Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ayyy evettt yaaa hayali böyleykenn kendine kavuşmak kim bilir nasılll güzelll olacakkkk...aminnn canımm benim hepimizinn olurrr inşşşş ben inanıyorummm en kısaa zamanda bir birr vereceğiz güzell haberleriii...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

İnş canım hepimiz başka bir topikte buluşuruz da bebişlerimizin tatlı huysuzluklarını :emir_bebek: konuşuruz inşallahhhh

Canım senin adına çok üzüldüm eminim çok zordur yaşamayan anlayamaz derler ama Allah'ın taktiri canım.Allah inşallah yeniden anne olmanı nasip etsin ve sağlıkla bebeğine kavuştursun.Sabır ve dua canım başka yolu yok:31::16:Allah sabır versin yardımcın olsun:16:

Candan Ablacığım hoşgeldin seni burada görmek çok güzel.Güzel dileklerin için teşekkürler abla en güzeli seninle olsun:16::54:

Canım benim buluşma belli değil tam olarak az önce topiğe baktımda kesinleşmemiş ertelenebilir sağlık olsun.İnşallah yakın bir zamanda görüşürüz:16::34:

Canım hadi hayırlısı inşallah olumlu sonuçlanır Allah yardımcınız olsun:16::nazar::49:

Aminn Ablacığım inşallah nasip olur:16:

Canım çok hoşsun yaa:9::9::1:

Canım ümitsiz olma Allah nasip ettimi olur inşallah:16:

amin baharım amin

Ayşemmm demek mercimekler fırında :) çok yaşa hayırlı yaşa sen emi mercimeklerinle.Aşılamanın iyi geçtiğine çok sevindim bundan sonra çok daha dikkat ediyorsun kendine.Aşılama öncesi bayanın motive etmesi iyi olmuş bunda da var bir hayır inşallah.İçim huzurlu demişsin ya ömür boyu o huzurun hiç bozulmasın inşallah tatlım.:nazar::nazar::nazar: Sana ve mercimeklere nazar değmesin AMİN

amin cumlemizin inş.canm rabbim evimizi sessiz kucaklarımızı boşbırakmasın ıns

iyi akşamlar, nasılsınız? Ayşe inşaallah 9 ay sonra güzel haberini alcaz. valla içimde öyle bi his var:D

valla iyiim ablaa iiyi haberlerini bekliyorum bzim bi akrabada asılama yapmıs yeni duydum hamile oldugumu bilmiyodum tutmadı die biliyodum bi baktım hamileyim dedii inşallah guzl haberleriini bekliyoruzz:)

valla iyiim ablaa iiyi haberlerini bekliyorum bzim bi akrabada asılama yapmıs yeni duydum hamile oldugumu bilmiyodum tutmadı die biliyodum bi baktım hamileyim dedii inşallah guzl haberleriini bekliyoruzz:)

inş canım inş.sen nerde oturuyorsun kaç yasındasın .. 6aylık evlsin sanırım

bilmiyorum canım dr aşılama sonrası hersey çok guzeldiyumurtta ve sperm sayısı iyiydi dedi nasip artık..rabbim ol dediyde olacak inş

sen morelinii yüksek tutt kendine dikkat et gerisi nasip kısmet canımm inşşş olurrr..bizde arkandan gelirizz hemenciikkkk

inş canım inş.sen nerde oturuyorsun kaç yasındasın .. 6aylık evlsin sanırım

23 e yeni girdim bursadaydım aslen artvniliyim tekirdaga gelin geldim:):) valla sizleri çok sevdim benimde olay farklı mı bilmiyom doktor stresten olmyo bole gidersen olmaz dedii:):)ilaclar verdiii kafam rahat olsun die

yasini şerif ve meryem suresi listemiz
perlanore== - 2 tane yasini şerif - 1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
aruna==2 tane yasini şerif - 1meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
bahar==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
antikdeniz==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
topeguk==1tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
tondora==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
sardunya==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
antisocial==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
seminay84==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
sebiilem==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
orlic==3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
ozay37barış==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
şaşkınanne==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
yaseminseza==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
hayalot=3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
yandev==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
melek04==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
esmacvs==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
ayse035===3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
özlemlk==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
turkuaz== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
taylandilek=2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
seyyan ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
e_m_a==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
candan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
rainsun==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
ecrin007==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
dilek==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU
sevil61==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
muhat==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
mausi==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
asbelove ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
keyfimbilir== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
ecrin23==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
nekadarzor==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
Simaybade== 2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
SÜPRİZ06==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
ESLEMLİVA==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
SSONMEz==2 TANE yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis OKUdu
reyyan1984 ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

m_fairy==2 tane yasıni şerif - 1meryem suresı- 15 tane ayet el kursı - 312 tane ya varis okuyacak

selamun aleykum gönül dostlarım..bu hafta yasini şeriflerimiz ya varis ve ayet el kursı zikrimiz turkuaz ve taylandilek için..meryem surelerimiz ise perlanore için..allah kabul etsin

m_fairy arkadaşımızda aramıza katıldı tespihlerinizde eksiltmeler yaptım
toplamda
==82 yasini şerif
==41 meryem suresi
==626 tane ayet el kursi
==7000 tane ya varis
haftalık duamız bunlar önümüzdeki haftaya cumaya kadar biter inş..

arkadaşlar ya varis i çekmeden önce 3 4 defa ya mucib çektikten sonra tekrar 3 4 tane ya mucib demeliyiz
ya mucib ismin manası duaları kabul edendir.bu sebepten bu tur zikirler öncesi ve sonrası ya mucib de zikredilir..
ben böyle biliyorum eksiğğim var ise hakkınızı helal edin

arkadaşlar meryem suresini okuduktan sonra tilavet secdesi yapılmalı

Tilavet secdesi nasıl yapılır?

Kur'an okuyan veya dinleyen bir kimse, 14 yerde bulunan, secde âyetlerinden birini okursa veya duyarsa, secde etmesi gereklidir (Hanefi mezhebine göre vaciptir).
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunur
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur

ya bende b kitap var netten ladım her anneye lazım die orda yazıyoki cocuk olmamasıınn en buyuk nedeni gunahlarınız hergun 818 defa estagfirullah cekin dio

23 e yeni girdim bursadaydım aslen artvniliyim tekirdaga gelin geldim:):) valla sizleri çok sevdim benimde olay farklı mı bilmiyom doktor stresten olmyo bole gidersen olmaz dedii:):)ilaclar verdiii kafam rahat olsun die

sıkma canını rahat ol en buyuk baskı çevre..
ınsanlar sordugu zaman dusunmuyoruz erken de..
bak gor yakın zamanda olacak allahın ıznı ile

Back
X