- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
ema ve antikdeniz ben de o kitabı okudum süper bir kitap dı. ema sana şiddetle tavsiye diyorum
EMA Allah razı olsun inş canım dualarımız kabul olsun inş.
ne iş yapıyorsunuz tatlımm söylemek istersen tabii merak etimmm:))
ayşe hoşgeldinn..nasılsınn....doktordamıydınız yoksaa:)))
Ablacığım Allah o güzel gönlünün muradını versin.Ne kadar iyi niyetlisin bizler için yasin okuyup dualar ediyorsun.Allah razı olsun.Ne sıkıntın varsa onu gidersin inşallahMerhaba
Herkesin günü ve her günü aydın olsun inşallah.
Hayırlı Cumalar diliyorum hepinize.
Sayfaların tamamını okuyamadığım için kişiye özel olarak birşeyler yazamıyorum.
Rahatsızlıkları olan herkese geçmiş olsun diyorum. İnşallah Yüce Rabbim bukadarcık gelip geçecek rahatsızlıklardan daha fazlasını vermesin hiçkimselere.
Her zaman olduğu gibi yine dertlilere deva, hastalara şifa ihsan etsin inşallah.
Bebek bekleyenleri sağlıkla bir avazda inşallah en kolayından doğumlar versin ve tabi ki bir yandan da inşallah hepinizden hayırlı yeni bebek müjdeleri gelsin.
Perlanore ve Seyyan;
İnşallah en kısa zamanda tanışmayı ben de çok arzu ederim sizlerle.
Ayrı ayrı yerlerde olanlarınız için de aslında hiçbirimiz için çok üzülmeye gerek yok. Çünkü önemli olan gönüller bir olsun, öyle değil mi? Zaten bu sayfalardaki her bir satır olabilecek en güzel gönül birlikteliklerinin bir eseri değil mi? Önemli olan da bu işte. Yoksa böyle yürekten birliktelikler olmadıktan sonra, cismen bir arada olmanın hiç bir anlamı da kalmıyor zaten.
Ama inşallah ileriki bir zamanda, bir gün tüm şehirlere ortada bir yerde de buluşabiliriz bakarsınız. Neden olmasın? Eğer istersek ve manilerimiz olmazsa, kısmet olursa olur tabi ki.
Haa, ama benim eğer ömrüm olursa, o günlere sağ salim çıkarsam; gönlümden geçen ise, hepinizin bebekleri dünyaya geldiğinde Türkiye'nin bir ucunda bile olsanız, şartlarım ve müsaitliğim el verirse mutlaka gelip hem sizi yanaklarınızdan öpmek, hem de bebeklerinizi bir defa da olsa koklamak. İnşallah o günleri de göreceğiz Allah'ın izniyle diye umut ve temennilerimizi hiç yitirmemek lazım. Ötesi Mevlam neylerse güzel eyler, zaten Allah'a şükür ki yaşlarınız daha çok genç olmasına rağmen hepinizde bu teslimiyet ve inanç var ve eksilmesin artsın diyorum inşallah.
Ayşe Hanım;
Benim 4 Yasinimi de okundu olarak değiştirebilirsiniz.
Hepimizin dualarını en makbulünden ve haklarınızda en hayırlısından kabul etsin inşallah Yüce Rabbim, O na yakarışlarımızı hiç karşılıksız bırakır mı? Ne mümkün. Her bir halimizden binlerce, milyonlarca, milyarlarca hamd ve şükürler olsun O'na.
Görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın. Sağlıcakla ve sevgiyle kalın inşallah.Öpüyorum hepinizi. Sevgimle
Aminnnn canımgünaydın kızlar hayırlı cumalar tüm dualar kabul olsun kalplarde sıkıntı kalmasın sağlık olsun mutluluk olsun hayr olsun inşallah
Canım bendede pko eşimdede sorun var.Eşim klomen vitamin çinko kullanıyor.Bende metformin tiroit için ilaç birde prolaktin için dengede tutucu ilaç alıyorum hergün.Eşindede sorun avrdı değilmi?O ilacı kim tavsiye etti size pahalı ama faydası yüksek sanırımcanımcım
dna hasarının tedavi var dendi bize
ki örnekleri de var
ben daha önce 2 milyondan 76 milyona topiğine çok takılıoyodum
oradaki arkadaşlarımın çoğu 1. büyüttü hiç kafalarında olmadığı zaman 2.hamile kaldılar
o yüzden pekte gelemiyolar artık
bize proxeed plus verdi..... endol tablet verdi....
klomen verdi ilkbaşta günde yarım tablet
1 ay kullanınca
fsh -testestoron testi yaptırın gönderin dedi
eşimin fsh 11,16 çıktı
klomeni gün aşırı yarım tablete düşürdü
şimdilik kullanıyoruz bu ayın 24 ünde tekrar testi tekrarlıcaz artık ne derse
ki ozamana belkim hamiş olurum
hatta bize sorunçıksa iyi demişti,
çünkü dna dada hasar yoksa geri kalan hiç bi probleminiz yok
buda eli kolu bağlıyor dedi
bende pco var ama oda klomenle yumurta oluşturulup çatlattığımız için problem olarak görmüyolar
Canım ya hayırlısı olsun.Allah inşllh gönlüne göre verir.Üzme kendini inşallah bizlerde birgün anne olacağız inşallahKızlarMalesef tek çizgi Darmadağınım,yorgunum,üzüntümü ifade edemeyecek kadar güçsüz hissediyorum kendimi Sadece üzgünüm,çok üzgünüm
Canım ya hepimiz burda birbirimize destek olmak için varız.İnşllah evladın olurda size hayırlı etrafına hayırlı biri olarak yetişir.Allah gönlünce versin canım züme kendini.Bak ne gzüel seni anlayan destek olan bir eşin varDarısı başımıza canım.Adetten ne kadar zaman sonra kan testi yaptırmıştı biliyormusun canım.İnanıyorum ya,bizde birgün meleklerimize kavuşucaz Allahın izni ile.Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Canım çok üzülüyorum hala,eşimide üzüyorum.Öğlen geldi,negatif çıktığını söyledim;bana dedi ki,beni hiçbirşey üzmez,yeterki sen üzülme,seni böyle görmek beni üzüyor dedi.Onu üzmek istemiyorum,ama napıyım çok istiyorum anne olmak.Evladımı Allahın rızasına göre yetiştirmek.Rabbim inşaallah nasip eder hepimize.Birde ben bu aya çok umut bağlamıştım,olacak gibi hissettim hep.Yinede hiçbirşey bitmiş değil,testleri tekrarlıcam.Ve artık toplarlıyım kendimi,inanıyorum Rabbim nasip edecek hayırlı zamanda.
İyiki varsınız kızlar ya
Bugun hastahaneye gittim sıra falan derken baya zaman aldı.. çok sukur suan için bi problemm yok ama bana göre muhteşem bi tabloda yok..
Sağ tarafımda 4 yumurta 2 tanesi 6mm 2 tanesi 10 mm..sol tarafta 12 mm 1 tane yumurtam var..pazartesi tekrar kontrol rabbim cumlemızın hakkında hayırlısını nasp etsin ..hastahaneden geldik birazda hastayız ya uyumus kalmısız..beni merak etmişsiniz allah razı olsun iyiki varsınız..Ben bana düşen yasinleride okuyamadım daha pazar gunune kadar anca bitiririm arkadaşlar hakkınızı helal edin
Canm hayırlısı olsun.İnşallah bundan sonraki tedavi aşaman olumlu yönde ilerler.Bu arada nasıl oldunuz rahatsızlığınız geçtimi?Allah iyilik versin kib canım
yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okudu
aruna==3tane okuyacak
bahar==4tane okuDU
antikdeniz==3tane okudu
topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okudu
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okudu
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okudu
orlic==4 tane okudu
ozay37barış==5tane okudu
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okudu
hayalot=4tane okudu
yandev==3 tane okuDU
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==4tane okudu
ayse035===4 tane okuyacak
özlemlk==3 tane TURKUAZ okudu
turkuaz== 3 tane okudu
taylandilek=3 tane okudu
seyyan ==4 tane yasin okuyacak
e_m_a==4 tane okudu
candan==4 tane okudu
rainsun==3 tane okuyacak
ecrin007==3 tane okudu
dilek==3 tane ema okudu
sevil61==3tane okuyaacak
muhat==3tane okudu
mausi==3tane okuyacak
asbelove ==3 tane okuyacak
keyfimbilir== 3tane okuyacak
ecrin23==3tane okudu
witchgirl01==3tane okuyacak
nekadarzor==3tane okuyacak
Simaybade== 4tane okuyacak
SÜPRİZ06==3 tane okudu
ESLEMLİVA==4 tane okudu
SSONMEz==1 TANE OKUdu
reyhan1984 2 tane okudu (listede yoktu ben ekledim)
arkadaşlar bu hafta ayse esma ve özlem için okuyacağız..
esma için ==hayırlı doğum sağlıklı evlat diye duamız
özlem ve aysede hayırlı saglıklı birer evlat için duamız
özlem arkadaşımız için bi kere dua okumustuk bu zor gunlerde tekrar dua edelim istedik hakkınızı helal edin
esma ayse035 ve özlemlk için ayet el kursı lıstesi
ayse035== 200 tane okuyacak
eslemlıva==1000 tane okudu
asbelove==100 tane okudu
perlanore==100 tane okudu
ecrin007==100tane okudu
rdlpstck 100 tane okuyacak
Esma 200 tane okudu
Antikdeniz 100 okudu
Ssonmez 310 okudu
E M A 100 Tane okudu
taylandilek 50 okudu
okumak isteyenler eklenecektr
okuyupta eklemediklerim bildirsin lütfen..gözümden kaçmış olabilir
ALLAH KABUL ETSİN AMİN AMİN YA RABBİ
Ayşecim hoşgeldin canımm....senin aşılamamı olacaktı....hangi iğneyi kullanıyorsun...kaç vuruluyorsun....yumoşlar büyürken kasıklarda ağrı oluyor....inşallah rabbim hakıınızda hayırlısını versin canım..kolay işler değil...yaş kaç canım???bence olucak bu sefer kendini rahat bırakkkk panik stres yok...
Ablacığım Allah o güzel gönlünün muradını versin.Ne kadar iyi niyetlisin bizler için yasin okuyup dualar ediyorsun.Allah razı olsun.Ne sıkıntın varsa onu gidersin inşallah
Aminnnn canım
şükür daha iyiyiz..sen nasılsın yeni işin nasıl inş.yorulmuyorsundur..Canım bendede pko eşimdede sorun var.Eşim klomen vitamin çinko kullanıyor.Bende metformin tiroit için ilaç birde prolaktin için dengede tutucu ilaç alıyorum hergün.Eşindede sorun avrdı değilmi?O ilacı kim tavsiye etti size pahalı ama faydası yüksek sanırım
Canım ya hayırlısı olsun.Allah inşllh gönlüne göre verir.Üzme kendini inşallah bizlerde birgün anne olacağız inşallah
Canım ya hepimiz burda birbirimize destek olmak için varız.İnşllah evladın olurda size hayırlı etrafına hayırlı biri olarak yetişir.Allah gönlünce versin canım züme kendini.Bak ne gzüel seni anlayan destek olan bir eşin var
Canm hayırlısı olsun.İnşallah bundan sonraki tedavi aşaman olumlu yönde ilerler.Bu arada nasıl oldunuz rahatsızlığınız geçtimi?Allah iyilik versin kib canım
canım gecmıs olsun neyin var yaakızlar iyi dilekleriniz için sağolunnn geçmedi daha rahatsıZlığım bu gün yine tansiyonum düştüüü
Aysecim hg cnm. Yeni ay yeni umutlar ins bu ay hersey cok guzel olcak cnm.
Cnm ben eksikler icin 7 tane yasin okudum rabbim kabul etsin ins.
Kuzularim :))) iyi aksamlar.
Aysem listeyi sana devrediyom ben telden giriyom gunceleyemem. Yumurtalarin buyur merak etme. Ayrica cok yumurta olmasi degil saglam olmasi onemli uzulme.
Esma nin 7 yasini supriz06 okudugu ayetel kursi sayisni guncellemen gerek cnm. Top sende attim tut:)))
Ben kacarim hep hastaim hem temizlik yapiyom(((((
canımm geldim burdayımmmAyşemmmmm nerdesin ya
canım benim supriz kaçtane okudu çok yorma kendini
canım hoşbuldum..inş.rabbim nasip eder..
allah razı olsun canım ben daha okuyamadım yasınlerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?