Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

arkadaşlar önceden meryem suresi okunmuyordu acaba yenimi başlandı?ben kaçırdım sanırım..arapçasındanmı okuyorsunuz meryem suresini acaba?

şöle canım; adetinin ilk gününden itibaren sabah yataktan kalkmadan ağızdan ateşini ölçüyorsun. ama hep aynı saatte. mesela 7 -8 arsı bir saatte. sonra hergün bunu not ediyorsun. mesela benim ateş genelde 14. veya 15. gün bir kademe düşer. işte o gün yumurta çatlıyor anlamına geliyor. ateşim hep 36.5 iken o gün 36.3 olur. sonra 36.8 lere çıkar. adet olana kadar da öyle gider. hamile kalanların o ateş hiç düşmeden devam eder, adet olursan yine 36.3 e filan düşer. ama bu örnek benim bünyem için geçerli. herkesin ateş tablosu farklıdır. sen 1 ay yapınca anlarsın artık hangi gün o gün. ve yumurta çatlamasından önceki gün, o gün ve 1 sonraki gün çok önemli. en azından gün aşırı beraber olmalısınız. soracağın birşey olursa çekinme yaz. biz sana burdan yarımcı oluruz.

Canım ben okurm 100 tane

saol Ayşem. sen hayırlısyla yarın büyük günü bir atlat, okursun sonra.

Son düzenleme:
ya keske sizler gibi bilgili bi ablalarım olsaydı şimdii akıntım gelincemi deniycem oofff:):):): sacmalıyommm bilmiyom nasıl yappcagımı.abla allah sana da ikiz versin insallah:):):)

Aminn canım.Allah isteyen herkese evlat versin......rahat ol tatlım bizler burdayız...sana yardımcı oluruz....sıkıntı yapma...

kızlar kendinize iyi bakın..kociş geliyor..mutfak felaket gidip toparlamam lazım.....Ayşecim rabbim yardımcın olsun...dualarımda olucaksın...Allah'a emanet olun..asenat kafana takılan sorular olursa biz burdaız tatlım sorabilirsin..herkes sana yardımcı olur burda.... öpüldünüz kızlar.....

ben bu ay 10.da det oldum ondan once 13.unde yanı bu ayın 24 unde yumurtlamam yuksek oluyomus baktım bilmiyom dogrumu baktımm .akıntıya gelince adet olmadan once yogun bi akıntı oluyo onu diyorsunuz sanırım akıntı genelde olan bişey bende anlıyamıyorum doktor sorun diil akıntı normal dedii ben çok stresliyim bunu biliyorum ama elimde degılll allahım hepimize hayırlı saglıklı cocuk nasib et barii bitane olsuun lüütfnnn

arkadaşım ben 4 ay o şekilde takip ettim tutturamadım. ayrıca ilğinç bir olaydır adetinin 3. yumurtlayanlar bile varmış. internet üzerinden 20 tane ovulasyon testi al zaten çok ucuz bişi. ben aldım bu ay hiç beklemediğim hesaplamadığımız bi günde yumurta çatlamış. doktor ayın 10 diye hesapladı 6sı 7 si arasında oldu.işi riske etme derim. en garanti bu.
bu arada eksik dua etme bari bi tane olsun diye. dilek kapın açık olur kalırsın tek bebeyle. çok çok olsun de:)

Son düzenleme:

gun asırı nedemek ?yani normal ates olcen aletimi aliim ben yapamam anlıyamamki hergun yapsak anca tuttururuz:)

hangı ınternet sitesinden aliim yazarmısın

Selam hanımlar,keyifler nasıl

Hala adet olmadım,19. gün bugün...Bikaç gün öncesine kadar çok ümiyliydim,hamile gibi hissediyodum ama artık nedense gittikçe kayboluyo ümidim.Haftasonu yine yapıcam test,hayırlısı artık.Çok canım sıkılıyo bu konuya,etmediğim dua kalmadı,her an ediyorum,inşaallah kabul olur hayırlısıyla hepimiz için

hangı ınternet sitesinden aliim yazarmısın

canım gün aşırı sabah uyanınca demek:) çünkü sperm kalitesi o zaman daha iyi oluyormuş. ben gittigidiyor.com dan aldım. markası laboquik. içinde 20 tane ovulasyon testi 6 tane gebelik testi var 19 tl.

inşallah hamilesindir :)

canım gün aşırı sabah uyanınca demek:) çünkü sperm kalitesi o zaman daha iyi oluyormuş. ben gittigidiyor.com dan aldım. markası laboquik. içinde 20 tane ovulasyon testi 6 tane gebelik testi var 19 tl.

e eşim işe gidiyo nasıl oacak:)ancak ctesi pazar ..tamam baktım alıyorum nasıl nezman kullanıcam bunu

Ay canım benim ya inşaallah,o kadar çok istiyorum gözyaşı döküyorum ki

Sen yeni katıldın aramıza galiba,okuyamadım geçmiş sayfaları daha;hoşgeldin tatlım

saol canım allah razı olsun sizlerden çok iiyisiniz ben yeni evliyim tekirdaga gelin geldim hiç kimse tanıdıgım yok esim memur tayini buraya cıktı.vala sizi buldum .o aglamalar bendede var çok kotu ınan namzlarımda hep sizlerede dua ediyorumm

canım ben ıyiyim hamdolsun..inş bebiş vardr

başladım birazdan biter canım

e eşim işe gidiyo nasıl oacak:)ancak ctesi pazar ..tamam baktım alıyorum nasıl nezman kullanıcam bunu

canın genel olarak anlatayım sen onu kendine göre uydur. adetinin ilk gününden itibaren 10 gün geçsin öyle yapmaya başla. zaten sonraki 10 gün içinde mutlaka çift çizgiyi görürsün. önerilen günaşırı ama esas olan ne zaman müsaitseniz olur.24 saat vakti var. ertelemeye kalmamanız lazım.testi belli saatte yapıyosun. zaten kargo gelince içini okursun

Bende aliyim bari canım ya.Şu ateş ölçmeyide ovulasyonuda anlamadım hiç.Alınca sorar başınızı ağrıtırım artık nasıl yapılıyo diye :26:

canım aldığım yerin telefon numarası var istersen vereyim. daha kolay sipariş verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…