İyiyiz cnm cok sukur. Sen nasilsin cnm tedavin bittimi
yasini şerif ve meryem suresi listemiz
perlanore== - 2 tane yasini şerif - 1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
aruna==2 tane yasini şerif - 1meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
bahar==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
antikdeniz==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
topeguk==1tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
tondora==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
sardunya==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
antisocial==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
seminay84==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
sebiilem==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
orlic==3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
ozay37barış==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
şaşkınanne==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
yaseminseza==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
hayalot=3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
yandev==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
melek04==3tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
esmacvs==3tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
ayse035===3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
özlemlk==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
turkuaz== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
taylandilek=2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
seyyan ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
e_m_a==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
candan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
rainsun==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
ecrin007==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
dilek==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
sevil61==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
muhat==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
mausi==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
asbelove ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
keyfimbilir== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
ecrin23==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
nekadarzor==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
Simaybade== 2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
SÜPRİZ06==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
ESLEMLİVA==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
SSONMEz==2 TANE yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis OKUyacak
reyyan1984 ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
selamun aleykum gönül dostlarım..bu hafta yasini şeriflerimiz ya varis ve ayet el kursı zikrimiz turkuaz ve taylandilek için..meryem surelerimiz ise perlanore için..allah kabul etsin
kızlar zikirlerimiz çoğaldı inş.ağır gelmez hakkınızı helal edin..
toplamda
==82 yasini şerif
==41 meryem suresi ama listeye 40 tane dağıttım..okumak isteyen olursa fazladan okur
==626 tane ayet el kursi
==7000 tane ya varis
haftalık duamız bunlar önümüzdeki haftaya cumaya kadar biter inş..
idrarla oldugunu gormemişim pardon off bee ya ugrasmadan gelse bebeişşler:):)ne ii olurdu
asenat en iyisi googleden araştır. çünkü anladığım kadarıyla hiç bişi bilmiyosun ve anlattıklarımı da anlamamışsın...
ya ben hamile kalamıyorum die anneme bile solyemedim 6.5 aylık evliyim ilk üç ay istemedik daha yeni deniyoruz ama olmuyo yakınlarımdada kimse yok gurbete gelin gittiim diemedim kimseye ooff inşallah olurrr yaa(
merhaba canım.daha çok yeni evlisin.normal şartlarda doktorlar korunmayı bıraktıktan 1 yıl sonraya kadar beklerler.bu süreç geçtikten sonra araştırma yapmaya başlarlar.endişelenicek bişey yok.bozma moralini.kafana takma.hayırlısıyla olur inşaallah.
abla doktora bile gitiik 23 yasındayım doktor muayne etti çok erken dedii hiç birşeyin yok sen çok streslisin dedii bu stresle cocuk gelmek istemez dedii ya naapcagımı bilmiyorumm her ay husrannadetlerim duzenli rabbim sınıyo beni herkes baskı yapıyo çocuk yapın dieee
tatlım daha yaşında çok küçük.olmaması için bir sebepte yokmuş bak.ne kadar stres yapmışsın sen öyle.bence rahat bırakmalısın kendini çünkü stres herşeye engeldir.o yüzden böyle şeyler düşünerek canını sıkma.sen birkaç yıl evli olupta çocuğun olmassa ne olacak o zaman.sakin ol.dua et.sabret.evliliğinin tadını çıkar canım tamam. olur merak etme.Rabbim gönlüne göre versin.
Ben cıkyorum..rabbime emanetsiniz
yok canım tedavim devam ediyor daha gitmedi malesef kistlerim hala..hayırlısı artık
topiğe giremedim bayadıryeni listemiz daha bi güzel olmuş yanlız bi sorun var inşallah ben yetişterebilirim dualarımı cuma günü sabahına anca haber verebılırım ayşecimm öpüyorum hepinizi bu arada senin iğnelerin bittimi canım nasıl gidiyor tedavin..
vardı demin ama çıktımıseyyannnnnnn nerdesin çıktınmıyaa kimse yok ama belki birilerine denk gelirim dedim
ama isteyenlerin hemen oluyoo hemde ilk geceden klan var ben bilmiyom isyan etmekten korkuyorum hepp rabbim bilir ama ben çok istiyorum senin varmı ki??
seyyancım merhaba nasılsın
canım ben 11.5 yıllık evliyim.ve benim çocuğum yoooooook.evet istemeden isyana girebiliyor bazı sözler.o yüzden teveekkülle ve sabırla beklemelisin.ben öleyim bari 11.5 yıldır olmuyo.yani......rahat olman gerekiyor.bak muhat arkadaşım ne güzel bilgilendiriyor seni.dinlersen yardımcı yöntemlerdir bunlar.uygulayabilirsin.zor değil.herşey gönlünce olsun
canım iyiyim çok iükür sen nasılsın.biraz geç gördüm.aramıza yeni katılan 6.5 aylık arkadaşımın yazdıklarına bakıyordum da.
evet saolun yonlendiriyolar ama insan neden demekten kendini alamıyor rabbim neyler neylerse guzel eyler kimsenin hamile olmasına sevinemiyorumm çok kotu bi durum sabır allah yardımcın olsun yasın kaç abla nie olmuyokii asılama falan tup bebek denedinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?