yasinlerde 2 tane eksiğimiz kaldı
2 eksiği okunmuş bil canım şimdi netten çıkıp okuyorum :) Allah kabul etsin
hamdolsun iyiyim canım .. neler yapıyorsun canım benim..ben tum arkadaşlarıımı çok seviyorum ama sana kanım kaynıyo
Merhaba canım hamdolsun teşekkürler sen nasılsın iyisindir inşallahgunaydın canım arkadaşlarım nasılsınız
Merhaba geldim geldimhuuuuuuuuuuuuuu bayanlar huuuuuuuuu canlarım nerelerdesiniz
hava soğuk diye mi gelmediniz hala
gözlerim yollarda kaldı :86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
Gözler çok manalı gerçektenHayırlı sabahlar canım nasılsınnn.gözler müthiş bu arada
Eksik olan yasin varmı Ayşeciğim benim adetim bittide okuyabilirim eğer eksik varsa.Ema arkadaşımız okumuş sanırım eksiği başka eksik varsa okurumyasinlerde 2 tane eksiğimiz kaldı
aaaaa kıskandım amaaa
şaka şaka canım nasılsın moral yerindemi şimdi moralini yüksek tutki yumoşlar güzelce büyüsün çatlasın göbüşün bebeğe hazır olsun dimi şekerim
ayse cim beni geçip başka arkadaşa okuyalım canım emi. daha çok ihtiyacı olanlar var hem. gönülden söylüyorum bunu
Merhaba canım hamdolsun teşekkürler sen nasılsın iyisindir inşallah
Merhaba geldim geldimHavalarda baya soğudu cidden:18:
Gözler çok manalı gerçekten
Eksik olan yasin varmı Ayşeciğim benim adetim bittide okuyabilirim eğer eksik varsa.Ema arkadaşımız okumuş sanırım eksiği başka eksik varsa okurum
hoşgeldiniz.
EMA canım gözlerim sizi beklemekten öyle oldu yawwww :111: :111: :111: :111:
gene soğuk diye mi herkes kaçmışşşş.. kacın bakalım
günaydın kızlarrrrrr nasılsınızzz havva ne kadar soğuk rabbimmm evi barkı olmaynlara ısınacağı olmayanlara yardım etsin bu kış gününüde
ayse kuzum valla geçelim. ben çok şükür zorda değilim darda değilim öyle. Allah ım sizleri sıkıntıdan kurtarsın inş hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
birde meryem suresini buraya koysana elinde varsa
amin canım rabbim yar ve yardımcıları olsun inş.nasılsın durumun nasıl
sağol ayşemmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?