- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
günaydın kızlarr, nasılsınız. bu hafta kime okuyoruz? listeyi göremedim. ayşecim dualarım seninle. umarım yumoşlar büyümüştür güzel güzel
kızlar, kaan hoca eşimin de doktoru. antikdenizcim, geçen ocak ayında bizde gitmiştik. ve hoca gelmeden keşke bana mail atsaydınız, dna hasar tespitini yaptırıp öyle gelin, sonuca göre konuşalım derdim demişti. testin sonucu 1 haftada ancak çıkıyor. perlacım, maille görüşmeyi tercih ediyor hoca. ama genelde istediği 1-2 test dışında da herkese tavsiye ettiği şeyler var. mesela;
-kırmızı et, sigara kesinlikle yasak.
-hergün ısırgan çayı içmeyi öneriyor.kadınlara yasak yalnız testesteronu yükselttiği için.
-nohut kürü, keçiboynuzu tozu, hergün badem, fındık, bol yeşillik öneriyor.[/QUO
canım bende ilk önce mail attım aslında ama oda dna hasar testi yapmamız lazım dedii ona göre bir tedavi uygularız dedi.dna hasar testini sadece ankara ve istanbul yapıyor canım malesef bzim zaten her şekilde ankaraya gitmemiz lazımm senin eşinde ne çıktı yani sorun ne tam olarak
arkadaşlarım
kim tüp yadaaşılama yaptıracaksa
mutlaka kendinin tüplerinin açık olup olmadığına
ve eşindeki morfoloji ve dna larına baktırsın
çünkü eğer dnada sorun varsa tüp te sans çok azmış
embriyo oluşsa bile tutunamıyomuş
bunuda niye yazıyorum
aşılamada yaptırdım -tüpte
yıpratıcı bi süreç olduğunu biliyorum
Teşekkür ederim canım.Allah çocukla sınıyor bizleri.Bir taraftanda çocuk bakıyorum sevgimi gösteriyorum kendi evladım gibi bakımını üstleniyorum.Güzel bir duyguymuş.Allah inşallh bizlerede nasip ederde kendi bebeklerimize bakarız.
gitim canım persembe saat 10 da aşılamam var.ama sadece 1 tane sağlam yumurtam varmış
ALLAH cc razı olsun canımreyyan özelden mesaj atamadım. ben yarına okurum meryem suresini
mrb canım biz kaarrar verdikk.çok korkağımm ben aslında ama tak dedii artıkın canıma:))herbişeyi göze aldımm..
canım ben hiç bişe yaptırmadım aslında bir de doğal gebeliğim varr doktor 8 haftalıkken kalp atışı durduu kaan hoca buna dna hasarı sebep olabilir demiştii..ben sadece hormon tahlili birde yumurta takibi yaptırdımm doktor güzel dedii ama sanırım tüp bebek öncesi rahim filmide istiyorlarr((çektirmesemm olmazmıı?)))eşimde görünen problem oda kaan hocaya gidecek dna hasarına bakılacakk bakalım ona göree bizde martta tedaviye başlayalım diyoruzz...ama henüz bir görüşmemiz olmadı
Nasılsınız geleceğin güzel anneleri
Ayrı ayrı yazamıyorum ama cümleten söylüyorum,
Tedaviye başlayacaklara sabır,kolaylıklar ve Rabbimden şifa diliyorum
Tedavide olanlara acil şifalar ve olumlu sonuçlar diliyorum
Hamile olan arkadaşlarımıza,hayırlı doğumlar ve sağlıklı hayırlı güzeller güzeli evlatlar diliyorum
Burda hepimize karşılıksız dua eden gönlü güzellere de,dualarının kabulunü,mutlu huzurlu sağlıklı ömür diliyorum,Rabbim herşeyi gönüllerine göre en hayırlısından nasip etsin
Bu hafta hepimize hayırlı haberler almak nasip olsun...Bizi üzen her şer gördüğümüz olaylarda,içinde olan asıl hayrı görüp anlamayı nasip etsin Mevlam.İnşaallah dualarımız kabul olsun,boy boy hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun.Cennetin kokusunu dünyada almak nasip olsun
Kızlar bu arada Safer ayındayız,yani belaların 1.kat Semaya indiği ay.Bu ay La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim tesbihini günlük 100 defa okumak lazımmış.Okuyanlardan,en hafiff fakirlik olmak üzere 70 çeşit bela kaldırılırmış.Aklımızda olsun,okuyalım inşaallah.Rabbim görünür görünmez,küçük büyük her türlü beladan hepimizi muhafaza buyursun
Bu arada kendi aramızda; La Havle Hatimi de yapılabilir aslında,çok önemli ve büyük bir tesbih
Kızlar nasılsınız .pek giremedim bugun..
Persembe gunu arkadasınıza aşılama yapılacak dualarınızı istiyorum.rabbim tez zamanda hepimize hayırlı saglıklı evlat nasip eder iinş.
huuuuuuuuuuuuuu bayanlar huuuuuuuuu canlarım nerelerdesiniz
hava soğuk diye mi gelmediniz hala
gözlerim yollarda kaldı :86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
gunaydın canım arkadaşlarım nasılsınız
Hayırlı sabahlar canımmm iyiyiz elhamdülillah sen nasılsın bitanem
hamdolsun iyiyim canım .. neler yapıyorsun canım benim..ben tum arkadaşlarıımı çok seviyorum ama sana kanım kaynıyo
Allah razı olsun canımıniçi duygular karşılıklı bende hepinizi çok seviyorum ayrıca seni bir kardeş gibi görüyorum Yüce Mevlam o güzel gönlüne göre versin inşallah.Eksik yasinimiz var galiba bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?