- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
Kırmızıları da gördüm az önceeeeeeeeee bu ayda hüsranla sonuçlandıııııı
üzülme canım vakti geldiğinde ki emin ol en güzel vakit o an olmuş olacak, gelecekti bebeğin
bi sorum vardı .. ya bizim sonumuzda tüp bebek gibi görünüyor. daha 1yıl 3 aylık evliyim doktor başka şansınız yok dedi. tüp bebek fiyatları ortalama nedir?
Canım moralini bozmak istemem ama ilaçlar git gel doktora nerden baksan 10 tlye yakın para gidiyor.... tabi gideceğin merkeze görede değişir fiyatlar...iyice araştır....sen nerdesin?ayrıca devlet güvencen varsa rapor alıp öylede deneyebilirsin...yaşın kaç? devlete başvurmak için yalnız 3 senelik evli olman gerekiyor tatlım.ayrıca 35 yaşın altındaysan tüpbebekte tek embriyo koyuluyor,2 kez tek embriyo denemesinde de başarısız sonuç alınırsa ki inşallah almazsın 3.denemede 2 embriyo koyuluyor...sana bir tavsiyem daha var rahim filmi çektirmediysen çektir.hormon tahlillerini yaptır....LH FSH PROLAKTİN TSH E2 gibi tahlilleri yaptırabilirsin..ANTİMÜLLER testi yumurta rezervinle ilgilidir.....onu yaptırabilirsin....cd56 diye bir test var bağışıklık sistemi ile ilgili......birde kan pıhtılaşması ile ilgili testlerini yaptır...ayrıca toxoplazma testinide yaptır....eğer kızamık geçirmediysen RUBELLA testinide yaptır tatlım ondan sonra tüpbebeğe başla.......ve lütfen iyi araştır içine sinen bir merkeze git tatlım.......ayrıca burdan seninle irtibatta oluruz.....işini şansa bırakmaaa.....tatlım sorunun tam anlamıyla ne olduğunu bilmiyorum yine soracağın sorular olursa ben burdayım yardımcı olurum.......
selamınaleyküm arkadaşlar 1-2 ay önce yazmıştım bu topiğe dualara katılırım diye ozaman için yazsin okunuyordu okumuştumda 2 tane falan
giremiyodum internet yavaş diye
internet düzeldi bu seferde sayfayı bulamadım
neyse ezan okunuyor şuan burda ALLAH cc ezanların yüzü suyu hürmetine hasretleimize kavuştursun hepimizi hayırlısıyla inşALLAH
neyse benim eşimde sorun çıktı 2 aydır ilaç kullanıyor
bu ay bende yumurta takibi yaptırıyorum
3 yumurtan var dedi çatlatma iğnesi yaptı
41 meryem okuyorum şuan 35 oldu eşimle bitirmeye çalışıyoruz ki bitiririzde inşallah
ama
ben birde herkes tek tek okusa tanıdığım tanımadığım kişilerin duaları geçse istiyorum
okuyabilecek arkadaşlarım ÖZELDEN cevap atabilir mi
burdan göremeyebilirim
tekrar bi 41 meryem okumama yardım edermisiniz bugün reglimin 19.günü 11 gün süre içindeee
Canım hayırlı olsun tedaviniz önce inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Ancak meryem suresi hergün bir tane olmak üzere okunuyor bilgin vardır inşallah
ben regl oldum bir saat kadar önce katılmak isterdim ama bitmezse haftasonu katılmak isterim ancak bu arada benimde eşimde sorun var sizin sıkıntınız ne birbirimize destek olursak daha çabuk atlatırız bu sorunları diye düşünüyorum yardımcı olursan çok memnun olurum
Nerelerdesin uğramadın bugün hiç geçtimi gribin ve ağrıların :2::2::2:
evet canım ama ya hergün 1 tane 41 gün
yada herkese 1 tane olmak üzere diye biliyorum
41 günüm olmadığı için 41 kişi tercihini kullanıyorum
ALLAH ım inşallah gelecek ay sanada kırmızıları değil pozitifi gösterir inşallah
eşime gelince biz 5,5 yıllık evliyiz varikosel ameliyatı oldu
değerleri varikoselden önce 7 milyondu
ameliyettan sonra 20 milyon -37 milyon arasında dağişti bize hep normal yolla bile olur bebeğiniz deniyordu
ama 2 aşılama 1 tüp sonuç hep negatif
sonra bi topikte kaan aydosu duydum sonuçları gönderdim durumu anlattım
sonuçlar normal görünüyor ama bide görünmeyen sorun dna dedi
gittik
hiç sağlıklı sperm yokmuş
proxeed plus klomen ve endol tableti kullanmamızı söyledi
proxedde 4.kutudayız
klomeni hergün yarım alıyoduk
gün aşırı yarıma düşürdü
tabi bunun yanında keçiboynuzu tozu
keçi boynuzu pekmezi
kavrulmamış fındık
incir
gibi besinlerde tüketiyor
24 o cakta tekra gidecez o güze kadar bebek olmazsa
,inşallah karışık olmamıştır tatlım
kızlar beni merak etmişsiniz. ben hala gribim fakat adet sancım kesildi..amaaaa eşime gribi bulaştırdım.. o daha agır geçiriyor
ve biz bugun dra gittik dr aşılama dedi ve bu ay asılamaya yeni umutlarla başlıyruz..
sizler nasılsınız çoook ozledim sizi
kızlar beni merak etmişsiniz. ben hala gribim fakat adet sancım kesildi..amaaaa eşime gribi bulaştırdım.. o daha agır geçiriyor
ve biz bugun dra gittik dr aşılama dedi ve bu ay asılamaya yeni umutlarla başlıyruz..
Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah inşallah tez zamanda hakkınızda hayırlarla dolsun her birşeyleriniz.
canım şükür iyi diyelim iyi olalım..eşimede bulaştırdım oda hasta
bugu dra gittim bu ay aşılamaya başlıyoruz.
hoca neden sayıyla olmaz diyorr ben onu anlamadım .....sen adına bir tane de ben okurum bu hafta....unutmadann...
canim önceliklen Allah razi olsun Rabbim tüm dualarimizi kabul etsin insallah.Hoca kuranda sayi gecmiyor eger bir sey okutmak istiyorsaniz bunu sayiya baglamayin elinizden geldigi kadar okutun dedi bende öyle yapiyorum hani sanki 500 olunca sifreymis gibi oluyor ya kimin duasinin kabul oldugunu bilemeyiz o yüzden..
inşallahh rabbim herkesin dualarını kabul eder...yavaş yavaş herkesin hamile haberlerini alırız... allahın izniyle....
bende okurum cnm 1 tane yasin. rabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın ıns.
Kizlar Allah hepinizden razi olsun cok sagolun Rabbim dualarimizi ksbul etsin..
Çok kötüyüm çok ağrı bir yandan hayal kırıklığı bir yandan Allahım sabır nasip et bizlere
Canım moralini bozmak istemem ama ilaçlar git gel doktora nerden baksan 10 tlye yakın para gidiyor.... tabi gideceğin merkeze görede değişir fiyatlar...iyice araştır....sen nerdesin?ayrıca devlet güvencen varsa rapor alıp öylede deneyebilirsin...yaşın kaç? devlete başvurmak için yalnız 3 senelik evli olman gerekiyor tatlım.ayrıca 35 yaşın altındaysan tüpbebekte tek embriyo koyuluyor,2 kez tek embriyo denemesinde de başarısız sonuç alınırsa ki inşallah almazsın 3.denemede 2 embriyo koyuluyor...sana bir tavsiyem daha var rahim filmi çektirmediysen çektir.hormon tahlillerini yaptır....LH FSH PROLAKTİN TSH E2 gibi tahlilleri yaptırabilirsin..ANTİMÜLLER testi yumurta rezervinle ilgilidir.....onu yaptırabilirsin....cd56 diye bir test var bağışıklık sistemi ile ilgili......birde kan pıhtılaşması ile ilgili testlerini yaptır...ayrıca toxoplazma testinide yaptır....eğer kızamık geçirmediysen RUBELLA testinide yaptır tatlım ondan sonra tüpbebeğe başla.......ve lütfen iyi araştır içine sinen bir merkeze git tatlım.......ayrıca burdan seninle irtibatta oluruz.....işini şansa bırakmaaa.....tatlım sorunun tam anlamıyla ne olduğunu bilmiyorum yine soracağın sorular olursa ben burdayım yardımcı olurum.......
selamınaleyküm arkadaşlar 1-2 ay önce yazmıştım bu topiğe dualara katılırım diye ozaman için yazsin okunuyordu okumuştumda 2 tane falan
giremiyodum internet yavaş diye
internet düzeldi bu seferde sayfayı bulamadım
neyse ezan okunuyor şuan burda ALLAH cc ezanların yüzü suyu hürmetine hasretleimize kavuştursun hepimizi hayırlısıyla inşALLAH
neyse benim eşimde sorun çıktı 2 aydır ilaç kullanıyor
bu ay bende yumurta takibi yaptırıyorum
3 yumurtan var dedi çatlatma iğnesi yaptı
41 meryem okuyorum şuan 35 oldu eşimle bitirmeye çalışıyoruz ki bitiririzde inşallah
ama
ben birde herkes tek tek okusa tanıdığım tanımadığım kişilerin duaları geçse istiyorum
okuyabilecek arkadaşlarım ÖZELDEN cevap atabilir mi
burdan göremeyebilirim
tekrar bi 41 meryem okumama yardım edermisiniz bugün reglimin 19.günü 11 gün süre içindeee
ilk gün insan daha çook üzülüyor.ağrısıda cabasıı....allahın izniyle yeni yıl hepimize bol bebiş getirsinn...:)
ben bunların çoğunu duymadımm... hiçbirnii yaptırmadım...LH FSH PROLAKTİN TSH E2 testleri hariç onlarda iii çıktı...eşimde sıkıntı yok denildi...ama olumsuz....bunlarıı sonradan mı yapıyorlarr araştırma maabında....neden baştan iice incelemezlerkiii... üffff(
ben okurum senin adına bir tane ...okuduğuma dairde burdan duyururum..allah kabul etsin şimdidenn:))
canım çok geçmiş olsun..erkekler bence hiç hasta olmasa...çekilmiyorlarr yawww..:)
ilk denemenizmii...hadii ii haberlerinniii alırız burdannn...herşey gönlünce olsun...
evet canım ama ya hergün 1 tane 41 gün
yada herkese 1 tane olmak üzere diye biliyorum
41 günüm olmadığı için 41 kişi tercihini kullanıyorum
ALLAH ım inşallah gelecek ay sanada kırmızıları değil pozitifi gösterir inşallah
eşime gelince biz 5,5 yıllık evliyiz varikosel ameliyatı oldu
değerleri varikoselden önce 7 milyondu
ameliyettan sonra 20 milyon -37 milyon arasında dağişti bize hep normal yolla bile olur bebeğiniz deniyordu
ama 2 aşılama 1 tüp sonuç hep negatif
sonra bi topikte kaan aydosu duydum sonuçları gönderdim durumu anlattım
sonuçlar normal görünüyor ama bide görünmeyen sorun dna dedi
gittik
hiç sağlıklı sperm yokmuş
proxeed plus klomen ve endol tableti kullanmamızı söyledi
proxedde 4.kutudayız
klomeni hergün yarım alıyoduk
gün aşırı yarıma düşürdü
tabi bunun yanında keçiboynuzu tozu
keçi boynuzu pekmezi
kavrulmamış fındık
incir
gibi besinlerde tüketiyor
24 o cakta tekra gidecez o güze kadar bebek olmazsa
,inşallah karışık olmamıştır tatlım
ilk gün insan daha çook üzülüyor.ağrısıda cabasıı....allahın izniyle yeni yıl hepimize bol bebiş getirsinn...:)
ben bunların çoğunu duymadımm... hiçbirnii yaptırmadım...LH FSH PROLAKTİN TSH E2 testleri hariç onlarda iii çıktı...eşimde sıkıntı yok denildi...ama olumsuz....bunlarıı sonradan mı yapıyorlarr araştırma maabında....neden baştan iice incelemezlerkiii... üffff(
ben okurum senin adına bir tane ...okuduğuma dairde burdan duyururum..allah kabul etsin şimdidenn:))
.
Amin, Amin inşallah. Yeni yıl yeni yeni umutlarla ve yeni yeni güzel haberlerle dolu olsun
canım çok geçmiş olsun..erkekler bence hiç hasta olmasa...çekilmiyorlarr yawww..:)
ilk denemenizmii...hadii ii haberlerinniii alırız burdannn...herşey gönlünce olsun...
Evet mahvoldum resmen şimdi daha iyiyim ama çok şükürrrr
Cnm bende seve seve okurum senin icin .
Yarin okurum haber veririm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?