Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar;

sizler belki kiminiz kendinizde, kiminiz arkadaşlarında böyle bir heyecanı defalarca yaşamış olabilirsiniz.

Zaman zaman okuyordum buradan ve iyi dileklerde bulunuyordum ama ilk defa böyle günü gününe, sıcağı sıcağına bir aşılamayla içiçeyim. şu an o kadar heyecanlıyım ki anlatamam.

Mutlaka ki hepiniz öylesinizdir eminim. Sadece benim böyle bir olaya ilk tanıklık ve şahitlik ediyor olmaktan dolayı biraz daha farklı bir heyecanım da var.
Ya nebileyim paylaşmak istedim. Inşallah sonuç da çok güzel olur.

Olacak ama olacak. Inşallah ömrümüz varsa ve kısmetse yüce rabbim buradan hepiniz için güzel güzel haberleri yine hep birlikte yaşamaklar nasip edecektir inşallah.

dün geceden beri aklım hep ayşedeydi şimdi ilk aşılaması nasıl heyecanlıdır dedim inşallahta son olsun gerçi ben her tedavimde sanki ilk miş gibi heyecanlanıyorum zaten o heyecanım biterse bir daha tedavi olamam

karnının üstüne yatıldığınıda senden duydum canım genelde yastığı belinin altına koyup ayakları havaya dikenleri duydum ki hamiş olanda oldu...

Evet bende hep bacaklarımı havaya dikiyorum.Ay size bişey anlatıyımda,gülün biraz :52: Geçenlerde yeni birşey duydum,ilişkiden sonra birde bacakları sallamak lazımmış :37: Bunu öğrenince şeyden sonra diktim bacaklarımı havaya,eşim hemen pufu kaptı geldi ayaklarımı koymam için :27: Aşkım salla beni dedim,neyi sallıyım canım dedi;dedim böyle böyle oluyomuş belki tutar bu sefer deneyelim dedim :27: Salladı oda :37: 2-3 defa denedik bu şeyi böyle,tutup tutmadığını bilmiyorum henüz :24:

eslemcimm inşallah ii haberleriniide alırıızz canımmm...bu kadar gecikmiyordu dimii seninn...hamişşsinndir belkii...

İnşaallah canım benim ya çok sağol.Adetlerim düzensizdi normalde,stres falanda çok etkiliyodu.Ama soğan kürünü denedim,2 ay düzenli adetim oldu,3.ayda gününden birgün önce geldi ve sadece ogün geldi.Devamı olmadı.Stresten mi gecikti bu kadar bilemiyorum.İnşaallah vardır tatlım ya,inşaallah hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin Rabbim,hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebeklerimiz olsun :16:

A.s canım üzme kendini umarım Allah gönlünce verir hayırlı haberler alırsın:16:Hamilesindir inşallh:49:

Amin cümlemizin,inşaallah canım inşaallah :38:

Kızlar Kadınlar kulubündeki enlere Candan Ablayı da eklemişler oylamaya, haydi oylar Candan Ablamıza gerçekten hanımefendi cana yakın bir ablamız:16:Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.Ve oylarınızı vermeyide unutmayın bu arada:34::1:Hepinize iyigeceler sabah işe gideceğim malum:10:Allah'a emanet olun görüşmek üzere:16::3::54:

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581095-kibar-nazik-kadinlar-kulubu-uyesi.html

İşlem tamamdır :27:

hayır tüp bebek değil. yumurta çatlamasını hiç tutturamadık bu sefer tutturduk o yüzden biraz heyecan var:D sabahları midemi bi tuhaf hissediyorum. sol kasıgımın üstündede batmalar olmaya başladı. ama pskolojikte olabilir. son 2 aydır regl dönemim 3 er gün gecikti. hamileyim sandık tabi:D sonrası malum. o yüzden bu ay ne olacak çok merak ediyorum..

İnşaallah bu ay,bebeğin seninle olur ve hiç bırakmaz seni :nazar:

Eslemlivam hadi hayırlı bir haberle gel artıkkkkk :) sevindir bizi inşallah canımmm

Emacım inşaallah güzel yüreklim,eksik etme dualarından :38:

canim insallah psikolojik deyildir....simdi sana kafayi takma rahat ol velan desem biliyorum olmaz....Allah rahatlatsin senide bizide insallah seninledir bebesin....dun benim doktorda randevum vardi tup bebek icin bi yumurtam buyumus ama 11,5 yildir hic bi zaman tutmadi o yuzden yerimden bile kimildamadim....onumuzdeki ay tup bebek yapilacak yine hayirlisiyla insallah....sen kac yillik evlisin

Allah yardımcınız olsun.İnşaallah diğer ay,hayırlısı ile bebek müjdesi vermen nasip olur canım :nazar:

en güzel anneler ve anne adayları nasılsınız hepinize mutlu bir perşembe diliyorum:16::16::16::16:
AYŞECİM yüreğim dualarım seninle tatlım inşallah güzel olacak
oylamada candan ablayı göremedim kıslar ben mi yanlış bakıyorum ve kendisi bayadır gelmiyor değilmi topiğe

Ne iyiyim ne kötüyüm,karışığım biraz :53:

İnşaallah bu hafta hayırlı sebeplere vesile olur hepimiz için :16:

Rabbim hepinizden razı olsun..dualarımız kabul olur inş..
Aşılamam çok rahat geçti.ve bebişleri aldım geldim:1::1::1::1:
..inş.rabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasip eder hepimize

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin size de hayırlı anne baba olmayı :1:
Hayırlısıyla güzel haberlerini alırız artık :1:
Bu arada lütfen kendine dikkat et dinlenmeye çalış,yüksek yerlere uzanma :1::1::1:

kızlar birşey sorup hemen çıkıcam alınan dualar zikirler yarına kadarmı yoksa haftaya cumaya kadarmı birde isim verip bağışlıcazmı yoksa size söylememiz yeterlimi

kızlar az sonra kapatmam lazım biri acil cevaplayabilirmi acaba geriye dönüp okuma şansım pek yok şu an acil yazıyorum zaten öpüldünüz

canım çok zor bir sınavmış evimde herşeyi hazırdı yavrumun odası küveti bezleri odasını önünden geçemiyorum şu an yaşayan ölü gibiyim sezeryana girerken bile hep güldüm yavrum geliyo diye çıkarkende gülüyodum artık yavrum benimle diye odama geldi güzel oglum emzirdim ve 3 saat sonra morarmaya başladı meger kelp sıkıntısı varmış karnımda doktor anlamamış oysa ben hep içeme dogar gibi sorardım hep iyi kalbi küveze giremi diye analık işte yok canavar gibi oglun geliyo derdi ama olmadı arkadaşlar getiremedim evimize yatıramadım odasına elim boş yüregim boş çıktık hasteneden çok zor Allah kimseye vermesin nasıl geçer bilmiyorum içim daralıyor
yazarken kaçdefa sildim yazdım şu satırlarımı.sözlerin kelimelerin tükendiği nokta aslında..rabbim sabır versin canım tekrarını yasatmasın inşallah.verende rabbim alanda.senın gıbı bu durumu yaşayan arkadaslarımada rabbim sabır versın.kımseye evlat acısı yasatmasın..emınım suan cennettedır kuzun.sabır bırazdaha sabır.inanıyorum rabbım bu sabrın sonunu mükafatlandıracaktır birgün..dualarım senınle...
hoşbuldum ablacım..çok şükür çok rahat geçti rabbim nasip eder inş..
Mercimekler fırında:1::1::1:

ayşecim çok sevindim inşallah meleklerin tutunur sana
bu arada Allah soylettı derler ya meleğin demedim bak meleklerinnn:16::16:
rabbım gonlundekını hayırlısıyla nasıp etsin inşallah..

kızlar az sonra kapatmam lazım biri acil cevaplayabilirmi acaba geriye dönüp okuma şansım pek yok şu an acil yazıyorum zaten öpüldünüz

bu arada ben okudukduktan sonra dua ederken isimlerini okuyorum yınede.
ama ayşe arkadaşımız namazdan sonra bagısladıgı için asıl bağışlamayı o yapıyo

Arkadaşlar içim yanıyo 28 kasımda bebegimi kaybettim 21 kasımda 38 haftalık dogum yaptım 6 gün yogun bakımda kaldı bebegim ve şimdi yok içim yanıyo beni dularınızda eksik etmeyin ben sizin dularınıza katılabilirmiyim

Çok üzüldüm,Rabbim kaybettiğin evladının acısını,vereceği hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlarla gidersin inşaallah :31:

canım çok zor bir sınavmış evimde herşeyi hazırdı yavrumun odası küveti bezleri odasını önünden geçemiyorum şu an yaşayan ölü gibiyim sezeryana girerken bile hep güldüm yavrum geliyo diye çıkarkende gülüyodum artık yavrum benimle diye odama geldi güzel oglum emzirdim ve 3 saat sonra morarmaya başladı meger kelp sıkıntısı varmış karnımda doktor anlamamış oysa ben hep içeme dogar gibi sorardım hep iyi kalbi küveze giremi diye analık işte yok canavar gibi oglun geliyo derdi ama olmadı arkadaşlar getiremedim evimize yatıramadım odasına elim boş yüregim boş çıktık hasteneden çok zor Allah kimseye vermesin nasıl geçer bilmiyorum içim daralıyor

İçim cız etti,o acıyı hissettim seninle birlikte.İmtihan dünyasındayız arkadaşım,Allah sabredenlerle beraberdir.İnşaallah meleğin Cennette seninle olacak,şefaatçin olacak inşaallah canım :31: Rabbim daha acı imtihanlar yaşatmasın,kaldıramayacağımız yükler yüklemesin :31:

işte benim hikayem böyle ama inandıgım bişey var doktorun verdigin sezeryan tarihinde kapadı yavrum gözlerini o bir hafta bana hediye gibi veridigini düşünüyorum sezeryan tarihime tam 1 hafta vardı saat 5 kalktım ayaga ve içim sıkıldı bana bişey oldu gibi geldi hastaneye gittik acil sezeyana alındım ama tam 1 hafta sonra kaybeetim bana anne merhaba dedi işte offf anlatamıyorum bile duygularımı çok karmaşık bir ruh hali melek yüzlü yavrum o kadar güzeldi ki arkadaşlar aklımda beynimden gitmiyor

:5: :5:

geldim canımm..

Hoşgeldin canım.İnşaallah vereceğin müjdenin başlangıcıdır bugün.Ben inanıyorum yakında güzel haberler vereceğine,yüreğimizde dualarımızda seninle :16:
Dikkat et kendine :38: :nazar:

hoşbuldum ablacım..çok şükür çok rahat geçti rabbim nasip eder inş..
Mercimekler fırında:1::1::1:

Aminn kuzumm :nazar: :nazar: :nazar:

Hahaa delüü :23: :23:

Çok sevindim senin adına,amin canım,olacak inanıyorum ben;sen hamile kal,bizde takip edicez seni :49: :49: :49:

aynen çocuk doğuranlar kolay otuyolar ama hiç düşünmüyolar ya olmıuyosa esinin işi ne abla

canım eşim memur..:))

bursa yeşilyaylamı doğdugum yer orası deva lokmanmı yoksa sifa marketmii

kargo elime ulaşmadı...yeterli bilgiyi aldığımda yazarım...bana göndereceklerinden dolayıı kuaktan dolma bilgileri emin olmadan yazmak istemedim...bilidğim tek şey hamile kalan olduğuu inşallahh belkii bizlerede nasip olur...

Canım merhaba nasılsın anca gelebildim topiğe hayırlı güzel haberlerle gel inşallah:16::54:

İyiyim canım sen nasılsın hemşom:1::3:

A.s canım üzme kendini umarım Allah gönlünce verir hayırlı haberler alırsın:16:Hamilesindir inşallh:49:

İnşallah Allah hepimize nasip ederde ısırırız popolarını:1::34:

Allah razı olsun,Allah sizinde evlatlarınızı size bağışlasın:nazar::16:

Aminnn inşallah:16::34:

Canım bugün müsait olamadım seni arayamadım.Akşamda aramaya çekindim müsait olmazsın eşin evde olur diye kusuruma bakma lütfen:16:

Canım bu hafta sonu Bursa buluşmasına geliyormusun sende?:10::3:

şuan bursada ikamet etmiyorum bende aranızda olmak isterdimmm:(

hayır tüp bebek değil. yumurta çatlamasını hiç tutturamadık bu sefer tutturduk o yüzden biraz heyecan var:D sabahları midemi bi tuhaf hissediyorum. sol kasıgımın üstündede batmalar olmaya başladı. ama pskolojikte olabilir. son 2 aydır regl dönemim 3 er gün gecikti. hamileyim sandık tabi:D sonrası malum. o yüzden bu ay ne olacak çok merak ediyorum..

muhatcım inşallahh seninde ii haberlerini almak nasip olur bizlerede...herşey gönlümüzce olsun:49:

canim insallah psikolojik deyildir....simdi sana kafayi takma rahat ol velan desem biliyorum olmaz....Allah rahatlatsin senide bizide insallah seninledir bebesin....dun benim doktorda randevum vardi tup bebek icin bi yumurtam buyumus ama 11,5 yildir hic bi zaman tutmadi o yuzden yerimden bile kimildamadim....onumuzdeki ay tup bebek yapilacak yine hayirlisiyla insallah....sen kac yillik evlisin

inşallahh bu sefer rabbim yüzünü güldürür...allahh hepimize sabır versinn...hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşman dileğiyle:nazar:

ben 1,5 yıldır evliyim daha erken sayılır. benim amcamın 16 yıl çocuğu olmad. doğal yolla ikiz doğurdu yengem:D şimdi 3 çocukları var.biliyo musun bugün bi kadının paylaşımını okudum.nerede olduğunu hatırlamıyorum ama. kadının işi o kadar aksi o kadar ters gitmişki okurken dedim olamaz çocuğu diye. tabi kadın sürprizi sona saklamış hamileymiş:D imkansız diye bişiye inanmıyorum ben. sadece zamanını bekliyoruz.

evet doğruu herşeyin bir zamanı var ...ve o zamanıı hepimiz iple çekiyoruzz...çevremizde o kadar örnek varkiii 7 yıl sonra olan 10 yıl sonra olan kimi tedaviyle kimi doğal yolla... rabbim ol dedimi ne bahane ne dinler ne engell...

Gunaydin kizlarr

günaydın kızlarrrrr :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Günaydın çiçeklerr
Dün gelemedim Ayşenin aşılması bugündü dimiii
İnşallah sıkıntısız geçer işlemi de hayırlısıyla bebişine kavuşurrr hayırlısıyla
Sonra da arkasından sıralanırız inşallahhhhh

günaydın çok geç olduu...en iii sii iyi akşamlar çiçekler:1:

Arkadaşlar içim yanıyo 28 kasımda bebegimi kaybettim 21 kasımda 38 haftalık dogum yaptım 6 gün yogun bakımda kaldı bebegim ve şimdi yok içim yanıyo beni dularınızda eksik etmeyin ben sizin dularınıza katılabilirmiyim

rabbim dualarımızı kabul etsinn...allah sabır versinnn çok zor.......herşey allahhtann..veren o, alan o...allah kucaklarımzı boş bırakmasın inşallahh

ya kızlar soğan kürü kullanan varmı

canım ben denemeye kalktım 1 hafta olmadan devam edemedimm...içemedim daha doğrusuu....faydasını görenler varr yardımcı oluyor yumoşlara

çok şükürr...ilk aşamayı atlattın...sağlıkla büyüsünler annesini hiç bırakmasınlarr...ii haberler almaya az kaldıı:49:

Kızlar;

Sizler belki kiminiz kendinizde, kiminiz arkadaşlarında böyle bir heyecanı defalarca yaşamış olabilirsiniz.

Zaman zaman okuyordum buradan ve iyi dileklerde bulunuyordum ama ilk defa böyle günü gününe, sıcağı sıcağına bir aşılamayla içiçeyim. Şu an o kadar heyecanlıyım ki anlatamam.

Mutlaka ki hepiniz öylesinizdir eminim. Sadece benim böyle bir olaya ilk tanıklık ve şahitlik ediyor olmaktan dolayı biraz daha farklı bir heyecanım da var.
Ya nebileyim paylaşmak istedim. İnşallah sonuç da çok güzel olur.

Olacak ama olacak. İnşallah ömrümüz varsa ve kısmetse Yüce Rabbim buradan hepiniz için güzel güzel haberleri yine hep birlikte yaşamaklar nasip edecektir inşallah.

inşallahhh..allahın izniyle en kısa zamanda hamiş :49:oluruz..bebişlerimize kavuşuruz:emir_bebek:

kızlar birşey sorup hemen çıkıcam alınan dualar zikirler yarına kadarmı yoksa haftaya cumaya kadarmı birde isim verip bağışlıcazmı yoksa size söylememiz yeterlimi

cumadan cumaya okunuyor......kimlere okunduğuunuu ayşee detaylı bir şekilde paylaşıyor...onların niyetine okuyosun alllahh dualarımızı kabul etsin...

cnm benım hoşgeldin.öncelikle aşılamanın rahat gecmesıne cok sevındım. bebişlerin inş hep senınle kalır cnm:1:
rabbım emeklerını bosa cıkartmasın inş.hayırlı saglıklı bebişler nasıp etsin inşallahh

amin canım amin..hastahanede bayanın bırı aşılama ile ikizlere hamıs kalmıs iyi motıve etti beni aşılma oncesi

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin size de hayırlı anne baba olmayı :1:
Hayırlısıyla güzel haberlerini alırız artık :1:
Bu arada lütfen kendine dikkat et dinlenmeye çalış,yüksek yerlere uzanma :1::1::1:

tamam canım çok sağolasın dikkat edecceğim inş. guzel haberler verebilirm

yazarken kaçdefa sildim yazdım şu satırlarımı.sözlerin kelimelerin tükendiği nokta aslında..rabbim sabır versin canım tekrarını yasatmasın inşallah.verende rabbim alanda.senın gıbı bu durumu yaşayan arkadaslarımada rabbim sabır versın.kımseye evlat acısı yasatmasın..emınım suan cennettedır kuzun.sabır bırazdaha sabır.inanıyorum rabbım bu sabrın sonunu mükafatlandıracaktır birgün..dualarım senınle...

ayşecim çok sevindim inşallah meleklerin tutunur sana
bu arada Allah soylettı derler ya meleğin demedim bak meleklerinnn:16::16:
rabbım gonlundekını hayırlısıyla nasıp etsin inşallah..

amin amin..inş canım rabbim kucaklarımızı boş brakmasın inş

Çok üzüldüm,Rabbim kaybettiğin evladının acısını,vereceği hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlarla gidersin inşaallah :31:

İçim cız etti,o acıyı hissettim seninle birlikte.İmtihan dünyasındayız arkadaşım,Allah sabredenlerle beraberdir.İnşaallah meleğin Cennette seninle olacak,şefaatçin olacak inşaallah canım :31: Rabbim daha acı imtihanlar yaşatmasın,kaldıramayacağımız yükler yüklemesin :31:

:5: :5:

Hoşgeldin canım.İnşaallah vereceğin müjdenin başlangıcıdır bugün.Ben inanıyorum yakında güzel haberler vereceğine,yüreğimizde dualarımızda seninle :16:
Dikkat et kendine :38: :nazar:

Aminn kuzumm :nazar: :nazar: :nazar:

Hahaa delüü :23: :23:

Çok sevindim senin adına,amin canım,olacak inanıyorum ben;sen hamile kal,bizde takip edicez seni :49: :49: :49:

inş.canım inş düşündugun gibi guzel haberler veririm

canım eşim memur..:))

kargo elime ulaşmadı...yeterli bilgiyi aldığımda yazarım...bana göndereceklerinden dolayıı kuaktan dolma bilgileri emin olmadan yazmak istemedim...bilidğim tek şey hamile kalan olduğuu inşallahh belkii bizlerede nasip olur...

şuan bursada ikamet etmiyorum bende aranızda olmak isterdimmm:(

muhatcım inşallahh seninde ii haberlerini almak nasip olur bizlerede...herşey gönlümüzce olsun:49:

inşallahh bu sefer rabbim yüzünü güldürür...allahh hepimize sabır versinn...hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşman dileğiyle:nazar:

evet doğruu herşeyin bir zamanı var ...ve o zamanıı hepimiz iple çekiyoruzz...çevremizde o kadar örnek varkiii 7 yıl sonra olan 10 yıl sonra olan kimi tedaviyle kimi doğal yolla... rabbim ol dedimi ne bahane ne dinler ne engell...

günaydın çok geç olduu...en iii sii iyi akşamlar çiçekler:1:

rabbim dualarımızı kabul etsinn...allah sabır versinnn çok zor.......herşey allahhtann..veren o, alan o...allah kucaklarımzı boş bırakmasın inşallahh

canım ben denemeye kalktım 1 hafta olmadan devam edemedimm...içemedim daha doğrusuu....faydasını görenler varr yardımcı oluyor yumoşlara

çok şükürr...ilk aşamayı atlattın...sağlıkla büyüsünler annesini hiç bırakmasınlarr...ii haberler almaya az kaldıı:49:

inşallahhh..allahın izniyle en kısa zamanda hamiş :49:oluruz..bebişlerimize kavuşuruz:emir_bebek:

cumadan cumaya okunuyor......kimlere okunduğuunuu ayşee detaylı bir şekilde paylaşıyor...onların niyetine okuyosun alllahh dualarımızı kabul etsin...

allah razı olsun canım benim inş.bizde bigun anne olacağz

canım allah gönlüne göre versin hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli ikiz üçüz bebişle gelsin inşallahhhh :nazar:

Back
X