merhaba arkadaşım.bende katılmayı isterim.benim için yer problem değil.ama ben özel mesaj atamıyorum daha nasıl yapıcaz bilmiyorum.
canım listeden baktın mı sana 2 yasin 1 meryem suresi 350 ya varis ve 16 tane ayet el kursı düştü
merhaba arkadaşlar. Bende uzun zamandır bebek istiyorum. Topiğinizi gördüm bende katılayım istedim sistemi nasıl kurdunuz biraz anlatabilirmisiniz. Bende dualardan payıma düşeni okuyabilirim. Biraz size kendimden bahsedeyim;
ben 7 senelik evliyim. Ilk çocuğumu 1 aylık bir yumurtlama takibiyle kucağıma aldım güzeller güzeli bir kızım oldu fakat 4,5 aylıkken geçirdiği soğuk havaleler sebebiyle vefat ettigerçekten çok zorlu bir süreç oldu benim ve eşim için. Ayrıntılara girmiyorum anlatıcak çok şey var aslında. Ikinci bebeğime ortalama 1,5 sene sonra hamile kaldım ondada 4 aylık yumurtlama takibi yapıldı. Ama malesef oda 6 haftalıkken düştü ve kürtajla alındı. Daha sonraları pek istemedim . Her ne kadar herşeyin rabbimden geldiğini bilsemde içinde bulunduğum durumu atlatmak kolay olmadı. Sonraları bir kaç kez denedik olmadı.doktorum kilo ver gel dedi ,maddi durumdan ara verdik ,derken 7 seneyi doldurduk. şimdi bu ay tekrar yumurtlama takibine başladım. Klomenimi içtim iğnemi vurundum ve nihayi sonucu beklemeye koyulduk. Inşallah hayırlısıyla bu sefer hemile kalabilirim. Dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim. Herkese çok teşekkürler şimdiden...
şimdi gördüm tatlım ama ben meryem süresini ve varis i bilmiyorum onları okumasam olmazmı? Onun yerine fazladan ayetel kürsi alabilirim
canım başınsağolsun allah bidaha evlat acısı yaşatmasın ve tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasib etsin
şimdi gördüm tatlım ama ben meryem süresini ve varis i bilmiyorum onları okumasam olmazmı? onun yerine fazladan ayetel kürsi alabilirim
Merhaba arkadaşlar. bende uzun zamandır bebek istiyorum. topiğinizi gördüm bende katılayım istedim sistemi nasıl kurdunuz biraz anlatabilirmisiniz. bende dualardan payıma düşeni okuyabilirim. Biraz size kendimden bahsedeyim;
Ben 7 senelik evliyim. ilk çocuğumu 1 aylık bir yumurtlama takibiyle kucağıma aldım güzeller güzeli bir kızım oldu fakat 4,5 aylıkken geçirdiği soğuk havaleler sebebiyle vefat ettigerçekten çok zorlu bir süreç oldu benim ve eşim için. ayrıntılara girmiyorum anlatıcak çok şey var aslında. ikinci bebeğime ortalama 1,5 sene sonra hamile kaldım ondada 4 aylık yumurtlama takibi yapıldı. ama malesef oda 6 haftalıkken düştü ve kürtajla alındı. daha sonraları pek istemedim . Her ne kadar herşeyin Rabbimden geldiğini bilsemde içinde bulunduğum durumu atlatmak kolay olmadı. sonraları bir kaç kez denedik olmadı.doktorum kilo ver gel dedi ,maddi durumdan ara verdik ,derken 7 seneyi doldurduk. şimdi bu ay tekrar yumurtlama takibine başladım. klomenimi içtim iğnemi vurundum ve nihayi sonucu beklemeye koyulduk. inşallah hayırlısıyla bu sefer hemile kalabilirim. dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim. herkese çok teşekkürler şimdiden...
ben önceki sayfalarda meryem suresini paylaştım istersen tekrar paylşayım kolay okuyabileceğin bi sure -ya varis- de 350 tane zikredeceksin..
canım aramıza hoşgeldin..yasadıklarına çok uzuldum inan kelimelere dökemiyorum rabbim yar ve yardımcın olsun canım..en yakın zamnda evlatlarımıza kavusacağız inş..listeye ekliyorum seni
canım hoşgeldin nasılsın
canım inşallah bende istiyorum bahar sana özelden msj.atar tlf numarasını bende gelebilcek gibi olursam bahara bildiricem inşallah nasib olur
bi daha paylaşabilirmisinnn :26:
bi de bu duaları yada zikirleri abdest alıp besmele çekip filan mı okunuyor yoksa istediğimiz gibi okuyabiliyormuyuz ben çalıştığım için ancak perş. akşamı okuyabilrim bunların hepsini umarım inş. yetiştiririm cuma gününe
canım benim sanırım hepside abdestli olmak gerekiyo .. bak bi önerim var sabahları işe gitmeden abdest al yoldayken zikirlerini çek bitirirsin çünkü ben öyle yapıyorum
hoşbulduk canım nasılsın.ben çok şükür iyiyim.misafirim vardı 2 gündür pek giremedim.şimdide annemi bekliyorum.senin nasıl gidiyor.ya duaları seninle inan her namazda isminle dua ediyorum buradaki bütüün arkadaşlarımada Allahım karşılıksız bırakmasın inş
abdest alayım tamam da yolda nasıl olacak benaçık gezen bir insanım bildiğim kadarıyla abdestli kalmak için başın kapalı olması gerekmiyormu? yada ben mi çok cahilim aydınlatın beni kızlar he bi de şu meryem suresini nasıl okuaycağız onu da açıklarsanız sevinirim
ben sabahları evden cıkmadan abdest alır yolda zıkır cekerim
yeri ve zamanı yoktur niyet önemlidr canım açık olmanla abdestli dolaşmanın i sakıncası yok birazdan paylaşacağım 1 tane okuyacaksın
yuppiii yaşasınnn bunu duyduğuma sevindim
maşallah arkadaşıma..sanırım bi tek zikirlerin kaldı..
meryem suresini de iki arkadaşa okunmasını isterdim ama herkesin okuyabilecegini dusunmuyorum..
bu listeden sonra 2 tane okuruz o zaman..
çabuk bitirn kızlar reyyana da sıra gelsin amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?