Canlarım naber
Ara ara okudum yazdıklarınızı,malum sorun devam ediyor,tek tek alıntı yapamadım.Hepinize çok teşekkür ederim,iyiki varsınız.
Evet hala adet olmadım.Ama karnım her an adet olacakmışım gibi ağrıyor,kk'yı açmadan tuvalete gittim hatta,eğer olduysam diye.Eğerki hamileysem(inşaallah) bu şekilde ağrı olmaz diye düşünüyorum,3-4 haftalıksa eğer,adet sancısı gibi ağrı olur mu?Eğer hamile değilsemde,daha kötü işte;kist falan mı varki acaba canlarım.Of noluyo ya,Rabbim hayırlara çıkarsın.
Yarın Cuma,bilerek bekledim bu Mübarek günü.Eşim test alıcak yarın,yapıcam bakalım,inşaallah çift çizgiyi görürüm.O kadar karmakarışığım ki.Dünyanın yükünü benim omuzlarıma koymuşlar gibi hissediyorum.O kadar ağır geliyor ki.Dün gece uyuyamadım hiç,ara ara kalktım,dua ettim ettim yattım.Lütfen dua edin benim için,tek çizgi görmek istemiyorum artık.Kendimi buna hazır hissetmiyorum,ümitsizliğe düşmek de istemiyorum.Ben bebeğimi istiyorum,kokusunu içime çekmek istiyorum artık,evim bebek kokusuyla bebek sesiyle dolsun istiyorum.Ben hiçbirşey istemiyorum,ne mal ne mülk,Rabbimden sadece hayırlı sağlıklı evlat istiyorum.Lütfen çok dua edin benim için,hepiniz için çok dua ettim,Rabbim inşaallah kabul eder.
Her türlü sonucu yazarım yarın.Umarım tek çizgi çıkmaz ve tekrar yaşamam o psikolojiyi,hayırlısı Rabbimden.........Eksik etmeyin dualarınızı kızlar
Arkadaşlar
hepinizin Cuması mübarek olsun inş., Allah' ım bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin cümlemizin.
inş Rabbim tez zamanda sizlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
hamile olanlarada evlatlarını hayırla ve sağlıkla kucağına almaya nasip etsin inş.
Tek yürek olup açtığımız ellerimizi ve dualarımızı Rabbim kabul etsin inş. Amin Amin Ya Rabbi
Yasinleri tamamlanması için diğer arkadaşlardan haber bekliyoruz. Hepinizin yüreğine ağzına sağlık.
sevgiler
Amin canımmm Rabbim sana da çok sevip çok sevileceğin hayırlı bir eş nasip etsin o güzel babacığını da başından eksik etmesin inş
Bende alıp okumak istiyorum o kitabı canım.Aaaaa felsefen bende de varama insanı gerçekten bir süre rahatlatıyo nasıl olsa ölecez diyorum bende
Rabbim hayırlı ölümler nasip etsin imanlı bir şekilde inş
ay reyyan yaa ben bu dna hasarına çok takıldım sen bilgilisin:(bunun çözümü varmı acaaba ben doğal yoldan hamile kaldım ama düştü 8 haftalıkken sorun fsh bizimm 2,5 larda hamile kaldığımda 4,5 felandı ama düşükle sonuçlanıncaa kaan hoca hasardan şüphelendi sanırım ama ilk bebeginin düşürüp daha sonra sağlıkla doğum yapan insanlar da varr buuu erkek infertilesi tamamennn kafa karıştırıcı bi düzelse biri düşüyooo yaaaaaa
reyyan sana yazmıştım yukardakinii canımm:))ama karıştırdım galibaa
canımcım
dna hasarının tedavi var dendi bize
ki örnekleri de var
ben daha önce 2 milyondan 76 milyona topiğine çok takılıoyodum
oradaki arkadaşlarımın çoğu 1. büyüttü hiç kafalarında olmadığı zaman 2.hamile kaldılar
o yüzden pekte gelemiyolar artık
bize proxeed plus verdi..... endol tablet verdi....
klomen verdi ilkbaşta günde yarım tablet
1 ay kullanınca
fsh -testestoron testi yaptırın gönderin dedi
eşimin fsh 11,16 çıktı
klomeni gün aşırı yarım tablete düşürdü
şimdilik kullanıyoruz bu ayın 24 ünde tekrar testi tekrarlıcaz artık ne derse
ki ozamana belkim hamiş olurum
hatta bize sorunçıksa iyi demişti,
çünkü dna dada hasar yoksa geri kalan hiç bi probleminiz yok
buda eli kolu bağlıyor dedi
bende pco var ama oda klomenle yumurta oluşturulup çatlattığımız için problem olarak görmüyolar
kızlarMalesef tek çizgi Darmadağınım,yorgunum,üzüntümü ifade edemeyecek kadar güçsüz hissediyorum kendimi Sadece üzgünüm,çok üzgünüm
KızlarMalesef tek çizgi Darmadağınım,yorgunum,üzüntümü ifade edemeyecek kadar güçsüz hissediyorum kendimi Sadece üzgünüm,çok üzgünüm
canım hayırlısı ama üzme kendini lütfen
bence dr. Git bakalım niye böle oldun yada bazen idrarda çıkmıyor ya kan testi verseydin keşke
hayırlısı canım evet de üzülüyorum işte hemde çok.
Korkuyorum kist falan mı var diye,yada stresten mi gecikti acaba....
Yarın sabah yeniden yapıcam test,belki geç döllenme falan olduysa diye.ay işte umut dünyası işte,koskoca tek çizgiyi gördüm,niye hala uğraşıyosam. :26:
Rabbim bugünün hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
olabilir canım belki geç döllenmedir benim bi tanıdığıma adet söktürücü vermiş dr.hamile değilsin diye kanda bile çok geç çıktı ama maşallah bebek dünyaya geldi bile
eslemliva üzülme canım. olcak inş Allah ın izniyle dua et bol bol. önemli olan zor zamanda dua edip şükür etmektir.
sen Allah a güven olur eminim ben.
senin kuzun olur, onunda kuzusu bile olur inş. kuzunun kuzusu yani torunun
KızlarMalesef tek çizgi Darmadağınım,yorgunum,üzüntümü ifade edemeyecek kadar güçsüz hissediyorum kendimi Sadece üzgünüm,çok üzgünüm
ben de katılmak istiyorum canım Allah şimdiden kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?