canım tefriciyeyi adetlykende okuyabilirsin..tilavet secdesini temizlenince yaparsın inş
günaydın kızlar,
dua listesi süper olmuş Ayşecim. ama umarım bu cuma değil, sonrakinedir. 4444 salatı tefriciye okuyordum ya son 400 deyim. bitirmeye çalışıyorum. umarım hepsini birden yetiştirebilirim.
canım sen 41gün okunanımı soruyorsun evet ara vermeden senin yerine birisi okuyacaktı bildiğim öle ama bilemedim şimdi ben olurmu olmazmı senin içine ne siniyorsa bence
ya ben hamile kalamıyorum die anneme bile solyemedim 6.5 aylık evliyim ilk üç ay istemedik daha yeni deniyoruz ama olmuyo yakınlarımdada kimse yok gurbete gelin gittiim diemedim kimseye ooff inşallah olurrr yaa(
Selam canım....ben adet oldum bu arada dualarımıda bitirdim..tefriciyeyi adetliyken okuyabiliyormuşum..istersen yardım edebilirim....
Selam tatlım.daha çok yeni evlisin..ayrıca böyle stres yapıp kafana takarsan hamile kalamazsın tatlım...kimseye daha bişey söylemene gerek yok...en az 9 ay yada 1 yıl geçsin bakalım....eğer baktınız olmuyorsa doktora gider sorun var mı baktırırsınız..sıkma canını ...olur inşallah..stres yok panik yok....stresli vücut hamile kalamıyor..işi oluruna bırak bak nasıl hamile kalıyorsun....sıkma kendini....hiç yıpratma..inşallah en kısa zamanda müjdeli haberini alıcaz..öptüm tatlım....ben ne edem 10 yıl bitti.....beterinde beteri var..o yüzden sıkıntı yapma..millet ne derse desin...kafana takma....şimdilik düşünmüyoruz de geç git....tamam tatlım....
inşallah canım yaparım....sende allah'a emanet git yarın aşılamanı yaptır bebişini kap gel.....yarın kaçta aşılaman...istanbuldamıydın...nerdeydin...
abla doktora bile gitiik 23 yasındayım doktor muayne etti çok erken dedii hiç birşeyin yok sen çok streslisin dedii bu stresle cocuk gelmek istemez dedii ya naapcagımı bilmiyorumm her ay husrannadetlerim duzenli rabbim sınıyo beni herkes baskı yapıyo çocuk yapın dieee
ayseeeee sen önce inş bebişi yakala ben seni sonra yakalarım ikinizi birden yakalayacam. Bir daha çıkamıyacaksınız topicden
daimi üye olcaksınız inş
çok teşekkür ederim ssonmez. bende 9 yıllık evliyim. defalarca tedaviye rağmen hiç pozitifi göremedim. artık işim dualara kaldı. üstelik bir sorun da bulamadı doktorlar. Rabbim ol desin artık.
okuyabildiğin kadar oku canım. çok yorma kendini. önemli olan farklı kişilerin okumasıymış. saolsun arkadaşlarım okuduğu çoğunu. çok mutlu oldum teklifine.
ya ben hamile kalamıyorum die anneme bile solyemedim 6.5 aylık evliyim ilk üç ay istemedik daha yeni deniyoruz ama olmuyo yakınlarımdada kimse yok gurbete gelin gittiim diemedim kimseye ooff inşallah olurrr yaa(
asenat, stres çok etkiliyor. bak adetlerin düzenli olması bile büyük lütuf. sana naçizane tavsiyem ateş ölçme yöntemi topiğine katılman. ovulasyon günlerini net olarak belirlersin böylece. daha kolaylaşır işin. inşallah bizler kadar bekletmeden gelir bebişin.
abla doktora bile gitiik 23 yasındayım doktor muayne etti çok erken dedii hiç birşeyin yok sen çok streslisin dedii bu stresle cocuk gelmek istemez dedii ya naapcagımı bilmiyorumm her ay husrannadetlerim duzenli rabbim sınıyo beni herkes baskı yapıyo çocuk yapın dieee
ya ben yeni uye oldum buraya anlıyamıyorum bana ne yazmışlar ates olccme ne ya allah askına biri yardım etsin bana bence ben beceremiyorum mesela yumurtlama gunu varmıs o nasıl bakılıyo soylesem bakarmısınız
Canım sıkma canını bak doktorda bişey yok demiş ne güzelll.gerçekten beterin beteri var...sen sıkıntı yapma yumurtlama zamanlarını kaçırıyrsundur belki...onları takip et adetten sonra şeffaf akıntı oluyor anlarsın zaten o günlerde deneyebilirsin..ama stres yoooookkkk yoksa boşuna dener durursun...hadi bakalım keşke bizde senin gibi doğal yoldan hamiş kalabilsek...şansını iyi değerlendir.....şükret....öptüm hayırlı haberlerini bekleyecezzz canım....miniğim benimmmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?