Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bi sorum vardı .. ya bizim sonumuzda tüp bebek gibi görünüyor. daha 1yıl 3 aylık evliyim doktor başka şansınız yok dedi. tüp bebek fiyatları ortalama nedir?

Canım moralini bozmak istemem ama ilaçlar git gel doktora nerden baksan 10 tlye yakın para gidiyor.... tabi gideceğin merkeze görede değişir fiyatlar...iyice araştır....sen nerdesin?ayrıca devlet güvencen varsa rapor alıp öylede deneyebilirsin...yaşın kaç? devlete başvurmak için yalnız 3 senelik evli olman gerekiyor tatlım.ayrıca 35 yaşın altındaysan tüpbebekte tek embriyo koyuluyor,2 kez tek embriyo denemesinde de başarısız sonuç alınırsa ki inşallah almazsın 3.denemede 2 embriyo koyuluyor...sana bir tavsiyem daha var rahim filmi çektirmediysen çektir.hormon tahlillerini yaptır....LH FSH PROLAKTİN TSH E2 gibi tahlilleri yaptırabilirsin..ANTİMÜLLER testi yumurta rezervinle ilgilidir.....onu yaptırabilirsin....cd56 diye bir test var bağışıklık sistemi ile ilgili......birde kan pıhtılaşması ile ilgili testlerini yaptır...ayrıca toxoplazma testinide yaptır....eğer kızamık geçirmediysen RUBELLA testinide yaptır tatlım ondan sonra tüpbebeğe başla.......ve lütfen iyi araştır içine sinen bir merkeze git tatlım.......ayrıca burdan seninle irtibatta oluruz.....işini şansa bırakmaaa.....tatlım sorunun tam anlamıyla ne olduğunu bilmiyorum yine soracağın sorular olursa ben burdayım yardımcı olurum.......

Bana da yardımcı olur musunnnnnnn nüffennn??????

selamınaleyküm arkadaşlar 1-2 ay önce yazmıştım bu topiğe dualara katılırım diye ozaman için yazsin okunuyordu okumuştumda 2 tane falan

giremiyodum internet yavaş diye

internet düzeldi bu seferde sayfayı bulamadım

neyse ezan okunuyor şuan burda ALLAH cc ezanların yüzü suyu hürmetine hasretleimize kavuştursun hepimizi hayırlısıyla inşALLAH

neyse benim eşimde sorun çıktı 2 aydır ilaç kullanıyor

bu ay bende yumurta takibi yaptırıyorum
3 yumurtan var dedi çatlatma iğnesi yaptı

41 meryem okuyorum şuan 35 oldu eşimle bitirmeye çalışıyoruz ki bitiririzde inşallah

ama

ben birde herkes tek tek okusa tanıdığım tanımadığım kişilerin duaları geçse istiyorum

okuyabilecek arkadaşlarım ÖZELDEN cevap atabilir mi

burdan göremeyebilirim

tekrar bi 41 meryem okumama yardım edermisiniz bugün reglimin 19.günü 11 gün süre içindeee

Canım hayırlı olsun tedaviniz önce inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Ancak meryem suresi hergün bir tane olmak üzere okunuyor bilgin vardır inşallah
ben regl oldum bir saat kadar önce katılmak isterdim ama bitmezse haftasonu katılmak isterim ancak bu arada benimde eşimde sorun var sizin sıkıntınız ne birbirimize destek olursak daha çabuk atlatırız bu sorunları diye düşünüyorum yardımcı olursan çok memnun olurum

evet canım ama ya hergün 1 tane 41 gün

yada herkese 1 tane olmak üzere diye biliyorum

41 günüm olmadığı için 41 kişi tercihini kullanıyorum

ALLAH ım inşallah gelecek ay sanada kırmızıları değil pozitifi gösterir inşallah

eşime gelince biz 5,5 yıllık evliyiz varikosel ameliyatı oldu

değerleri varikoselden önce 7 milyondu

ameliyettan sonra 20 milyon -37 milyon arasında dağişti bize hep normal yolla bile olur bebeğiniz deniyordu

ama 2 aşılama 1 tüp sonuç hep negatif

sonra bi topikte kaan aydosu duydum sonuçları gönderdim durumu anlattım
sonuçlar normal görünüyor ama bide görünmeyen sorun dna dedi
gittik

hiç sağlıklı sperm yokmuş

proxeed plus klomen ve endol tableti kullanmamızı söyledi

proxedde 4.kutudayız

klomeni hergün yarım alıyoduk

gün aşırı yarıma düşürdü

tabi bunun yanında keçiboynuzu tozu
keçi boynuzu pekmezi
kavrulmamış fındık
incir

gibi besinlerde tüketiyor

24 o cakta tekra gidecez o güze kadar bebek olmazsa

,inşallah karışık olmamıştır tatlım

kızlar beni merak etmişsiniz. ben hala gribim fakat adet sancım kesildi..amaaaa eşime gribi bulaştırdım.. o daha agır geçiriyor
ve biz bugun dra gittik dr aşılama dedi ve bu ay asılamaya yeni umutlarla başlıyruz..
sizler nasılsınız çoook ozledim sizi

Son düzenleme:

bizimde sayı-hareket ve morfoloji sorunumuz var sayımız 8milyon maalesef şimdi karyotip sonucunu bekliyoruz inşallah bu ay iyi sonuçlar alacağız ve aşılamaya başlayacağız inşallahhhh:))
Valla benim bildiğim kadarıyla da Meryem her gün 1ad 41günde okunur senin dediğin gibisini hiç duymamıştım bilemedim şimdi canım inşallah 24 ocağa kadar iyi haberler alırsın da gitmeye gerek kalmaz canımmmm

Ay harika bir haber bu canım inşallah bu ay bi bebiş gelecek inşallah topiğimizeeeee
Çok geçmiş olsun canımmmm bende kırmızıları gördüm çok şükür bakalım hayırlısııı

gecmis olsun canim....hadi insallah hayirli haberler verirsin bizlere obur aya...2013 ilk ayinin hamisi sen olursun insallah

Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah inşallah tez zamanda hakkınızda hayırlarla dolsun her birşeyleriniz.

sen ne kadarr iyisinnn yawww böylee hakikaten çok samimi geliosun bana candann güzel dileklerin içinnn teşekkür ederimm rabbimmm hepimizii hayırlı evlatlar versinn iştee

bende okurum cnm 1 tane yasin. rabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın ıns.

Kizlar Allah hepinizden razi olsun cok sagolun Rabbim dualarimizi ksbul etsin..

Çok kötüyüm çok ağrı bir yandan hayal kırıklığı bir yandan Allahım sabır nasip et bizlere

ilk gün insan daha çook üzülüyor.ağrısıda cabasıı....allahın izniyle yeni yıl hepimize bol bebiş getirsinn...:)

ben bunların çoğunu duymadımm... hiçbirnii yaptırmadım...LH FSH PROLAKTİN TSH E2 testleri hariç onlarda iii çıktı...eşimde sıkıntı yok denildi...ama olumsuz....bunlarıı sonradan mı yapıyorlarr araştırma maabında....neden baştan iice incelemezlerkiii... üffff(

ben okurum senin adına bir tane ...okuduğuma dairde burdan duyururum..allah kabul etsin şimdidenn:))

canım çok geçmiş olsun..erkekler bence hiç hasta olmasa...çekilmiyorlarr yawww..:)

ilk denemenizmii...hadii ii haberlerinniii alırız burdannn...herşey gönlünce olsun...

Evet mahvoldum resmen şimdi daha iyiyim ama çok şükürrrr

Cnm bende seve seve okurum senin icin .
Yarin okurum haber veririm cnm

Ayşe Hanım geçmiş olsun hem size hem eşinize. Mevsim itibariyle hani tabir i caiz ise ortalık grip veya soğukalgınlığından kırılıyor. Gelmiş geçmiş olsun, inşallah çabucak atlatın.

Yeni kararınız da hayırlı olsun.

İsim isim ayrı ayrı yazmıyorum, bu ayki umutları kırılmış ama önümüzdeki aylara yeniden daha büyük umutlarla başlamak gerekli olan diğer kardeşlerime, şu anda beklemede olanlara, tedavilerine başlayacak olanlara, başlamış olanlara, herkese herkese öncelikle sağlık diliyorum.

Ve tabi ki dualarımızın en birinci ve ortak dilekler için de inşallah herkesten güzel güzel haberler gelmesini nasip etsin Yüce Rabbim. Sabır, biraz daha sabır ve umut. Bu ikisi daima sizlerle olsun ve tez zamanda müjdelere dönüşsün diyorum, canı gönülden diliyorum Yüce Mevla dan.

Ayşe Hanım sizden haber aldık iyi oldu. Sağlık herşeyin başı sağlık. Önemli olan bu. Rabbim ne bedensel ne ruhsal hastalıklarla sınamasın. Öyle olursa başka hiçbirşeyin anlamı da kalmıyor çünkü. Allah hiçkimseleri elden ayaktan düşürmesin, en önemlisi bu hepimiz için.

E_M_A 'dan hiç ses seda yok bugün. İnşallah bir yaramazlık yoktur. Sizden olduğu gibi O ndan da haber alırsak içimiz rahat edecek.

Evet mahvoldum resmen şimdi daha iyiyim ama çok şükürrrr

tabi ki, Allah çok daha iyilikler hoşluklar versin inşallah bu şükürler güzel karşılıklar bulsun, Yüce Rabbim'den gelecek olan.

Cnm bende seve seve okurum senin icin .
Yarin okurum haber veririm cnm

Allah yüreğinizden sevginizi hiç eksiltmesin daima daha da arttırsın inşallah. Seve seve okuduğunuz her bir duanın aynıları size de gelsin inşallah.

Allah dularınızı, yüreklerinizin sesini bilip işitip, hakkınızda en hayırlısıyla kararlıyordur ve verecektir herşeyi en hayırlısından ve en güzelinden inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…