ah canım rabbim ol dedikten sonra kat kat artar değeri inşallah sağlıkla devam etsin bizlerede umut olsun yetercim tez zamanda sanada nasib etsin
canım çok sevindim rabbim inş nasip eder kardeşine bağışlar.inş.düşük gibi bi problem yaşamaz bu defa ..kaç yıllık evli
amin canım aminnnn inşallah birgün kendi çocuklarına da bakarsın böyleee
rapor için rahim filmi gerekliymiş kızlarrr
canım ayetel kürsi okumuyoruz dimiiiii?
canımmmm maaşallah Allahım istesin yeter ki hayırlısıyla kucağına da almayı nasip eder Rabbim inşallahhhhhhh
Bende sana bayildim :111: :111: :111:
Allah razi olsun cnm. Ozelden 10 dk olayindan dolayi burdan yazdim :111:
ah canım birçok insanın çok acılı geçmiş bende bunu bildiğime ağlayarak gitmiştim ama şükür çok rahat geçti benimki rabbim bu çabalarımızı görüyor inşallah hepimizin yüzü gülecek
Dualarımız ne kadar güzel ayarlanmış öyle Ayşemmmmm yüreğine sağlık yetiştiremeyen olursa yine yardımlaşarak okuruz Allah kabul etsin inş.Meryem suresindeki secdeyide unutmayalım arkadaşlar
canım ya çok iyi davrandı drlar hemşireler..ama ben mahvoldum acillik oldum sonrasında
30 tane ayetel kürsi okurum diye yazmıştım. onu okuyup 15 taneyi öyle mi okuycam. yani iptal mi oldu 30 tanesi
ya mucib ismin manası duaları kabul edendir.
bu sebepten bu tur zikirler öncesi ve sonrası ya mucib de zikredilir..
ben böyle biliyorum eksiğğim var ise hakkınızı helal edin
kıyamam canımmmmmm benim acaip rahat geçti çok şükür ki sen de atlattın o günleri
Allah razı olsun canımmmm düşünceli arkadaşım benimmmmm
Biraz önce yazmayı unuttum canım.Çok düşünceli ve ince fikirli merhametli bir insansın.Ama sıra sende ve sana okunacak itiraz etme Ayşeme :)
Bende dualardan önce ve sonra 3 er tane salavatı şerife çekiyordum Ya Mucib çekildiğini duymamıştım Allah razı olsun bitanem
turkuaz hala itiraz mı ediyor...
Etmiyor canım edemez zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?