Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ema ve antikdeniz ben de o kitabı okudum süper bir kitap dı. ema sana şiddetle tavsiye diyorum
EMA Allah razı olsun inş canım dualarımız kabul olsun inş.

evettt bundan sonra aşkın gözyaşlarını okumak istiyorum oda mevlanayı anlatıyormuş ..

Bugun hastahaneye gittim sıra falan derken baya zaman aldı.. çok sukur suan için bi problemm yok ama bana göre muhteşem bi tabloda yok..
Sağ tarafımda 4 yumurta 2 tanesi 6mm 2 tanesi 10 mm..sol tarafta 12 mm 1 tane yumurtam var..pazartesi tekrar kontrol rabbim cumlemızın hakkında hayırlısını nasp etsin ..hastahaneden geldik birazda hastayız ya uyumus kalmısız..beni merak etmişsiniz allah razı olsun iyiki varsınız.. Ben bana düşen yasinleride okuyamadım daha pazar gunune kadar anca bitiririm arkadaşlar hakkınızı helal edin

Ablacığım Allah o güzel gönlünün muradını versin.Ne kadar iyi niyetlisin bizler için yasin okuyup dualar ediyorsun.Allah razı olsun.Ne sıkıntın varsa onu gidersin inşallah
günaydın kızlar hayırlı cumalar tüm dualar kabul olsun kalplarde sıkıntı kalmasın sağlık olsun mutluluk olsun hayr olsun inşallah
Aminnnn canım

turkuazcım canım benim Ayetel kürsi sayım yanlış olmuş tatlım..en son 210du 50 daha okumuştum..toplam 260 olması lazım..canım zaman olsaydı 50 daha okurdum ama dua bağışlaması yapıldı sanırım.......

Ayşecim hoşgeldin canımm....senin aşılamamı olacaktı....hangi iğneyi kullanıyorsun...kaç vuruluyorsun....yumoşlar büyürken kasıklarda ağrı oluyor....inşallah rabbim hakıınızda hayırlısını versin canım..kolay işler değil...yaş kaç canım???bence olucak bu sefer kendini rahat bırakkkk panik stres yok...

hoşbuldum canım nasılsın
canım gonal-f 75mm kullanıyorum.bu ilk aşılama olacak yaşım 23..

kızlar iyi dilekleriniz için sağolunnn geçmedi daha rahatsıZlığım bu gün yine tansiyonum düştüüü

Son düzenleme:

Aysecim hg cnm. Yeni ay yeni umutlar ins bu ay hersey cok guzel olcak cnm.
Cnm ben eksikler icin 7 tane yasin okudum rabbim kabul etsin ins.

Kuzularim :))) iyi aksamlar.
Aysem listeyi sana devrediyom ben telden giriyom gunceleyemem. Yumurtalarin buyur merak etme. Ayrica cok yumurta olmasi degil saglam olmasi onemli uzulme.
Esma nin 7 yasini supriz06 okudugu ayetel kursi sayisni guncellemen gerek cnm. Top sende attim tut:)))
Ben kacarim hep hastaim hem temizlik yapiyom (((((

canım benim supriz kaçtane okudu çok yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…