Bebiş olsunda ne yaparsan yap
şöle canım; adetinin ilk gününden itibaren sabah yataktan kalkmadan ağızdan ateşini ölçüyorsun. ama hep aynı saatte. mesela 7 -8 arsı bir saatte. sonra hergün bunu not ediyorsun. mesela benim ateş genelde 14. veya 15. gün bir kademe düşer. işte o gün yumurta çatlıyor anlamına geliyor. ateşim hep 36.5 iken o gün 36.3 olur. sonra 36.8 lere çıkar. adet olana kadar da öyle gider. hamile kalanların o ateş hiç düşmeden devam eder, adet olursan yine 36.3 e filan düşer. ama bu örnek benim bünyem için geçerli. herkesin ateş tablosu farklıdır. sen 1 ay yapınca anlarsın artık hangi gün o gün. ve yumurta çatlamasından önceki gün, o gün ve 1 sonraki gün çok önemli. en azından gün aşırı beraber olmalısınız. soracağın birşey olursa çekinme yaz. biz sana burdan yarımcı oluruz.ya ben yeni uye oldum buraya anlıyamıyorum bana ne yazmışlar ates olccme ne ya allah askına biri yardım etsin bana bence ben beceremiyorum mesela yumurtlAMA gunu varmıs o nasıl bakılıyo soylesem bakarmısınız
Canım ben okurm 100 tane
ya keske sizler gibi bilgili bi ablalarım olsaydı şimdii akıntım gelincemi deniycem oofff:):):): sacmalıyommm bilmiyom nasıl yappcagımı.abla allah sana da ikiz versin insallah:):):)
canım yumurtlama günlerini öğrenmek için ovülasyon testleri var onları kullanabilirsin...yada doktorundan yardım alabilirsin....yada mesela 1 aralıkta adet oldun diyelim....genelde adetin birinci gününüde sayarak adetten sonraki ondördüncü gün yumurtlama gerçekleşiyor gerçi kişiye görede değişebilir ama sen akıntından anlayabilirsin bunu.....şefaf yumurta akı gibi uzayan bir akıntı...adetin ilk gününden say sen 10.gün 12.gün 14.gün 16.gün eşinle birlikte ol....belki yumurtlama dönemini kaçırmazsın....ama doktorunda sana ne zaman yumurtladığını söyleyebilir..çaresiz değilsin..unutma......
ben bu ay 10.da det oldum ondan once 13.unde yanı bu ayın 24 unde yumurtlamam yuksek oluyomus baktım bilmiyom dogrumu baktımm .akıntıya gelince adet olmadan once yogun bi akıntı oluyo onu diyorsunuz sanırım akıntı genelde olan bişey bende anlıyamıyorum doktor sorun diil akıntı normal dedii ben çok stresliyim bunu biliyorum ama elimde degılll allahım hepimize hayırlı saglıklı cocuk nasib et barii bitane olsuun lüütfnnn
şöle canım; adetinin ilk gününden itibaren sabah yataktan kalkmadan ağızdan ateşini ölçüyorsun. ama hep aynı saatte. mesela 7 -8 arsı bir saatte. sonra hergün bunu not ediyorsun. mesela benim ateş genelde 14. veya 15. gün bir kademe düşer. işte o gün yumurta çatlıyor anlamına geliyor. ateşim hep 36.5 iken o gün 36.3 olur. sonra 36.8 lere çıkar. adet olana kadar da öyle gider. hamile kalanların o ateş hiç düşmeden devam eder, adet olursan yine 36.3 e filan düşer. ama bu örnek benim bünyem için geçerli. herkesin ateş tablosu farklıdır. sen 1 ay yapınca anlarsın artık hangi gün o gün. ve yumurta çatlamasından önceki gün, o gün ve 1 sonraki gün çok önemli. en azından gün aşırı beraber olmalısınız. soracağın birşey olursa çekinme yaz. biz sana burdan yarımcı oluruz.
saol Ayşem. sen hayırlısyla yarın büyük günü bir atlat, okursun sonra.
arkadaşım ben 4 ay o şekilde takip ettim tutturamadım. ayrıca ilğinç bir olaydır adetinin 3. yumurtlayanlar bile varmış. internet üzerinden 20 tane ovulasyon testi al zaten çok ucuz bişi. ben aldım bu ay hiç beklemediğim hesaplamadığımız bi günde yumurta çatlamış. doktor ayın 10 diye hesapladı 6sı 7 si arasında oldu.işi riske etme derim. en garanti bu.
bu arada eksik dua etme bari bi tane olsun diye. dilek kapın açık olur kalırsın tek bebeyle. çok çok olsun de:)
hangı ınternet sitesinden aliim yazarmısın
Selam hanımlar,keyifler nasıl
Hala adet olmadım,19. gün bugün...Bikaç gün öncesine kadar çok ümiyliydim,hamile gibi hissediyodum ama artık nedense gittikçe kayboluyo ümidim.Haftasonu yine yapıcam test,hayırlısı artık.Çok canım sıkılıyo bu konuya,etmediğim dua kalmadı,her an ediyorum,inşaallah kabul olur hayırlısıyla hepimiz için
inşallah hamilesindir :)
canım gün aşırı sabah uyanınca demek:) çünkü sperm kalitesi o zaman daha iyi oluyormuş. ben gittigidiyor.com dan aldım. markası laboquik. içinde 20 tane ovulasyon testi 6 tane gebelik testi var 19 tl.
Ay canım benim ya inşaallah,o kadar çok istiyorum gözyaşı döküyorum ki
Sen yeni katıldın aramıza galiba,okuyamadım geçmiş sayfaları daha;hoşgeldin tatlım
selam hanımlar,keyifler nasıl
Hala adet olmadım,19. Gün bugün...bikaç gün öncesine kadar çok ümiyliydim,hamile gibi hissediyodum ama artık nedense gittikçe kayboluyo ümidim.haftasonu yine yapıcam test,hayırlısı artık.çok canım sıkılıyo bu konuya,etmediğim dua kalmadı,her an ediyorum,inşaallah kabul olur hayırlısıyla hepimiz için
şöle canım; adetinin ilk gününden itibaren sabah yataktan kalkmadan ağızdan ateşini ölçüyorsun. Ama hep aynı saatte. Mesela 7 -8 arsı bir saatte. Sonra hergün bunu not ediyorsun. Mesela benim ateş genelde 14. Veya 15. Gün bir kademe düşer. Işte o gün yumurta çatlıyor anlamına geliyor. Ateşim hep 36.5 iken o gün 36.3 olur. Sonra 36.8 lere çıkar. Adet olana kadar da öyle gider. Hamile kalanların o ateş hiç düşmeden devam eder, adet olursan yine 36.3 e filan düşer. Ama bu örnek benim bünyem için geçerli. Herkesin ateş tablosu farklıdır. Sen 1 ay yapınca anlarsın artık hangi gün o gün. Ve yumurta çatlamasından önceki gün, o gün ve 1 sonraki gün çok önemli. En azından gün aşırı beraber olmalısınız. Soracağın birşey olursa çekinme yaz. Biz sana burdan yarımcı oluruz.
Saol ayşem. Sen hayırlısyla yarın büyük günü bir atlat, okursun sonra.
e eşim işe gidiyo nasıl oacak:)ancak ctesi pazar ..tamam baktım alıyorum nasıl nezman kullanıcam bunu
canım gün aşırı sabah uyanınca demek:) çünkü sperm kalitesi o zaman daha iyi oluyormuş. ben gittigidiyor.com dan aldım. markası laboquik. içinde 20 tane ovulasyon testi 6 tane gebelik testi var 19 tl.
arkadaşlar önceden meryem suresi okunmuyordu acaba yenimi başlandı?ben kaçırdım sanırım..arapçasındanmı okuyorsunuz meryem suresini acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?