• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aslında her dr.farklı görüşte kısmet oldumu ilk tedavide de oluyor ben ilk 4 tedavimi 1 yıl içinde oldum ama malesef hiç hamilelik oluşmadı 2-3aylık aralar yeter diyor droktorlar memorialin dr. konuştum biz kürtaj sonrası 3ay dinlenme diyoruz dedi benim dr. kendini hazır hissettiğinde dedi kürtaj yapan dr.1 ay kesin dinlenmelisin dedi

kurtaj sonrası tedaviye ara vermek gerekir.memorial çok ıyımış demi

canım yıkandıktan sonra bakmadım hiç o zamanlar yatıyodum masada:34: ama yıkanmadan önce ileri hızlı %3,

yavaş hızlı %5

morfoloji%2 di dr sınırda dedi ama rabbim nasip etmişti bir kere :16:

dr bana böyle açıklama yapmadı..sadece yıkanmıs 15 milyon dedi. .
kafam karıstı ya

başınız saolsun. ne kadar büyük bir acı yaşamışsınız. allah sabrını versin inşallah.

çok sevindim ayşecim. inşallah sonu bebek olsun.

allah razı olsun canım.

çok teşekkür ederim Allah razı olsun. ayşe de okumuş. son 150 kaldı. onları da ben bitiririm inşallah bugün yarın. tefriciyeye bu ay başlamıştım, şubat gibi tekrar tedaviye başlama ihtimalim var anca bitiririm diye. saolsun herkes yardım etti. çabucak bitmiş olacak:)
sen ne kadarlık evlisin? hiç tedavi görmüş müydün?sayfalar birden çok hızlı ilerlemiş çok okuyamadım. işyerindeyim, kaçak göçek bakıyorum size:52::52:

allah razı olsun canım

Nasılsınız kızlar?
Ayşemm canım umarım ilk seferde gelir bebeğin rabbim kısmet etmişse..

Ben 2 yasin,1 meryem okudum. ama diğer dualar neydi kaç taneydi tekrar yazar mısın canım listey geride kalmış sanırım??

Nasılsınız kızlar?
Ayşemm canım umarım ilk seferde gelir bebeğin rabbim kısmet etmişse..

Ben 2 yasin,1 meryem okudum. ama diğer dualar neydi kaç taneydi tekrar yazar mısın canım listey geride kalmış sanırım??

allah razı oolsun canım benim..
sana 15 ayet el kursı 342 ya varis dustu

kadının bırı asılama öncesi çok ıyı motıve etti beni..aşılama ile ikizlere hamıleydı

inşallah ikiz olurlar ayşem birirnin altını temizlerken diğeri kaka yapsın inşallah :1:davul gibi bi göbişin olsun inşallah :1:bebiş kıyafetleri almaktan ayakların şişsin inşallah :16:

kızlar hepinize hayırlı cumalar ben :56::56: gidiyorum birazda tesbih çekicem ayşecim ben dualarıma sanırım bu gece başlayabilirim haber veririm sana:54::54:

inşallah ikiz olurlar ayşem birirnin altını temizlerken diğeri kaka yapsın inşallah :1:davul gibi bi göbişin olsun inşallah :1:bebiş kıyafetleri almaktan ayakların şişsin inşallah :16:

gülsem mi ağlasammı..canım ya ben bir tane istiyorum ama ikiz olursada basımın ustunde yeri var

gülsem mi ağlasammı..canım ya ben bir tane istiyorum ama ikiz olursada basımın ustunde yeri var

gül gül:1: ben çok istemiştim ikiz olmasını:emir_bebek::emir_bebek: bi daha bu sıkıntıları çekmiyim diye ikiz olursa tek taşla 2 minnak kuş olur hele biri kız biri erkekte olursa dadından yenmez :16:tabi öncelik sağlıklı ve hayırlı olması :16:

gül gül:1: ben çok istemiştim ikiz olmasını:emir_bebek::emir_bebek: bi daha bu sıkıntıları çekmiyim diye ikiz olursa tek taşla 2 minnak kuş olur hele biri kız biri erkekte olursa dadından yenmez :16:tabi öncelik sağlıklı ve hayırlı olması :16:

tabi canım bı kız bı oğlan olsa oh ne guzel bı daha doğurma derdi yok.. nasıp canım sağlıklı olsun 1 taane olsun

ben geldim şekerciklerrr
ayşecim maaşallah keyfin yerinde Allahım bozmasın inşallahhhh
Melekcim sende aşılamayla mı hamile kaldın Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana da

ben geldim şekerciklerrr
ayşecim maaşallah keyfin yerinde Allahım bozmasın inşallahhhh
Melekcim sende aşılamayla mı hamile kaldın Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana da

amin allah razı olsuun canım çok sukur sızlerle çok mutlu oluyorum

Back
X