Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Ayşecim meraba bu haftaki listeye bakim die girdim nete ama aynı liste bu hafta ayrı kişilere yasin okunmuyomu yada tamamlanamadımı
Bu arada canım aşılaman hayırlı olur inşallah çarşamba günümü yapılıyo o vakitte dua edelim :) Allahım hayırlısı olur inşallah

sağol gönlü guzel arkadaşım siz namazlarınızda dua edin yeter bana...perşembe sabah 10 00 da .bu haftaki liste malesef tamamlanamadı.o yuzden yeni listeyi yapamadım

Canlarım hem çalışıp hem tedavi olan varmı aranızda ben çok zorlanıyorum sizlerin nasıl gidiyor

Canım bende çalışıyorum ve ilk üç denememi de çalışırken yaptım..maalesef çok zor oluyor....ben istanbula gitmiştim doktora. önce muayene için gittim sonra ilaçlarımı belirlediler....istanbulda oturmuyorum...kendi oturduğum yerde de doktorum var yardımcı olurum dedi...ben iğnelere başladım sonra ilk kontrole daha yumoşlar büyümeden burdaki doktoruma gittim sonra yumoşlar büyüdükçe burdaki doktorumla istanbuldaki doktorumu her kontrol sonrası telefonla konuşturdum...o şekilde tedavilerimi tamamladım ama çok zor oluyor inanın...ayrıca çalıştığın yerdeki insanlardanda saklaması çok zor...anlayacağın zor iş.....çok koşturdummmm istanbullara yalnız gittim geldim kontrol için ....bakalım hayırlısı....bu sefer nasıl olacak......Allah yardımcımız olsun canım.....

gitim canım persembe saat 10 da aşılamam var.ama sadece 1 tane sağlam yumurtam varmış

Cnm benim hayirlisi olsun.ins. Bu sefer hersey cok daha guzel olur.saglam olsunda bitane olsun cnm. Dualarim seninle rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin ins.

Ayşecim Allah yar ve yardıncın olsun tatlımm..inşallah aşılaman sorunsuz geçer ve yumoşun bir tanede olsa Rabbim ol dedikten sonra olurrrr.....dualarımdasın aslında hepiniz adınızı bilmediğim hepiniz dualarımdasınız....inşallah Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur....canım ben 39 yaşındayım ...10 yıl bitti uğraşıyoruz işte.....

arkadaşlarım

kim tüp yadaaşılama yaptıracaksa

mutlaka kendinin tüplerinin açık olup olmadığına

ve eşindeki morfoloji ve dna larına baktırsın

çünkü eğer dnada sorun varsa tüp te sans çok azmış
embriyo oluşsa bile tutunamıyomuş
bunuda niye yazıyorum

aşılamada yaptırdım -tüpte

yıpratıcı bi süreç olduğunu biliyorum

Son düzenleme:

Ayşecim ben giremedim nete dün bu yüzden haber veremedim ama senin 4 yasini okudum ama esmacığım da okumuş Allah razı olsun kim okumadıysa ona eklersin bitanem.Bu arada dualarımız seninle hayırlısıyla bebişin seninle olur inş bu ay canımmmm

reyyan özelden mesaj atamadım. ben yarına okurum meryem suresini

Baharcım canım bu dünyada buluşmak nasip olmazsa cennetinde buluştursun bizleri Yüce Mevlam inşallah

canım baktığın çocuk kaç yasında..
Bide çok sevindim arkadaşlarla görüşecek olmanıza inş.bı gun bızde görüşürüz
Biri 5 diğeri 12 yaşında küçük olan rahatsızlanmış.Anneside biraz rahatsızlanmış işyerinden rapor almış perşembeye kadar izinliyim anlıyacağın
gitim canım persembe saat 10 da aşılamam var.ama sadece 1 tane sağlam yumurtam varmış
Canım hayırlı güzel haberle gel inşallah
Kızlar nasılsınız .pek giremedim bugun..
Persembe gunu arkadasınıza aşılama yapılacak dualarınızı istiyorum.rabbim tez zamanda hepimize hayırlı saglıklı evlat nasip eder iinş.
Allah yardımcın olsun dilerim meleğin seninle olur
Baharcım canım bu dünyada buluşmak nasip olmazsa cennetinde buluştursun bizleri Yüce Mevlam inşallah
Aminnn canım inşallah.Allah sevdiklerimizden ayırmasın bizleri

Ne güzel bi iş yapıyorsun öyleee

Ne güzel bi iş yapıyorsun öyleee

Teşekkür ederim canım.Allah çocukla sınıyor bizleri.Bir taraftanda çocuk bakıyorum sevgimi gösteriyorum kendi evladım gibi bakımını üstleniyorum.Güzel bir duyguymuş.Allah inşallh bizlerede nasip ederde kendi bebeklerimize bakarız.

yaa canımm bilmiyorum ki ben normaldee muyaneye bile giderken kalbi güm gümm atan bir insanımm ama dediğin gibi bebeğimm olacaksa eger katlanırımm başa gelen çekilir..canım kaan gocaya mail attımm sonrasında gün aldıkk ocak ilk haftası gidecez bakalım neyse çıksınn bu şekilde sebebi bilmeden kürlere yönelmekde olmuyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…