• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

çocuk doğurma yarışı mı yapıyosunuz? ona veren de allah sana bana vermeyen de allah. bi bak şu topiğe senden küçük var mı, senden daha az evliliği olan var mı. ve senin gibi yazan var mı. ne bekliyosun? çocuk istiyosun daha hiç bişi bilmiyosun. o kadar çocuk istiyorsan önce netten araştır bi. kusura bakma ama daha buğün ilk günün ve sitemin biri bin para. bu topikte insanlar çocuk için dua ediyo. keşke dualara katılma gibi bi niyetin olsaydı demek istiyorum ama malum sen çocuğu olan birini görünce üzülüyormuşsun. tepkimi sert bulabilirsiniz. ama bu konuda daha farklı düşünemem.
biz de iç geçirdik keşke bizimde olsaydı diye. demedik sanma. ama başkası hamile diye de üzüleni görmedik.
......

ozaman iiyi oku !ben buruk oluyorum anlamında dedim niyetimi sorsana bii sen kim oluyosunda beni yargılıyosunn.begenmiyosan cevap verme kardesiim senin derdin ne sen içimdekileri biliyomusun yazmaa ozamann

çocuk doğurma yarışı mı yapıyosunuz? ona veren de allah sana bana vermeyen de allah. bi bak şu topiğe senden küçük var mı, senden daha az evliliği olan var mı. ve senin gibi yazan var mı. ne bekliyosun? çocuk istiyosun daha hiç bişi bilmiyosun. o kadar çocuk istiyorsan önce netten araştır bi. kusura bakma ama daha buğün ilk günün ve sitemin biri bin para. bu topikte insanlar çocuk için dua ediyo. keşke dualara katılma gibi bi niyetin olsaydı demek istiyorum ama malum sen çocuğu olan birini görünce üzülüyormuşsun. tepkimi sert bulabilirsiniz. ama bu konuda daha farklı düşünemem.
biz de iç geçirdik keşke bizimde olsaydı diye. demedik sanma. ama başkası hamile diye de üzüleni görmedik.
......

ilk gunum dill çokta yeni diilim sadece sizleri seyrediyodum.ben buruk acı yasıyoum anlamında dediim alla allaa nie sinirlendin anlamadımm

ilk gunum dill çokta yeni diilim sadece sizleri seyrediyodum.ben buruk acı yasıyoum anlamında dediim alla allaa nie sinirlendin anlamadımm

kimsenin hamile olmasına sevinemiyorumm çok kotu bi durum
ben edebiyat öğretmeniyim, ne demek istediğini gayet net anladım.2. mesajınla da hani senden sonra evlenenlerin hamile kalması mevzusuyl ada doğru anladığımı iyce anladım. daha da muhatap almam seni. korkma.

kimsenin hamile olmasına sevinemiyorumm çok kotu bi durum
ben edebiyat öğretmeniyim, ne demek istediğini gayet net anladım.2. mesajınla da hani senden sonra evlenenlerin hamile kalması mevzusuyl ada doğru anladığımı iyce anladım. daha da muhatap almam seni. korkma.

bu mesajımı herkes gordu ne yazıkki bitek sen yanlış anladınn.allah kalbimi biliyor ben hasetci diilim evet haklısın yeni evliyim evet belki paranoyagım.evet yeni evliyim insallah olucak sadece sizinle arkadas olmak için bilgi almak için yazdım lütfen sen yazma bana bişii

Gunaydın canım arkadaslarım
opuyorum hepinizi
:54::54::54:
Canım merhaba nasılsın anca gelebildim topiğe hayırlı güzel haberlerle gel inşallah:16::54:
Kızlar nasılsınız:16::16::16:
İyiyim canım sen nasılsın hemşom:1::3:
Selam hanımlar,keyifler nasıl :21:

Hala adet olmadım,19. gün bugün...Bikaç gün öncesine kadar çok ümiyliydim,hamile gibi hissediyodum ama artık nedense gittikçe kayboluyo ümidim.Haftasonu yine yapıcam test,hayırlısı artık.Çok canım sıkılıyo bu konuya,etmediğim dua kalmadı,her an ediyorum,inşaallah kabul olur hayırlısıyla hepimiz için :5:
A.s canım üzme kendini umarım Allah gönlünce verir hayırlı haberler alırsın:16:Hamilesindir inşallh:49:
nedir bu cektiğimiz ya bebek bi gelsin doğar doğmaz bana cektirdikleri için poposunu ısırcamm:):)
İnşallah Allah hepimize nasip ederde ısırırız popolarını:1::34:
Konulara bakarken konunuzu gordum..Cok sukur benım evladım var..

Sizede yazmadan geçemedim..

Dilerim rabbımden bu konuda yazan her bırınızın tek tek hamıle haberlerını ,dogum haberlerını ,bebeklerının saglık haberlerınız okuruz..

Rabbım hepınızın duasını kabul etsın amınn
Allah razı olsun,Allah sizinde evlatlarınızı size bağışlasın:nazar::16:
Haha gülsek mi ağlasak mı durumu oldu :23:

Şimdi dertleşiyoruz ya hani,inşaallah bebeklerimizi büyütürken yapacağımız muhabbetlere de sıra gelir en yakın zamanda :emir_bebek: :emir_bebek:
Aminnn inşallah:16::34:
canım ben 11.5 yıllık evliyim.ve benim çocuğum yoooooook.evet istemeden isyana girebiliyor bazı sözler.o yüzden teveekkülle ve sabırla beklemelisin.ben öleyim bari 11.5 yıldır olmuyo.yani......rahat olman gerekiyor.bak muhat arkadaşım ne güzel bilgilendiriyor seni.dinlersen yardımcı yöntemlerdir bunlar.uygulayabilirsin.zor değil.herşey gönlünce olsun
Canım bugün müsait olamadım seni arayamadım.Akşamda aramaya çekindim müsait olmazsın eşin evde olur diye kusuruma bakma lütfen:16:
aktarr bursa yeşilyaylada kızlarr kusura bakmayın yazdıklarımıı okumadan gönderiyorumm...yazım hatasıııı:)
Canım bu hafta sonu Bursa buluşmasına geliyormusun sende?:10::3:

bu stres neymiş böyleee...stresli olduğum oldu olmadığım oldu bende 3 yıldır uğraşıyorum hamile kalmak için ..zamanda öyle bir geçiiyor kii ...ha şu ay oldu ha şu ay hamilemiyim derkenn günler geçtii gittii evliliğindende bişeyy anlamıyorsun kafa hepp başka yerde...zaman zaman sinir bozucuu laflarr..neyse demem o kii senin yaşadıklarını burdaki arkadaşların hepsi yaşadı...ve zaman zaman hislerinii kontrol etmekte zorlanıyor emin ol...hakkımızda hayırlısıı böylemişş...yaşanmasıı gerekenlerii bazen engel olamıyoruz allahın takdirii...sakin ol daha düşünmüyoruz demek en güzeliii...sen yinede çabanı göster...doktor bişey yok dediysee.. yumurtlamalarını takip et.sana gayet ii anlattıı.arkadaş..anlamakta zorlanıyorsan nette araştırr..anlaman daha kolay olur...genelde yumurtlama 14. derler herkeste farklı olabiliyor her ayy birbirini tutmayabiliyor..2 gün öncesi o gün 2 gün sonrası ilişki olursa daha ii umarım bu şekilde yakalarsın ...diğertestleri ben denemedim denesem mmii diye düşünüyorum.....gerçii bu zamana kadar hiiç yakalayamadımm bizede sorun yok denildii ama..olacağı varsa oluyor 1 ayda olan var 1 yıl sonra olan var...hamile kalda nasıl kalırsan kall herşeyin zamanı var belkidee inşallahh hepimiz tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz...

böyle istisnalarda varr bende çevremden duydummm kadın heray oluyomuşş karın ağrısına gidiyor doktora 5 aylık hamileymişşş...herşey allahtann kimii anlamaz bizlerde her ayy belirtii arıyoruzzz...hamilemiyiz diyeee...sabır allahım sabırr....

eveet canim bunu bende duydum..hatta bu yuzden kendimi 3 aylik hamile bile zannettim...karnim buyuyordu durmadan Allahim kabus gibiydi...psikolojik oldugunu zor kabullendim...

evet canım yumurta çatladı anlamına geliyormuş. 8. gün test yaptım. dayanamadım:( tabiki sonuç negatifti. ama 14 gün geçmesi lazımmış. dayanamıyorum geçsin şu 2 gün

canim tup mu yaptirdin insallah bebeyin seninledir..bende 7.gun11.gun yapmistim negatiti 15.gun pozitifi gordum ama bebeyim gelmek istemedi ertesi gun dustu....insallah sen kucaginada alirsin

canim tup mu yaptirdin insallah bebeyin seninledir..bende 7.gun11.gun yapmistim negatiti 15.gun pozitifi gordum ama bebeyim gelmek istemedi ertesi gun dustu....insallah sen kucaginada alirsin

hayır tüp bebek değil. yumurta çatlamasını hiç tutturamadık bu sefer tutturduk o yüzden biraz heyecan var:D sabahları midemi bi tuhaf hissediyorum. sol kasıgımın üstündede batmalar olmaya başladı. ama pskolojikte olabilir. son 2 aydır regl dönemim 3 er gün gecikti. hamileyim sandık tabi:D sonrası malum. o yüzden bu ay ne olacak çok merak ediyorum..

Ayşemmm bugün kardeşim ve gelin bizdeydi giremedim ama aklım burdaydı tabii :) Ah bitanem benim dualarımız seninle inşallah bebişin sıkıca tutunur sana bırakmaz.Nazar boncuğumuz hazır :nazar::nazar::nazar: yeğenimiz ve güzel annesi için.Allah'ım hayırlısını nasip etsin inşallahhh

hayır tüp bebek değil. yumurta çatlamasını hiç tutturamadık bu sefer tutturduk o yüzden biraz heyecan var:D sabahları midemi bi tuhaf hissediyorum. sol kasıgımın üstündede batmalar olmaya başladı. ama pskolojikte olabilir. son 2 aydır regl dönemim 3 er gün gecikti. hamileyim sandık tabi:D sonrası malum. o yüzden bu ay ne olacak çok merak ediyorum..

İnşallah bu ay güzel şeyler olur canım.Rabbim sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inş

Eslemlivam hadi hayırlı bir haberle gel artıkkkkk :) sevindir bizi inşallah canımmm

canim insallah psikolojik deyildir....simdi sana kafayi takma rahat ol velan desem biliyorum olmaz....Allah rahatlatsin senide bizide insallah seninledir bebesin....dun benim doktorda randevum vardi tup bebek icin bi yumurtam buyumus ama 11,5 yildir hic bi zaman tutmadi o yuzden yerimden bile kimildamadim....onumuzdeki ay tup bebek yapilacak yine hayirlisiyla insallah....sen kac yillik evlisin

Kızlar Kadınlar kulubündeki enlere Candan Ablayı da eklemişler oylamaya, haydi oylar Candan Ablamıza gerçekten hanımefendi cana yakın bir ablamız:16:Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.Ve oylarınızı vermeyide unutmayın bu arada:34::1:Hepinize iyigeceler sabah işe gideceğim malum:10:Allah'a emanet olun görüşmek üzere:16::3::54:

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581095-kibar-nazik-kadinlar-kulubu-uyesi.html

Evet oylar kesinlikle candan ablamıza özledik o güzel yazılarını yaaa.Sana da iyi geceler canım Allah'a emanet ol

canim insallah psikolojik deyildir....simdi sana kafayi takma rahat ol velan desem biliyorum olmaz....Allah rahatlatsin senide bizide insallah seninledir bebesin....dun benim doktorda randevum vardi tup bebek icin bi yumurtam buyumus ama 11,5 yildir hic bi zaman tutmadi o yuzden yerimden bile kimildamadim....onumuzdeki ay tup bebek yapilacak yine hayirlisiyla insallah....sen kac yillik evlisin

ben 1,5 yıldır evliyim daha erken sayılır. benim amcamın 16 yıl çocuğu olmad. doğal yolla ikiz doğurdu yengem:D şimdi 3 çocukları var.biliyo musun bugün bi kadının paylaşımını okudum.nerede olduğunu hatırlamıyorum ama. kadının işi o kadar aksi o kadar ters gitmişki okurken dedim olamaz çocuğu diye. tabi kadın sürprizi sona saklamış hamileymiş:D imkansız diye bişiye inanmıyorum ben. sadece zamanını bekliyoruz.

hepsi benden sonra evlendi arkadasım ve br aya hepsi hamile nasıl uzulmem yaa

canım öncelikle hoşgeldin ama bu şekilde konuşman allah korusun isyan gibi oluyor bak burda hepimiz evlat mücadelesindeyiz her hafta hiç tanımadan birbirimize dua ediyoruz birimiz mutlu olalım diye allaha el açıyoruz ve hepimiz tedavilerden geçiyoruz ben 7.5 yıllık evliyim ve tam 7tüp bebek denemesi yaptım hiç isyan etmedim allah bana son denemede ikizlerimi verdi ama onları geri aldı yine hamd ediyorum ve nasibimde varsa olacak diyorum şimdi sende üzülmeyi bırak tedavi gerekiyorsa onu olursun bize katıl duanı et yaşın daha genç boşver başkasının sözüne evliliğin tadını çıkar tatlım zamanı gelince olur sende bize hamileyim kızlar diye yazarsın doğurduğunuda görürüz merak etme olurmu allahın izni ile olacak

ozaman iiyi oku !ben buruk oluyorum anlamında dedim niyetimi sorsana bii sen kim oluyosunda beni yargılıyosunn.begenmiyosan cevap verme kardesiim senin derdin ne sen içimdekileri biliyomusun yazmaa ozamann

:20::20::20:burda herkes bebeğin mücadelesinde ve dertli zaten lütfen bu tarz konuşmalar yakışmıyor hepimiz birbirimize destek oluyoruz ne olursa olsun topiğin huzuru kaçmasın lütfen

en güzel anneler ve anne adayları nasılsınız hepinize mutlu bir perşembe diliyorum:16::16::16::16:
AYŞECİM yüreğim dualarım seninle tatlım inşallah güzel olacak
oylamada candan ablayı göremedim kıslar ben mi yanlış bakıyorum ve kendisi bayadır gelmiyor değilmi topiğe

en güzel anneler ve anne adayları nasılsınız hepinize mutlu bir perşembe diliyorum:16::16::16::16:
AYŞECİM yüreğim dualarım seninle tatlım inşallah güzel olacak
oylamada candan ablayı göremedim kıslar ben mi yanlış bakıyorum ve kendisi bayadır gelmiyor değilmi topiğe

Ben simdi vedim cnm oyumu ust taraflarda candan abla

Back
X