allah şifa versin canım inş.olursun
evet ya alıştım artık sevıyorumda
bu tarz gıyınmekte hoşuma gıdıyo kaygısız bi yerim pörtlüyormu kaygısı olmadan
ççok şükür cok dua ettım nefsımı kırmak için oldu ınş. canım
maşallah canım mutlulukla gelsın bebegın inş.
ilk kez duydum yaaaa cıkolatayı anne karnına bile nüfuz edıyo bu meret nası bi tat yahuuu
inş. canım inş.
geçmiş olsun canm
inşallah senınde adet gelırde tmızlenır için falan bi yenı bı sayfa acarsın
Bende hergun yerdim cnm ama hamile kaldigimdan beri cnm hic tatli biseyler istemiyo(
buyuklerimiz ne der bu ekşi aşermeye ekşi ya da tatlıdan cinsiyet anlıyorlar
biz eşimle alışverişe gittiğimizde .. Eşime çaktırmadan arabaya dolduruyorum çikolataları kasada eşim görünce afallıyo
sağolun kızlar 2gündür adet olcak gibi ağrılarımm var kısmet artık kürtaja bağlı sorun çıkmaz inşallahta
canımm allah razı olsun senden rabbim yavrunu eli yuzlu nurlu bi evlat etsin ins..bahar adetli diye biliyorum onu okudu diye yazıyorum çok sagolasın
evet cnm ye tatliyi cikar hakkiyi ye eksiyi cikar ayseyi ama bana pek inandirici gelmiyo cevremdekilerden bildigin kadariyla
esmacım kızmı acaba gerçi ben çok çikolata tatlı delisiyim ama hamilelik döneminde tatlı hiç yemek istemedim ve erkemiş bebkler
canım çok afedersin ama kurtaj neednyle korunuyormusunuz
aynen yaaaaaYaş pasta ve çikolata hiç dayanamıyorum hele yorulunca ve moralim bozuk olunca koca bi paket midede
işte ona çok dikkat etmedik ayşecim ya nasıl olsa olmuyor diye
canım çekti.. Ya siz ne guzel bahar candan bursadansınız keske izmire olsaydınız..
diyelim ki bebk oldu sıkıntı olurmu
balıkkesirde buluşalım olmazmı ortak nokta. Bahar ve candan la inşallah tanışmak kısmet olur
sorun yaşamayanda varmış tehlikeli hamilelik geçirende kısmet ben pek onu beklemiyorumda artık hayırlısı canım
merhaba canım.bunlar olmayacak şeyler değil ama yoğun temboda çalışan arkadaşlar için zor olmaz inş..diğer arkadaşlarda okuyalım derse bu cuma başlarız..inş.bu ay olumlu sonuçlar alırız hepimiz..ema keşke yakınımda otursaydın burdaki arkaadaşlık çok guzel
işte ona çok dikkat etmedik ayşecim ya nasıl olsa olmuyor diye
nasıl olacak eşim gönderr mi hiçKeşkeee görüşebilseydk
cnm doktor sıze korunmanıza gerek yok dememısmıydı sankı oyle hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?