• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kızlar günaydınnn
Ayşecim Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle umarım ve hayırlısıyla aşılaman tutar inşallah

canım ayşenin yarın aşılaması var inşallah güzel olacak bide dualar haftaya cumaya kadar sanırım yani ben öle anladım bende okuyamadım daha

haftaya cuma ise iyi.bende korkmuştum bi an:1:ben yıne yarısını bugün tamamlıyayımda cumaya kadar çoktan bitmiş olur allahın izniyle..

herkese hayırlı sabahlar :16:
ayşecim rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın aşılaman da inşallah güzel geçer hakkında hayırlısı olsun canım..inşallah aşılamanın sonunda meleğine saglıklı bı sekılde kavusursun dualarım seninle:16:

Son düzenleme:
yasini, ya varis ve ayet el kursı , turkuaz ve taylandilek için,meryem suresi ise perlanore için okudum kızlar. allah kabul etsin inşallah.

Ayşecim, umarım işlem zahmetsizce biter, sonu bebek olur canım. dualarım seninle...

gunaydın kızlar

aysecımız için inşallah her adımı sağlıkla ve diileğince gerçekleşir.
dualarımız senınle canım Rabbim yar ve yardımcın olsun :16:

günaydın kızlarrrrr :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

gunaydın kızlar

aysecımız için inşallah her adımı sağlıkla ve diileğince gerçekleşir.
Dualarımız senınle canım rabbim yar ve yardımcın olsun :16:

yasini, ya varis ve ayet el kursı , turkuaz ve taylandilek için,meryem suresi ise perlanore için okudum kızlar. Allah kabul etsin inşallah.

Ayşecim, umarım işlem zahmetsizce biter, sonu bebek olur canım. Dualarım seninle...

haftaya cuma ise iyi.bende korkmuştum bi an:1:ben yıne yarısını bugün tamamlıyayımda cumaya kadar çoktan bitmiş olur allahın izniyle..

herkese hayırlı sabahlar :16:
Ayşecim rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın aşılaman da inşallah güzel geçer hakkında hayırlısı olsun canım..inşallah aşılamanın sonunda meleğine saglıklı bı sekılde kavusursun dualarım seninle:16:

iyiyiz cnm biz cok sukur.sen nasilsin cnm
ayseyi merak ediyorum.ins guzel gecer asilamasi bebisle sonuclanir

kızlar günaydınnn
ayşecim allah yardımcın olsun canım dualarım seninle umarım ve hayırlısıyla aşılaman tutar inşallah

hepinize günaydın :16::16::16:

Günaydın çiçeklerr
Dün gelemedim Ayşenin aşılması bugündü dimiii
İnşallah sıkıntısız geçer işlemi de hayırlısıyla bebişine kavuşurrr hayırlısıyla
Sonra da arkasından sıralanırız inşallahhhhh

Günaydın çiçeklerr
Dün gelemedim Ayşenin aşılması bugündü dimiii
İnşallah sıkıntısız geçer işlemi de hayırlısıyla bebişine kavuşurrr hayırlısıyla
Sonra da arkasından sıralanırız inşallahhhhh

Evet canım ayşemin aşılaması bugün saat 10 daydı.Bütün dualarımız ve iyi dileklerimiz onunla.Mevlam dularımızı kabul etsin inşallahhhh hayırlısıyla tutunsun meleğimizin meleği :) AMİN

Ah kıyamam sana ben erken doğumda kaybettiğim kızım için nasıl yanmıştı canım Rabbim yar ve yardımcın olsun.Ama bunun bir mükafat olduğunu biliyorsundur melek annesisin sen yavrun cennetin kapısında bekliyor seni kardeşim.İnş yine evlatların olur hayırlısıyla Mevlam onlara ömür versin.Dualarımızdasın canım

Allah razı olsun. seninde başın sağolsun kardeşim. Bende burdaki herkese dua ediyorum.

Evet canım ayşemin aşılaması bugün saat 10 daydı.Bütün dualarımız ve iyi dileklerimiz onunla.Mevlam dularımızı kabul etsin inşallahhhh hayırlısıyla tutunsun meleğimizin meleği :) AMİN

İnşallahhhhh inşallah canımmmm Allahım dualarımızı kabul eder inşallahhhhhhh
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Allah kabul etsin dualarını canım.Hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin Mevlam güldürsün yüzünü inşallah

özel mesajın için teşekkür ederim cnm.ama ben yeni üyeyim diye özel mesaj atamıyomuşum o sebeple mesajımı buraya yaıyorum

Allah razı olsun kardeşim. Hamd olsun, Rabbim hamd edenlerden eyledi bizi. Rabbimden gelene amenna dedik. burda aldı ama orda vericek yavrumuzu bize inşallah. seninde başın sağolsun duygularını anlıyabiliyorum. tabi işin manevi boyutunu bilince insan biraz rahatlıyor en azından bizde Peygamber efendimiz (sav) gibi evladımızın arkasından gözyaşı döktük bu herkese nasip olmayan bir sünnettir. hem cennette kimsenin çocuğu yanında olmıcak ama bizimkiler orda olucak ebedi hayatta ve hep güzelliklerini görücez orda. evlatlarımızdan biraz ayrı kalıcaz sadece cennette kavuşacağımız günü bekliyoruz .bu yönlerini düşünerek rahatlıyorum ancak. yoksa insan kafayı bile yiyebilir bu durumda. inşallah Rabbim sanada hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder cnm. desteğin için çok teşekkür ederim seninde dertleşmeye ihtiyacın olursa bende her zaman konuşmaya açığım. kusura bakma bu arada geç cevap verdim ama çalıştığım için her zaman vakit bulamıyorum. bu arada çocuğunu kaybetmiş annelerin durumunu anlatan çok güzel bir menkıbe dinledim seninlede paylaşmak isterim ama uyarmadı deme ağlama garantilidir. ben hem hamd edip hemde baya bi ağlamıştım. semerkand radyonun sitesine git Semerkand Radyo | Hayatın Kalbine... yukarda dinle sekmesi var ona tıkla açılan listeden arşivi ordanda içimizden geçen hikayeleri tıkla ve 100. bölümü dinle kesinlikle tavsiye ederim cnm... Allaha emanet ol

ayşe arkadaşımızı tanımıyorum ama Allahım inşallah aşılaması tutarda bu ay güzeller güzeli yavrusuna kavuşur. Allahım isteyen her kuluna versin . Evlat kokusu gibi bir tat yok bu dünyada

özel mesajın için teşekkür ederim cnm.ama ben yeni üyeyim diye özel mesaj atamıyomuşum o sebeple mesajımı buraya yaıyorum

Allah razı olsun kardeşim. Hamd olsun, Rabbim hamd edenlerden eyledi bizi. Rabbimden gelene amenna dedik. burda aldı ama orda vericek yavrumuzu bize inşallah. seninde başın sağolsun duygularını anlıyabiliyorum. tabi işin manevi boyutunu bilince insan biraz rahatlıyor en azından bizde Peygamber efendimiz (sav) gibi evladımızın arkasından gözyaşı döktük bu herkese nasip olmayan bir sünnettir. hem cennette kimsenin çocuğu yanında olmıcak ama bizimkiler orda olucak ebedi hayatta ve hep güzelliklerini görücez orda. evlatlarımızdan biraz ayrı kalıcaz sadece cennette kavuşacağımız günü bekliyoruz .bu yönlerini düşünerek rahatlıyorum ancak. yoksa insan kafayı bile yiyebilir bu durumda. inşallah Rabbim sanada hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder cnm. desteğin için çok teşekkür ederim seninde dertleşmeye ihtiyacın olursa bende her zaman konuşmaya açığım. kusura bakma bu arada geç cevap verdim ama çalıştığım için her zaman vakit bulamıyorum. bu arada çocuğunu kaybetmiş annelerin durumunu anlatan çok güzel bir menkıbe dinledim seninlede paylaşmak isterim ama uyarmadı deme ağlama garantilidir. ben hem hamd edip hemde baya bi ağlamıştım. semerkand radyonun sitesine git Semerkand Radyo | Hayatın Kalbine... yukarda dinle sekmesi var ona tıkla açılan listeden arşivi ordanda içimizden geçen hikayeleri tıkla ve 100. bölümü dinle kesinlikle tavsiye ederim cnm... Allaha emanet ol

Ne kusuru canım est.Seni teselli etmeye bile gerek yok çünkü sen her şeyin farkında olan Rabbime sonsuz inanan ve başına gelen bu şer gibi görünen olayın aslında senin için ne büyük bir mükafat olduğunu bilen bir MELEK ANNESİSİN.O güzel meleğin cennette inş ve ebedi çocuk olarak kalacak.Cennet çocukları yavrularımız.Ne mutlu bizlere.Rabbim o meleklerin şefatine nail eylesin inş.Ve bu dünyada da evladını tez zamanda göndersin Mevlam yeter ki ol desin.Dualarımız seninle canım.Bu hikayeyi dinleyeceğim inş ve tekrar yazarım sana canım

m_fairy ema ne güzel söylemişsinizzzz ne güzel tevekkel olmuşsunuz Rabbimeeee
Rabbim hayırlısıyla nasip edecek bebişlerinizi inşallahhhh

Back
X