Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ya kızlar ben meryem suresini adet olunca bıraktım ama şimdi telafi ediyorum olurmu oyle ara vermemek lazımmıs esimde tam bi uyku delisi okuyamıyacıgını bildiiim için demedim

canım sen 41gün okunanımı soruyorsun evet ara vermeden senin yerine birisi okuyacaktı bildiğim öle ama bilemedim şimdi ben olurmu olmazmı senin içine ne siniyorsa bence

perlanore evet cnm sana bayadır denk gelemedim. nasılsın bakim? keyfin nasıl?

iyiyim şükür işlerim biraz yoğun bu hafta bakamadım topiğe kafamda karışık biraz yeniden tedaviye başlamak istiyorum ama çalışırken zor oluyor işimi bıraksam dinlensem öyle başlasam diyorum sende iyisin demi

evet canım çok haklısın inş.hepimiz hayırlı sonuclar alırız..inş bizde boyle oluruz

Baş açmakla abdest bozulur mu?

Bu mesele daha çok namaz kıldığı halde başı açık gezen hanımlar için söz konusudur. Bu durumdaki hanımlar, çalıştıkları için başlarını kapatmaya ya işyerleri mnüsaade etmiyordur, ya kendilerine göre bir mazeret buluyorlardır veya nefsinin ve çevresinin baskısından kurtulamamışlardır.

Hanımın başını açmasıyla hiçbir şekilde abdesti bozulmaz. Çünkü abdesti bozan şeyler arasında hanımın başını açması şeklinde bir madde mevcut değildir. Bu durum gerek kendi evinde olsun, gerekse evin dışına çıktıktan sonra olsun fark etmez.

Bütün bunlarla birlikte namaz kılmak da farz, başın kapatılması da farz. Başı açık gezen, "Nasıl olsa be başımı kapatamıyorum, öyle ise namaz kılmama da gerek yok" gibi bir yanlışlığa girmemelidir.

"Bir şey bütünüyle elde edilemezse, bütünüyle de terk edilmez." (20)

aynen cnm mesela ben gırıyorm turkuaz yok çıkıyrm bakıyrm ben yokken grmiş yıne

Ben geldim sen yine gittin

perlonore canım iyiyim çok şükür.

ayseeeeee yakalayamadım seni bir türlü peşindeyi :111: seni aramaktan ne hale geldim bak :111:
neyse senin bu hafta aşılaman olacak bak nasıl takip ediyom değil mi :111: sana bişi demiyom sonra görüşcez ama

slm ayşecim nasılsınn...inşallah herşey yolunda gidiyordur....günler yaklaştıkça insan daha çok geriliyor...rahat olmaya çalış elinden geldiğince artıkk....ben 15 ayetel kürsi ---2yasin-----1 meryem---350 ya varis---arkadaşlara okudum allah kabul etsinnn...bir tek meryem kalmıştıı onunda bugün okuyup hepsini bir yazmak istedim bir takım değişiklikler olmuşşş.fazla duadan zarar gelmezz:).yinede allahh hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinn...herkesin teker teker ii haberler alırız tez zamandaa.....

İyi aksamlar cnm. Rabbim dualarini kabul etsin ins.intten videolara bakarsan tilavet secdesini yapabilirsin cnm inan cok kolay.yapmadigin taktirde borclu oluyosun cnm bilgin olsun

Canım sağolasın bilmiyordum borçlu olduğumu...
.
internetten bakıp yaparım bugün adet oldum adetim bitince yapsam sorun çıkmaz herhalde....
.
iyiki dün hemen okumuşum dualarımı..Rabbim dualarımızı kabul etsinnnn...
.
kızlar tefriciyeyi adetliyken okuyabiliyormuyuz???

eğer okuyabiliyorsak tefriciye okuyan (adı aklıma gelmedi)ve son 400 tane kalan arkadaş vardı yardım edebilirim.....acele cevap....

Ayşecim canım yarınki aşılaman inşallah iyi geçer..Allah yar ve yardımcın olsun canım dualarımdasın.....
herşey gönlüne göre olsun Allah sana herşeyin hayırlısını versin....stres yapma....herşey çoooook güzel olucak inş.... hayırlı haberlerini bekleyecezzz....bizi merakta bırakma......eminim şimdi için hop oturup hop kalkıyordur...sonunda ölüm yok...rabbim dermansız dert vermesin...bebişini düşünerek aşılamaya gir....öptüm..Allah'a emanet git hayırlısıyla bebişini al gel inşallah.....

canım tefriciyeyi adetlykende okuyabilirsin..tilavet secdesini temizlenince yaparsın inş

allah razı olsun canım arkadaşım inş rahat olaacağım kasmayacagım kendimi bebişi kapıp gelecegim

yarın aşılamam canım..yakala yakalayabilirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…