Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Belalarin 1. Kat semaya indigi SAFER Ayindayiz... Bu gece birinci gecesi. Efendimiz sav bugun ölüm hastaligna tutulmustur. Safer ayinda Levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu bela ve kazalar sene icine yayilmaktadir. Bu ayda hergün 100 defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir. Günde 100 defa okuyandan, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir. Bilmeyen kardeslerimizide iletelim insaallah. "Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir"

İyiyiz cnm cok sukur. Sen nasilsin cnm tedavin bittimi

yok canım tedavim devam ediyor daha gitmedi malesef kistlerim hala..hayırlısı artık

topiğe giremedim bayadır yeni listemiz daha bi güzel olmuş yanlız bi sorun var inşallah ben yetişterebilirim dualarımıcuma günü sabahına anca haber verebılırım ayşecimm öpüyorum hepinizibu arada senin iğnelerin bittimi canım nasıl gidiyor tedavin..

idrarla oldugunu gormemişim pardon off bee ya ugrasmadan gelse bebeişşler:):)ne ii olurdu

asenat en iyisi googleden araştır. çünkü anladığım kadarıyla hiç bişi bilmiyosun ve anlattıklarımı da anlamamışsın...

ya ben hamile kalamıyorum die anneme bile solyemedim 6.5 aylık evliyim ilk üç ay istemedik daha yeni deniyoruz ama olmuyo yakınlarımdada kimse yok gurbete gelin gittiim diemedim kimseye ooff inşallah olurrr yaa(

merhaba canım.daha çok yeni evlisin.normal şartlarda doktorlar korunmayı bıraktıktan 1 yıl sonraya kadar beklerler.bu süreç geçtikten sonra araştırma yapmaya başlarlar.endişelenicek bişey yok.bozma moralini.kafana takma.hayırlısıyla olur inşaallah.

valla bilmiyorum hep rıyaarımda cocugumoldugunu goruyorum bana işkence gibi geliyoo hiç test yapmadım adet oldummu anlıyorum olmadıgını ne kadar dogru bilemem ama benm kayınvalidem hem adet oluyomus hemde hamileymiş her ay resmen adet oluyomuss

tatlım daha yaşında çok küçük.olmaması için bir sebepte yokmuş bak.ne kadar stres yapmışsın sen öyle.bence rahat bırakmalısın kendini çünkü stres herşeye engeldir.o yüzden böyle şeyler düşünerek canını sıkma.sen birkaç yıl evli olupta çocuğun olmassa ne olacak o zaman.sakin ol.dua et.sabret.evliliğinin tadını çıkar canım tamam. olur merak etme.Rabbim gönlüne göre versin.

ama isteyenlerin hemen oluyoo hemde ilk geceden klan var ben bilmiyom isyan etmekten korkuyorum hepp rabbim bilir ama ben çok istiyorum senin varmı ki??

canım ayşenin yarın aşılaması var inşallah güzel olacak bide dualar haftaya cumaya kadar sanırım yani ben öle anladım bende okuyamadım daha

ama isteyenlerin hemen oluyoo hemde ilk geceden klan var ben bilmiyom isyan etmekten korkuyorum hepp rabbim bilir ama ben çok istiyorum senin varmı ki??

canım ben 11.5 yıllık evliyim.ve benim çocuğum yoooooook.evet istemeden isyana girebiliyor bazı sözler.o yüzden teveekkülle ve sabırla beklemelisin.ben öleyim bari 11.5 yıldır olmuyo.yani......rahat olman gerekiyor.bak muhat arkadaşım ne güzel bilgilendiriyor seni.dinlersen yardımcı yöntemlerdir bunlar.uygulayabilirsin.zor değil.herşey gönlünce olsun

evet saolun yonlendiriyolar ama insan neden demekten kendini alamıyor rabbim neyler neylerse guzel eyler kimsenin hamile olmasına sevinemiyorumm çok kotu bi durum sabır allah yardımcın olsun yasın kaç abla nie olmuyokii asılama falan tup bebek denedinmi

Canım burdayım ben de.seni geç gördüm canım ya.kusura bakma....sanırım geç kaldım

ben 33 yaşındayım canım.yani uzun uzadıya anlatmıyayım.denedik.4 kez tüp bebek ama olmadı.hayırlısı.tabiki çok zor şeyler yaşayan bilir.ama senin böyle kederlenecek kadar üzülmen inan çok erken.elbette istersin anne olmayı herkes gibi.öyleki daha yaşında küçük yenide evlisin. o yüzden bu kadar kafana takmamalısın.olmuyor benim demen için çok erken.olacaktır inşaallah.üzülme tatlım.

ya birde dktor bana sen karnının ustune yatıcan dedi muayneden sonra ben altıma yastık koyup ayaklarım havada o şekilde yapıyodumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…