Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Arkadaşlar içim yanıyo 28 kasımda bebegimi kaybettim 21 kasımda 38 haftalık dogum yaptım 6 gün yogun bakımda kaldı bebegim ve şimdi yok içim yanıyo beni dularınızda eksik etmeyin ben sizin dularınıza katılabilirmiyim[/QUOTE

canım yaaa :14:
seni çok iyi anlıyorum. bende seninkine benzer bir durum yaşadım benimki 4,5 aylıkken vefat etti. üzülme diyemem, üzül, hüznünü yaşa ,yasını tut ama asla isyan etme. şimdi ağlamassan unutmaya çalışırsan acın hiç ummadığın bir anda çıkacaktır. ben ağladım çok ağladım ama isyan etmedim, sakın bağıra bağıra ağlama . senin rahmine o yavruyu emanet eden Rabbim emanetini aldı ama kalıcı olarak değil buna inan . az kaldı sabret cennette kavuşucaz. farzetki küvezde hani küvezde olunca alıp sarılamassınya öyle düşün. şimdi o en emin ellerde Hz. İbrahimin yanında Kuran dinliyip ders alıyorlar ondan ve bizi seyrediyorlar. merak etme senin onu özlediğin gibi oda seni özlüyor. bunları ben söylemiyorum Rabbim böyle iletmiş bizlere. bu işten karlıda çıkabiliriz zararlıda. bol bol hamd et Rabbime sana cennette hamd köşkü hazırlıcak . çok büyük bir sınav katlanması nasıl zor çok iyi bilirim yazdıklarını okurken bile içim acıdı. her işte bir hayır vardır bilirsin, belkide Rabbim onu bizden alarak başımıza gelecek daha büyük felaketleri önlemiştir ne olaylarda ne sırlar gizli Allahu Teala bilir. Peygamber efendimiz (sav) oğlu abdullah vefat edince ağlamış, sahabe efendilerimizde "Ya Rasulallah sen bize çocukların emanet olduğunu ve ölenlerin sadece dünya değiştirdiğini söylemedinizmi neden ağlıyorsunuz" demişler. Peygamber efendimizde (sav) " ben ölüme ağlamıyorum ayrılığın acısına ağlıyorum " demiş. sabret bu ayrılıkta bir gün son bulacak. İnşallah Rabbim daha nice güzel güzel hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir sana. ne zaman istersen yardımcı olmaya çalışırım

Allah razı olsun içime işledi yazdıkların isyan etmiyorum Allah izin vermesin isyan etmeye canım sabır sabır Allah inşallah evladımın kardeşlerini gönderir saglıklı uzun ömürlü ya rabbim

Tekrar merhaba.

Ben dualarımı henüz okuyamadığım için onu da sorayım istedim öncelikle, ama sanırım zaten yarın bağışlanamıyor öyle değil mi?

Uzun zamandır buraya birşeyler yazamamıştım. Her gün hadi geçmişi okuyayım da, olabildiğince hepinizin yazdıklarına cevap verebileyim diye düşünmüşken, her defasında arayı iyice açtım ve yine başaramadım böyle birşeyi.

Ayşe Hanım'ın aşılaması mı var? Bugün mü? Yoksa yarın mı?

Hadi inşallah, hayırlısı olsun.

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. İnanın belki sık sık yazıp cevap veremiyorum ama biliyorum ki siz zaten yetiyorsunuz birbirinize ve ben bundan ötürü bile o kadar çok mutlu oluyorum ki.

Burada sizin yazışmalarınızı okumak bile beni dinlendiriyor, huzur veriyor. Böylesine güzel bir kardeşlik içinde olmanız, sevgi ve saygı dolu iletişimlerde bulunmanız, her birinizin her birinizi en az kendi kadar düşünüyor olmanız çok güzel ama çok güzel özellikler. Ne mutlu sizlere.

Belki evet şu an en büyük özlemleriniz olan yavrularınıza henüz kavuşamamış olabilirsiniz, ama Yüce Rabbimin sizlere bahşettiği böylesine güzel yürekleriniz bile ne büyük hazine...

Ayrıca; KK "En" lerinin ilk açılan listelerinde ben de varmışım.
Sizler de oylama yapmış ve birbirinize benim bulunduğum başlıkları bildirmişsiniz. Çok sağolun, eksik olmayın.

Burada bir yarışmada oy almaktan ziyade, gönlünüzdeki güzel yerimden ötürü çok ama çok mutluyum zaten.

Güzel gören gözlerde, güzel gören sizlerde, asıl güzellik. Ben olsam olsam, sizi belki de biraz olsun net yansıtabilen bir aynayımdır ancak. Daha fazlası değil.

Tüm güzellikler sizde saklı. Ne mutlu bana ki, sizleri bu şekilde de olsa tanıma fırsatım ve şansım oldu. Çok teşekkürler hepinize... Sevgimle.

anket varmıs ben daha yeni oldugum için bilmiyorum ama kullanmak istiyorum kime verices oyumuzu acaba

Merhaba.

Daha yeniyseniz doğal olarak anketteki kişiler hakkında doğru bir oylama yapmanız pek mümkün değildir zaten.
Çünkü o kişileri tanımıyorsunuz, az çok haklarında bir kanaatiniz olamayacağı için inşallah seneye yapılan seçimlerde oylama yaparsınız siz de kısmetse.

Oyumuzu kime vereceğiz? diye bir soru çok doğru, şık ve etik değil. Daha da önemlisi taktir edersiniz ki bu şekilde bir oy verme işlemi hiç adil olmaz öyle değil mi?

Sonuçta bu yarışma zaten kk üyeleri arasında tatlı bir yarış, kaynaşma, hoşluk ve bir heyecan olsun diye yapılıyor evet ama yine de adil olmak lazım.

canım ben sanırım bu haftaki buluşmaya katılamayacağım yeğenimi bakmam gerekebilir ama seyyan canndannn ve seninle en yakın zamanda tanışmak isterim sizlerde isterseniz.

canım ben sanırım bu haftaki buluşmaya katılamayacağım yeğenimi bakmam gerekebilir ama seyyan canndannn ve seninle en yakın zamanda tanışmak isterim sizlerde isterseniz.

Perlanoreciğim;

Yeğenini benim için de öp çok çok. Onunla vakit geçirmek çok güzel olacaktır senin için de eminim. Doya doya tadını çıkart ve iyi bir hafta sonu geçir.

İnşallah. Zaten o şekilde bir buluşma organizasyonu içinde olmasa bile, en kısa zamanda bizler bir şekilde hepimizin uygunluklarına göre mutlaka bir araya geleceğiz kısmetse. Onu ayarlarız. Ben de çok ama çok istiyorum böyle bir buluşmayı. Sağlık olsun önemli olan o. Sonrasında herşey halloluyor nasılsa.

Ufaklığı benim için de çok çok öpersin. Ve seni çok ama çok öpüyorum. :16:

Rabbim hepinizden razı olsun..dualarımız kabul olur inş..
Aşılamam çok rahat geçti.ve bebişleri aldım geldim:1::1::1::1:
..inş.rabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasip eder hepimize

amin inş amin. Ayşe inş bize hayırlı şekilde bebişler oldu diye haber verirsin inş canım inş.

hoşbuldum canım iyiiym sen nasılsın
ağrı olacak diye çok korkmustum ..şükür hiç hissetmedim..

canımmm çok sevindimmm inşallahhhh bebişler dölleniyordur şimdiiiii:16::16::16::16:
2hafta sonra güzel haberler vereceksin inşallahhhhh
Bizde seni meraktayız canımcım iyi haberlerini aldım ya içim rahatladı

perlanoreciğim;

yeğenini benim için de öp çok çok. Onunla vakit geçirmek çok güzel olacaktır senin için de eminim. Doya doya tadını çıkart ve iyi bir hafta sonu geçir.

Inşallah. Zaten o şekilde bir buluşma organizasyonu içinde olmasa bile, en kısa zamanda bizler bir şekilde hepimizin uygunluklarına göre mutlaka bir araya geleceğiz kısmetse. Onu ayarlarız. Ben de çok ama çok istiyorum böyle bir buluşmayı. Sağlık olsun önemli olan o. Sonrasında herşey halloluyor nasılsa.

Ufaklığı benim için de çok çok öpersin. Ve seni çok ama çok öpüyorum. :16:

sizin içinde çok öpücem beni gördüğünde çığlıklar atmaya başlıyor çünkü ben onu severken kendimden geçiyorum çok seviyorum onu 2gün görmeyeyim resmen burnumda tütüyor denir ya öyle oluyor severken kokusunu içime çekiyorum kokusu hiç gitmiyor burnumdan o yüzden sanırım bende seni çok öpüyorum ve mutlaka sizlerle tanışmak istiyorum

Kızlar;

Sizler belki kiminiz kendinizde, kiminiz arkadaşlarında böyle bir heyecanı defalarca yaşamış olabilirsiniz.

Zaman zaman okuyordum buradan ve iyi dileklerde bulunuyordum ama ilk defa böyle günü gününe, sıcağı sıcağına bir aşılamayla içiçeyim. Şu an o kadar heyecanlıyım ki anlatamam.

Mutlaka ki hepiniz öylesinizdir eminim. Sadece benim böyle bir olaya ilk tanıklık ve şahitlik ediyor olmaktan dolayı biraz daha farklı bir heyecanım da var.
Ya nebileyim paylaşmak istedim. İnşallah sonuç da çok güzel olur.

Olacak ama olacak. İnşallah ömrümüz varsa ve kısmetse Yüce Rabbim buradan hepiniz için güzel güzel haberleri yine hep birlikte yaşamaklar nasip edecektir inşallah.

cnm benım hoşgeldin.öncelikle aşılamanın rahat gecmesıne cok sevındım. bebişlerin inş hep senınle kalır cnm:1:
rabbım emeklerını bosa cıkartmasın inş.hayırlı saglıklı bebişler nasıp etsin inşallahh

kızlar birşey sorup hemen çıkıcam alınan dualar zikirler yarına kadarmı yoksa haftaya cumaya kadarmı birde isim verip bağışlıcazmı yoksa size söylememiz yeterlimi

Back
X