Arkadaşlar içim yanıyo 28 kasımda bebegimi kaybettim 21 kasımda 38 haftalık dogum yaptım 6 gün yogun bakımda kaldı bebegim ve şimdi yok içim yanıyo beni dularınızda eksik etmeyin ben sizin dularınıza katılabilirmiyim[/QUOTE
canım yaaa

seni çok iyi anlıyorum. bende seninkine benzer bir durum yaşadım benimki 4,5 aylıkken vefat etti. üzülme diyemem, üzül, hüznünü yaşa ,yasını tut ama asla isyan etme. şimdi ağlamassan unutmaya çalışırsan acın hiç ummadığın bir anda çıkacaktır. ben ağladım çok ağladım ama isyan etmedim, sakın bağıra bağıra ağlama . senin rahmine o yavruyu emanet eden Rabbim emanetini aldı ama kalıcı olarak değil buna inan . az kaldı sabret cennette kavuşucaz. farzetki küvezde hani küvezde olunca alıp sarılamassınya öyle düşün. şimdi o en emin ellerde Hz. İbrahimin yanında Kuran dinliyip ders alıyorlar ondan ve bizi seyrediyorlar. merak etme senin onu özlediğin gibi oda seni özlüyor. bunları ben söylemiyorum Rabbim böyle iletmiş bizlere. bu işten karlıda çıkabiliriz zararlıda. bol bol hamd et Rabbime sana cennette hamd köşkü hazırlıcak . çok büyük bir sınav katlanması nasıl zor çok iyi bilirim yazdıklarını okurken bile içim acıdı. her işte bir hayır vardır bilirsin, belkide Rabbim onu bizden alarak başımıza gelecek daha büyük felaketleri önlemiştir ne olaylarda ne sırlar gizli Allahu Teala bilir. Peygamber efendimiz (sav) oğlu abdullah vefat edince ağlamış, sahabe efendilerimizde "Ya Rasulallah sen bize çocukların emanet olduğunu ve ölenlerin sadece dünya değiştirdiğini söylemedinizmi neden ağlıyorsunuz" demişler. Peygamber efendimizde (sav) " ben ölüme ağlamıyorum ayrılığın acısına ağlıyorum " demiş. sabret bu ayrılıkta bir gün son bulacak. İnşallah Rabbim daha nice güzel güzel hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir sana. ne zaman istersen yardımcı olmaya çalışırım