Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ah canım rabbim ol dedikten sonra kat kat artar değeri inşallah sağlıkla devam etsin bizlerede umut olsun yetercim tez zamanda sanada nasib etsin

canım çok sevindim rabbim inş nasip eder kardeşine bağışlar.inş.düşük gibi bi problem yaşamaz bu defa ..kaç yıllık evli

inşşşşşşşşşşşşşşşşş kızlar rabbim hepimize nasip etsin tüm hamişlerimiz sağlıkla kucaklasınlar bebişlerini inş

ya mucib ismin manası duaları kabul edendir.
bu sebepten bu tur zikirler öncesi ve sonrası ya mucib de zikredilir..
ben böyle biliyorum eksiğğim var ise hakkınızı helal edin

ben rahim filminin acılı oldugunu duymuştum bu sebepten drdan agrı kesici iğne istedim işlem öncesi yaptırmak için o da hap vermiş..hapıda yarım saat arayla 2 tane içtim çok afederrsin o kadar sancıyla beraberinde bi kustum

Dualarımız ne kadar güzel ayarlanmış öyle Ayşemmmmm yüreğine sağlık yetiştiremeyen olursa yine yardımlaşarak okuruz Allah kabul etsin inş.Meryem suresindeki secdeyide unutmayalım arkadaşlar

Dualarımız ne kadar güzel ayarlanmış öyle Ayşemmmmm yüreğine sağlık yetiştiremeyen olursa yine yardımlaşarak okuruz Allah kabul etsin inş.Meryem suresindeki secdeyide unutmayalım arkadaşlar

hah.allah razı olsun canım bak ben bunu unutmuştum tilavet secdesi de var tabi

Canımmmm Rabbim bu defa güldürsün kardeşinin yüzünü hayırlısıyla alsın kucağına sağlıkla inş.Darısı en yakın zamanda sana olsun.AMİNNNNNN

30 tane ayetel kürsi okurum diye yazmıştım. onu okuyup 15 taneyi öyle mi okuycam. yani iptal mi oldu 30 tanesi

Biraz önce yazmayı unuttum canım.Çok düşünceli ve ince fikirli merhametli bir insansın.Ama sıra sende ve sana okunacak itiraz etme Ayşeme :)

arkadaşlar meryem suresini okuduktan sonra tilavet secdesi yapılmalı

Tilavat secdesi nasıl yapılır?

Kur'an okuyan veya dinleyen bir kimse, 14 yerde bulunan, secde âyetlerinden birini okursa veya duyarsa, secde etmesi gereklidir (Hanefi mezhebine göre vaciptir).
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunur
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur

30 tane ayetel kürsi okurum diye yazmıştım. onu okuyup 15 taneyi öyle mi okuycam. yani iptal mi oldu 30 tanesi

canım ayet el kursi okuma sistemini değiştirdim dua edilecek arkadaşlara 313 tane okuyacağız 2 kişi oldukları için 626 oluyo..okuyucu sayımıza bölünce 15 16 tane dusuyo sanada 15 tane düşmüş bitanem ..inş anlatabilmişimdir:44:

Bende dualardan önce ve sonra 3 er tane salavatı şerife çekiyordum Ya Mucib çekildiğini duymamıştım Allah razı olsun bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…