yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okudu
aruna==3tane ESMA OKUDU
bahar==4tane okuDU
antikdeniz==3tane okudu
topeguk==1tane ESMA OKUDU
tondora==3tane okudu
sardunya==3 tane okudu
antisocial==1 tane okudu
seminay84==3 tane ESMA okuDU
sebiilem==3tane okudu
orlic==4 tane okudu
ozay37barış==5tane okudu
şaşkınanne==3tane SEVİL OKUDU
yaseminseza==3 tane okudu
hayalot=4tane okudu
yandev==3 tane okuDU
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==4tane okudu
ayse035===4 tane ESMAokuDU
özlemlk==3 tane TURKUAZ okudu
turkuaz== 3 tane okudu
taylandilek=3 tane okudu
seyyan ==4 tane yasin okudu
e_m_a==4 tane okudu
candan==4 tane okudu
rainsun==3 tane okuDU
ecrin007==3 tane okudu
dilek==3 tane ema okudu
sevil61==3tane okudu
muhat==3tane okudu
mausi==3tane okuyacak
asbelove ==3 tane okuyacak
keyfimbilir== 3tane okuyacak
ecrin23==3tane okudu
witchgirl01==3tane okuyacak
nekadarzor==2tane okudu-
Simaybade== 4tane ESMA OKUDU
SÜPRİZ06==7 tane okudu
ESLEMLİVA==4 tane okudu
SSONMEz==1 TANE OKUdu
reyYan1984 5 tane okudu
arkadaşlar bu hafta ayse esma ve özlem için okuyacağız..
esma için ==hayırlı doğum sağlıklı evlat diye duamız
özlem ve aysede hayırlı saglıklı birer evlat için duamız
özlem arkadaşımız için bi kere dua okumustuk bu zor gunlerde tekrar dua edelim istedik hakkınızı helal edin
esma ayse035 ve özlemlk için ayet el kursı lıstesi
supriz06 120 tane okudu
ayse035== 100 tane okuDU
eslemlıva==1000 tane okudu
asbelove==100 tane okudu
perlanore==100 tane okudu
ecrin007==100tane okudu
rainsun==75 tane okudu
Esma 200 tane okudu
Antikdeniz 100 okudu
Ssonmez 260 okudu
E M A 100 Tane okudu
taylandilek 50 tane okudu
REYYAN ==25 TANE OKUDU
okumak isteyenler eklenecektir
okuyupta eklemediklerim bildirsin lütfen..gözümden kaçmış olabilir
ALLAH KABUL ETSİN AMİN AMİN YA RABBİ
ayşecim meraba bu haftaki listeye bakim die girdim nete ama aynı liste bu hafta ayrı kişilere yasin okunmuyomu yada tamamlanamadımı
bu arada canım aşılaman hayırlı olur inşallah çarşamba günümü yapılıyo o vakitte dua edelim :) allahım hayırlısı olur inşallah
Canlarım hem çalışıp hem tedavi olan varmı aranızda ben çok zorlanıyorum sizlerin nasıl gidiyor
gitim canım persembe saat 10 da aşılamam var.ama sadece 1 tane sağlam yumurtam varmış
Yasinlerde 11 tane eksiğimiz var tamamlanınca yeni listeye meryem suresi de ekleyeceğim inş..
Yok canım iğneleri her zaman aynı saatinde sen yapıyorsun .ilk zamanlar ben zorlanmıştım ama alışıyorsun...işlemlerde dahil sanırım 5 kez falan git geller var yani 3 kez kontrol opu(yumurta toplama) ve transfer...elinizden geldiğince stres yapmayın.. Benim belkide ondan olmadı ufff yaaa şu arabaları aklımdan hiç çıkmıyor.....Allah hepimizin yardımcısı olsun....
Sagool canım bizde öyle olmasını diliyoruz...iki haberler alırız
çok iyiymiş çok daha rahat olur benim için ben avrupa yakasındayım ve istediğim merkez asya da gidip gelmem o günümün ölmesi demek çalıştığım içinde sıkıntı olur diye düşünüyordum ama iyi oldu içimi rahatlattın canım sağolll Allahım tez vakitte nasip etsin bebeişlerimizi hayırlısıylaaaa
Dediğim aktardan annemler alıp bana gönderecekler...kesin bir bilgi aldım mı size söylerim....suan isim falan bilmiyorum...
Artık olsun da nasıl olursa olsun kafasındayım ..bazen elim kolum bağlı olduğunu hissediyorum... Hafta sonunu kocama zehir ettim ressmennnn stres yapmayayım. Ona belli etmeyeyim dedikçe şiştim kaldım.....ve duygu patlması oldu.herseye ağlar oldum....sonunda.allahım bizim yüzümüzü güldür....2 yıldır hiç hayattan zevk almıyorum .. Burda arkaşım yok..eve tıkılıp kaldım...eskiden öylemiydiii...ben bu değilim ki yaaa.... Ben ankarayı hiç sevmedim...sabır allahım sabır...
Canım al benden de o kadar haftasonu bende aynıydım taktım da taktım ama sabırlı olmamız gerekiyor bu da bizim sınavımız
saraçoğlunun nohut kürü nasıl bilmiyorum canım. kaan hoca bunu hergün humus gibi yemeklerin yanına eklemeyi tavsiye etti. biraz bolca yapıyorum. dolapta bozulmuyor zaten. akşam yemekelerinde salata, garnitur gibi tüketiyor eşim. ısırgan çayı da sallama çay şeklinde olnalardan aldık günde2-3 tane içilebiliyor. ama onu da 1tane zor içiyor eşim.
keçiboynuzu tozunu sabah akşam 1 kaşık tüketiyor. yutmakta zorlandığında saf bal(memleketten gönderdiler, marketlerdeki hep şekerli) ile karışım yapıyorum öyle yiyor.
keçiboynuzu tozu ısıl işlemden geçmediği için daha iyi diyor kaan hoca ama birkaç arkadaşım özü, ya da pekmezini kullandırdı eşine. onlarda da sayı yükselmişti. hatta 2 tanesi doğal gebe kaldı şimdi o arkadaşlardan.(3 tüp denemesinden sonra biri) darısı başımıza inş. doğal olmasa bile tedaviden önce değerler iyice yükselmiş olur en azından.
bu haberler bize ümit oluyor nohutu eşine hergün mü yeidiryorsun ben haftada bir veriyorum yaa az mı ki?
Kızlar gönül isterdi bu topikteki arkadaşların hepinizi göreyim görüşelim, ama bazen hayat şartları bunu gerektirebiliyor.Olsun görüşemesekte derdimiz gönlümüz birDünya küçük derler inşallah birgün hepimiz tanışma fırsatı yakalarız
gitim canım persembe saat 10 da aşılamam var.ama sadece 1 tane sağlam yumurtam varmış
Kızlar nasılsınız .pek giremedim bugun..
Persembe gunu arkadasınıza aşılama yapılacak dualarınızı istiyorum.rabbim tez zamanda hepimize hayırlı saglıklı evlat nasip eder iinş.
Canımmm Rabbim yardım edecek inşallah kavuşacaksın bebişine bu akşam okuyacağım inşallah yasinlerimi dualarımdasın
arkadaşlarım
kim tüp yadaaşılama yaptıracaksa
mutlaka kendinin tüplerinin açık olup olmadığına
ve eşindeki morfoloji ve dna larına baktırsın
çünkü eğer dnada sorun varsa tüp te sans çok azmış
embriyo oluşsa bile tutunamıyomuş
bunuda niye yazıyorum
aşılamada yaptırdım -tüpte
yıpratıcı bi süreç olduğunu biliyorum
canım dna demişsin bizim karyotipimize bakılıyor şu anda birde sperm dna hasar testi yaptıralım diyorum ama eşim zaten karyotipte çıkar bişey varsa diyo ikisi farklı testler dimi bunların diğerini yaptırmamız gerekiyormu bilgi verir misin?
canım dna demişsin bizim karyotipimize bakılıyor şu anda birde sperm dna hasar testi yaptıralım diyorum ama eşim zaten karyotipte çıkar bişey varsa diyo ikisi farklı testler dimi bunların diğerini yaptırmamız gerekiyormu bilgi verir misin?
kuzum karyotip ne demek bilmiyorum ki
ama netten bakalım bi belki eşinin dediği gibidir çıkıyodur
kaç yerden duydum çünkü
dnada hasar varsa tüpte sans azalıyo diye:26:
kuzum karyotip ne demek bilmiyorum ki
ama netten bakalım bi belki eşinin dediği gibidir çıkıyodur
kaç yerden duydum çünkü
dnada hasar varsa tüpte sans azalıyo diye:26:
dna hasarına kandan mı bakılıyor canım
karyotip testinde genlere bakılıyormuş kandan bakılıyor karyotipe canım
dna hasarına kandan mı bakılıyor canım
karyotip testinde genlere bakılıyormuş kandan bakılıyor karyotipe canım
evet canımn bende baktım şimdi kandan bakılıyomuş karyotip hatta kadınlarda baklılıyomuş
dna için sperm veriliyor canım
he bide bak bu linkteki doktor sorulara cevap veriyor ona bi sor istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/364490-beta-hcg-tutarsizligi-32.html#post27821966
arkadaşlarım
kim tüp yadaaşılama yaptıracaksa
mutlaka kendinin tüplerinin açık olup olmadığına
ve eşindeki morfoloji ve dna larına baktırsın
çünkü eğer dnada sorun varsa tüp te sans çok azmış
embriyo oluşsa bile tutunamıyomuş
bunuda niye yazıyorum
aşılamada yaptırdım -tüpte
yıpratıcı bi süreç olduğunu biliyorum
evet canımn bende baktım şimdi kandan bakılıyomuş karyotip hatta kadınlarda baklılıyomuş
dna için sperm veriliyor canım
he bide bak bu linkteki doktor sorulara cevap veriyor ona bi sor istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/364490-beta-hcg-tutarsizligi-32.html#post27821966
o zaman senin söylediğin sperm dna hasar testi canım onu da yaptıralım biz ne olur ne olmaz dimi ama
Biri 5 diğeri 12 yaşında küçük olan rahatsızlanmış.Anneside biraz rahatsızlanmış işyerinden rapor almış perşembeye kadar izinliyim anlıyacağıncanım baktığın çocuk kaç yasında..
Bide çok sevindim arkadaşlarla görüşecek olmanıza inş.bı gun bızde görüşürüz
Canım hayırlı güzel haberle gel inşallahgitim canım persembe saat 10 da aşılamam var.ama sadece 1 tane sağlam yumurtam varmış
Allah yardımcın olsun dilerim meleğin seninle olurKızlar nasılsınız .pek giremedim bugun..
Persembe gunu arkadasınıza aşılama yapılacak dualarınızı istiyorum.rabbim tez zamanda hepimize hayırlı saglıklı evlat nasip eder iinş.
Aminnn canım inşallah.Allah sevdiklerimizden ayırmasın bizleriBaharcım canım bu dünyada buluşmak nasip olmazsa cennetinde buluştursun bizleri Yüce Mevlam inşallah
Biri 5 diğeri 12 yaşında küçük olan rahatsızlanmış.Anneside biraz rahatsızlanmış işyerinden rapor almış perşembeye kadar izinliyim anlıyacağın
Canım hayırlı güzel haberle gel inşallah
Allah yardımcın olsun dilerim meleğin seninle olur
Aminnn canım inşallah.Allah sevdiklerimizden ayırmasın bizleri
Ne güzel bi iş yapıyorsun öyleee
canım kaan hocaya mail mi atıyorsunuz yoksa muayeneye gittinizmi daha önce.tüp bebek tedavisinde en önemli şey moral stressiz olcaksın gerçekten zorluğu yok yumurtalar büyüyünce biraz ağrıların oluyor ve toplama işleminden sonra adet ağrısı gibi ağrıların ve hafif kanaman oluyor canım iğnler hiç canını acıtmıyor zaten bebeğine yaklaştığını düşününce acı bile duymuyosun transfer sonrası beklemek biraz zor çünkü aklından çıkmıyor ama en önemlisi olumlu düşünmek stres yapmamak allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?