sağol canım çok şükür iyiyim ultrasonumu çektirdim geldimmm
ben geldim hersey yolunda cok şükür...
Aysecim meryem suresını okursanız bende katılırım sıze...
Yandewcım hg cnm nasılsın nasıl gıdıyo hamilelik
ayşe canım ben 3 tane okudum rabbim duanızı kabul etsin hayırlı evlatlar versin inşallah
canım eslemlıva test yapacaktı ..hakkında hayırlısı ınş..
çok şükür iyiym canım ama iğneyi eşim yapıyoBen yapamam..
Bu arada sen nasılsın
canım arkadaşlar katılmak isterse başlarız inş.ee cinsiyeti öğrendinmi
sagol canim iyim bende...bu cok tuhaf adet oldum normalin dortte biri yani cok az iki gun surdu simdide leke halinde...hayirlisi bakalim....benim igneride vururken esime yardim et dedim o hic dayanamadi yuzunu ceviriyordu...tabi yuzunu cevirirken igneyi nereye batirdigini goremezdi ben hep kendim yaptim...ama ben artik ustalastim yani..
hayırdır genel kontrol mu canım..sonuc sorun yok inş
yan etkilerini okumadım ama yan etkisi sanırım..ben gonal f kullanıyorum..canım sen neden aşılamadan döndun
Evet cnm uyku tutmadi doktor stresinden. Durusuna bagli cnm belli olabilir diyolar ama bilmiyorum.dualarini bekliyorum cnm optm grs
yok cnm ya ogrenemedım bıdahakı ay dedı doktor.zaten ac karnına gıttım dıye uyuyodu yuz ustu yatmıs gozukmedıkı
amin canım..nasıl gıdıyo hamilelik
takvimiin neden yok
ayse yeni liste cuma yapılacakdimi ve kimlere okunucak bellimi bende bir karışıklık oldu galiba bu hafta sana özleme ve diyer arkadaşın adını unuttum yani bu hafta size okunuyor dimi kusura bakma hiç böyle olmazdı ama karıştırmadım inşallah
yok cnm ya ogrenemedım bıdahakı ay dedı doktor.zaten ac karnına gıttım dıye uyuyodu yuz ustu yatmıs gozukmedıkı
şimdilik iyi gidiyor şükür canım bilmem şuan yapmadım daha sonra belki biraz zaman geçsin.
ben geldim hersey yolunda cok şükür...
Aysecim meryem suresını okursanız bende katılırım sıze...
Yandewcım hg cnm nasılsın nasıl gıdıyo hamilelik
bir arkadaşımdan duymuşdum...çikolata ye gel demiş cinsiyet için o zaman gösteriyormuş enerji veriyor herall:))deneme şansım olmadıı...
yok canım benim kitlelerim var göğüslerde onları kontrol ettiriyorum 6ayda bir onun için gidip baktırıyorum iştee sen nasılsın iğnelere başlamışsın hergün mü yaptıracaksın tatlım
canım geldinmi kontrolden çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?