iyyim canımcım rastlıyoruz ama geçmişe takılınca sohbete devam edemıyoruz demı
keyfın nasıl calışmalar nasıl gıdıyor
vucudun toparlandımı biraz iyimisin ?
kızlar bana gelınce sogana başladım bugun 5. gunum ilk gebelıgımı soganın 2. ayında ulastım ınşallah ümitliyim dualarınızda unutmayın hepinizi cok sevıyorum
evet cnm geldim. cok sukur teyzesı hersey yolunda ensesınıde ölçtü oda normal cıktı cnm cok şükür
bebek için 1 yıl dolmadığındanbeklemek istedik ve normal yolla şansı aynı olduğundan doktorum demişti ...iyimi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorumm....herşeyin hayırlısıı...olacaksa olurr canım...aşılama tüp bebek bunlar hikaye...tüp bebek için bende gonal f 300 ünite kullandım..ben sıkıntı yaşamamıştım her bünye aynı olmuyor...takibinde ol çook sıkıntı yaşarsan dile getirirsinn ...inşallah ii haberler alırızz:))
bende doktora gideceğim günlerii hiç uyuyamazdımm...canım çıkıyor sankii horluyordum erkeknde geceleri kabus gibii uyuyormuyum belli değil..allah sağlık sıhhat versin...hepinize
evet canım ben iş biraz azalınca hemen bakmaya çalışıyorum ama denk gelemiyoruz 2-3gün grip oldum ama iyiyim şimdi şükür ama adet olamadım daha 41gün oldu bakalım hafta sonuna kadar beklicem olmassa dr.gidicem.dr 40gün içinde olmalısın demişti
inşallah soğan kürü yeniden bebeğini getirir canım
ayşecim orlic arkadaşımızın dediği gibi arkadaşlar kabul ederse meryem suresine başlayalım hemen :) keşke her hafta 1 hatim indirsek ne güzel olurdu.bu arada aşılama yapıldığında olumlu sonuçlar alırsın inş bitanem rabbim bu ay yüzünü güldürsün amin
evet ya alıştım artık sevıyorumdaiyiyiz cnm çok şükür keyıfler yerınde.. sende iyisindir inş. alıstın mı kapalılıga
maşallah canım mutlulukla gelsın bebegın inş.evet cnm doktorda dedı bı cıkolata atsaysın ya azına dedı:) cıkolata mutluluk hormonu salgıladıgından cocuktan mutluluktan yerınde durmuyomus:))
evet canım ben iş biraz azalınca hemen bakmaya çalışıyorum ama denk gelemiyoruz 2-3gün grip oldum ama iyiyim şimdi şükür ama adet olamadım daha 41gün oldu bakalım hafta sonuna kadar beklicem olmassa dr.gidicem.dr 40gün içinde olmalısın demişti
inşallah soğan kürü yeniden bebeğini getirir canım
evet ya alıştım artık sevıyorumda
bu tarz gıyınmekte hoşuma gıdıyo kaygısız bi yerim pörtlüyormu kaygısı olmadan
ççok şükür cok dua ettım nefsımı kırmak için oldu ınş. Canım
maşallah canım mutlulukla gelsın bebegın inş.
Ilk kez duydum yaaaa cıkolatayı anne karnına bile nüfuz edıyo bu meret nası bi tat yahuuu
inş. Canım inş.
Geçmiş olsun canm
inşallah senınde adet gelırde tmızlenır için falan bi yenı bı sayfa acarsın
canım bende sasırdım dr da çikolata yeseydin demiş..ben hergün mutlaka yiyiyorum
yenmezmı ayşeemm yawwww
canım bende sasırdım dr da çikolata yeseydin demiş..ben hergün mutlaka yiyiyorum
biz eşimle alışverişe gittiğimizde .. Eşime çaktırmadan arabaya dolduruyorum çikolataları kasada eşim görünce afallıyo
bende hergun yerdim cnm ama hamile kaldigimdan beri cnm hic tatli biseyler istemiyo(
aynen yaa esim diyoki bunlari ne ara aldin:)) ama simdi stoklar evde duruyo yiyemiyorum(
ekşimi aşeriyorsun yoksa..
evet cnm aynen oyle...
aysecim yanlis hatirlamiyosam bahar arkadasimiz adet olmustu okuyamiycakti yasinleri ben onun yerine okudum 4 tane cnm.ins yalis hatirlamiyorumdur ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?