• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ahhh ahhh sormaaa bende ara ara daralıyorum elim ayağıma dolaşıyor....herşey tersine mi gider....elimizde değil işte hep kendi kendimize yapıyoruz valla....sanki hamiş olsam herşey düzelicekmiş gibii geliyo:34:

bu ne tesadüfff böyleee bende öyle düşünüyorummm:))))):1::1:

sagol canim iyim cok sukur..tup bebek icin randevumuz varidi ignelerimide aldim koca bi torbaaaa....ayin 29 da basliyoruz tekrardan ignelere...sigarayida birakicam bu sefer...aslinda gecen yil 8 ay birakmistim..ama negatif asilamalari gordukce bitane ikitane derken tekrardan basladim

ALLAH yardımcın olsun canımm bebişin gelirde inş annesi sigara felan aklına gelmez o zaman ..bende aynı dertteyimm güyaa bıraktımm ama ara araa kaçaklar oluyo :)

Dua, Allah’a yalvararak muradını istemektir. Allahü teâlâ, dua edeni sever, dua etmeyene gazap eder. Dua müminin silahı, dinin temel direklerinden biridir. Yerleri, gökleri aydınlatan nurdur. Dua, gelmiş olan belaları giderir. Gelmemiş olanların da gelmelerine mani olur. Allahü teâlâ, (Bana halis kalb ile dua ediniz! Böyle duaları kabul ederim) buyurdu. Bunun için, dua etmek, namaz, oruç gibi ibadettir. Yine (Bana ibadet yapmak istemeyenleri, zelil ve hakir yapar, Cehenneme atarım) buyuruyor. (Mümin 60)

Allahü teâlâ, herşeyi sebep ile yaratmakta, nimetlerini sebeplerin arkasından göndermektedir. Zararları, dertleri def için ve faydalı şeyleri vermek için de, dua etmeyi sebep yapmıştır. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Dua, ibadetin aslı ve özüdür. Allah katında duadan makbul bir şey yoktur. Dua 70 türlü kazayı önler. Ömrün bereketini artırır.) [Tirmizi]

(Dua eden, üç şeyden hali değildir: Ya günahı affolur veya hemen hayırlı karşılığını görür, Yahut ahirette mükafatını bulur.) [Deylemi]

(Rabbiniz, elbette haya ve kerem sahibidir. Kulları ellerini kaldırıp bir şey istedikleri zaman, onların ellerini boş çevirmekten haya eder.) [Ebu Davud]

(Dua, müminin silahıdır.) [İbni Ebiddünya]

(Allahü teâlâ dua etmeyene gazap eder.) [İbni Mace]

(Dua belayı önler.) [Deylemi]

Duanın yapılması mukadderata bağlıdır. Takdirde dua varsa elbette yapılır. Duanın belayı önlemesi kaza ve kaderdendir. Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Kader, tedbir ile, sakınmakla değişmez. Fakat kabul olan dua, o bela gelirken korur.) [Şir’a]

İmam-ı Rabbani hazretleri buyuruyor ki:
Dua, kazayı, belayı defeder. Hadis-i şerifte (Kaza, ancak ve yalnız dua ile durdurulur) buyuruldu. (Tirmizi)

Allahü teâlâ, dua edenleri, sıhhat ve selamet isteyenleri sever.
Dua edip de duası kabul edilmeyenlere, kıyamet günü Allahü teâlâ, (Bu senin falan zamanda ettiğin duadır. O duanın yerine sana şu sevapları veriyorum) buyuracak, o kadar çok sevap verecek ki, o kimse, (Keşke dünyada hiç bir duam kabul olmasaydı da, bugün onların karşılıklarını görseydim) diyecektir. (T. Gafilin)

ALLAH yardımcın olsun canımm bebişin gelirde inş annesi sigara felan aklına gelmez o zaman ..bende aynı dertteyimm güyaa bıraktımm ama ara araa kaçaklar oluyo :)

eveet amaaan valla ne yapicami biliyormuyumki..bide cevremde herkez iciyo,esim,kayinvalidem,gorumceler halalar herkez nereye gitsem heryerde sigara illeti var ama ben birakicam insallah bebeyim icin bunu bunu birkez yaptim yine yapicam..haftaya ben ignelere basliyorum o zaman birakicam..gel beraber tamamen bitirelim.aslinda sigarayi birakma topigi felanmi yapsakki ne dersin?

eveet amaaan valla ne yapicami biliyormuyumki..bide cevremde herkez iciyo,esim,kayinvalidem,gorumceler halalar herkez nereye gitsem heryerde sigara illeti var ama ben birakicam insallah bebeyim icin bunu bunu birkez yaptim yine yapicam..haftaya ben ignelere basliyorum o zaman birakicam..gel beraber tamamen bitirelim.aslinda sigarayi birakma topigi felanmi yapsakki ne dersin?

valllaa süper olurr anacığımm destek oluruzz birbirimize:)))ben 1 aydırr hiç içmedimm ben bu konuda şanslıyım biraz çevremde içen hiç yokk hemen hemen tek tükk..eşimdee bıraktıı uzun zamandırrr ...

efendimiz s.av. vaktinin ücte birini ashabina
ücte birini ailesine
son ücte birini ise Allah´a ve kendisine ayirirdi.
bunun ne kadarini uykuyla gecirirdi?
kimi zaman sabaha kadar ibadet eder de ayaklari siserdi. oda denmez bir hücresi vardi. ayse annemizin ayaklarini kenara iterdi ki secde edecek yer olsun.
uyudugunda ise abdesti bozulmazdi. cünkü abdest, hakdan gafil olundugu icin bozulur. mükemmil olan peygamberimiz her an Allah ile beraberdi. bizim gibi bir uykusu yoktu. o uyusa da kalbi uyanikti. her azasi durmadan allahi zikrederdi.

biz ne kadar uyuyalim dersen? yatsidan sonra yatip seher vaktine kalkmayi tavsiye ederdi peygamberimiz. günes dogarken uyanik olmayi ve öglen uykusu olan kayluleyi tavsiye ederdi.
ikindi uykusu olan feyluleden ise men ederdi.

ALLAH'IN EN BÜYÜK NİMETİ: RAHMET
Allah Teâlâ'nın en büyük niteliklerinden biri de hiç kuşkusuz merhametidir. Cenâb-ı Hakk'ın bu sıfatını ifade eden Rahman ve Rahîm adlarının Kur'an'da Allah ve Rab isimlerinden sonra en çok anılan isimler olması, Allah'ın merhamet sıfatının önemini ve sonsuzluğunu gösterir. Kur'ân-ı Kerîm'de Allah'ın affedici ve merhamet sahibi oluşu en çok dile getirilen sıfatlardandır. Öyle ki
Kur'an'ın hemen başında Hak Teâlâ'nın "Allah" ismi yanında Rahman ve Rahîm isimleri zikredilmiştir.
Bütün insanları yaratan, yaşatan, sıhhat, akıl, irade ve rızık veren Allah'tır. Dünyayı, içindekileri, ayı, güneşi, yıldızları, havayı, suyu, rüzgârı, bitkileri, ağaçlan, hayvanları, geceyi, gündüzü... kısaca her şeyi insan için yaratmış, insanın hizmetine sunmuş ve insana sayılamayacak kadar çok nimet vermiştir.
Allah'ın rahmeti, sadece bir iyilik duygusundan ibaret değildir. O'nun rahmeti, insanlara iyilik dilemesi ve sayısız nimetler lutfetmesidir. Dünya hayatında bütün canlılar, Allah'ın rahmeti
sayesinde varlıklarını sürdürmektedir. Kâinattaki bütün canlılar, Allah'ın nimetlerinden yararlanmaktadır.
Bütün insanlar, Allah'ın nimetlerinden yararlanır. Âhiretteki nimetlerinden ise sadece müminler
yararlanacaktır. Bu, Allah'ın Rahman ve Rahîm olmasının gereğidir. Hz. Peygamber (s.a.v), Allah'ın merhametinin büyüklüğünü ve insanlardaki merhametin kaynağı olduğunu dile getirdiği bir hadislerinde şöyle buyurur:
"Allah, merhametini yüz parçaya ayırdı, doksan dokuz parçasını kendi yanında tuttu, bir parçasını yeryüzüne indirdi. İşte bu bir parça rahmet sebebiyle yaratıklar birbirine merhamet eder. Hatta yavrulu hayvan, bir tarafını incitir endişesiyle ayağını yavrusundan sakınır.''222

Sende hosgeldin cnm nasilsin

h.b nasılsın canım

hoşbulduk kızlarr...sayenizde iiyiyimm...sizde olmasanız....:129:güzel günler bizi bekliyor..

sagol canim iyim cok sukur..tup bebek icin randevumuz varidi ignelerimide aldim koca bi torbaaaa....ayin 29 da basliyoruz tekrardan ignelere...sigarayida birakicam bu sefer...aslinda gecen yil 8 ay birakmistim..ama negatif asilamalari gordukce bitane ikitane derken tekrardan basladim
hayırlı olsun inşallah iii haberlerinizi alırız...hangi iğneyii verdi size herkesin tedavisii farklıya ondan soruyorum...

iyigecelerrr tatlı tatlııı bol bebişlii rüyalarr canlarım kendinize dikkat edinnn görüşmek dileğiylee ben uyumaya gidiyorum :54::54:

Cnm tup bebege basliyomussun hayirli olsun.ins olumlu sonuclanir.kavusursun bebegine.

hoşbulduk kızlarr...sayenizde iiyiyimm...sizde olmasanız....:129:güzel günler bizi bekliyor..

hayırlı olsun inşallah iii haberlerinizi alırız...hangi iğneyii verdi size herkesin tedavisii farklıya ondan soruyorum...

canim benimki uzun protokol olacak yine.bana dykapacteel,ve gornal-f verdi en son catlatma ignesi olan prignyl verdi.asa yukari bir aylik bir tedavi

Kızlar uyuya kalmışım bende kendime gelince biraz yatmadan önce tekrardan bir bakıp çıkayım dedim.:1::34:Hepinize şimdiden Hayırlı Cumalar.Dualarımız kabul olsun inşallah.Görüşmek dileğiyle iyigeceler:16::54::3:

canım tedavin hayırlı olsun inşallah son olur ve bebeğine hayırlısı ile kavuşursun

günaydın hepinize nasılsınız hayırlı cumalar diliyorum dualarımız kabul günahlarımız af olsun sıkıntımız üzüntümüz gitsin mutlu güzel günler bizim olsun inşallah
geçmişi şöyle bi göz atabildim maşallah akşam muhabbet koyuymuş :32::32::32:
ayşecim nasılsın yormuyorsun değilmi kendini şu 15gün dikkat et canım seninde halayını çekelim
baharcım netleşmemiş buluşma sanırım kısmet canım ama biz buluşmamızı mutlaka ayarlayalım
nekadarzor canım inşallah tedavin çok rahat geçecek arkandan bende başlarım belki gerçi en erken şubat sonu gibi diyorum ama
supriz06 canım bu topikte hep beraber iyi olucaz inşallah
hepinizi çok öpüyorum kızlar:54::54::54::54:
umutsuzluk yok herşey güzel olacak

Hayırlı Cumalarrrrrrr
Açılan ellerinizden, dudaklarınızdan dökülenler, gerçek olsun inşallahhhhh

Back
X