eklermisiinn....ama daha başladım belli bir sayı olunca burdan iletiriimm...

bişey sorucamm...bazı dualar abdestsizde okunuyormuşş...bilen arkadaşlar var mıı.. yada hangilerini okuyabiliyoruz.....

evet... bu dağıtma işi olunca etrafa çok yayılamıyorsun..o kadar kişiyi nerde bulucam..elimden geldiğince kendim yapmaya çalışıyorum...daha öncelerii ayetler vs..aracılığıyla değilde kalben ne istiyorsam duamı o yönde yapıyordumm zaman geçince anladım ki rabbim bizden hep fazlasınıı bekledi diye...bide kendimii daha güçlü hissediyorum psikoljik deyin ne derseniz deyin içimde bi nebze olsun rahatlıyor...yapılan şeylerin söylenmesii hoş değil...ama burda... birbirimizin ortak sorunu olduğundann..desteklerimizde bu yönde...sizler olmasaydınız yardımlarınız olmasaydı...bu konuda ilerleme kaydedemezdimm....önceleri hep ziyaretçi olarak bakıyordum..üye oldum..il yazdıım konuda ayşecimin konusu...allah herkesten razı olsun..herşey bir sebepp..

Son düzenleme:

canım benim eşimde problem çıktı o yüzden saklama ihtiyacı duyuyoruz
Bana kalırsa da bu sağlık problemi çözülemeyecek bişey değil Allahımın izniyle ama erkek psikolojisi farklı biliyorsun kimse bilmesin istediği için bizde kimseye söyleyemiyoruz sizler ayrısınız sizinle paylaşıyorum her sıkıntımı ama diyorsun ya 41tane hurma dağıtılıp okutulacak ben çocuk için bunu dağıtıyorum yasin okuyup bana verir misiniz diyemem işteee yoksa 41 yasin dağıtılacak bizde onun niyetine 41tane hurmamı yiyeceğiz sen demişsin ya netten dağıttım diye

Allahım sizlerden razı olsun tatlımmm yoksa bu olaya bı kadar rahat sakin yaklaşamazdık ki ben sizlerden başka kimseyle konuşamıyorum çünkü bu konuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…