• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

inan bende ilk defa duydum sasırdım dediki bana herkesin göz rengi farklı dimi dedi seninde rahim yapın farklı karnının ustune yat ben dedimki hemde ozele gitiim çok met edilen doktor var burda dedimki ben ayaklarımı dikiyorum hayır ole bişey yok dedii bilmiyom çok sasırdım sizde ole deneyin bi belki ole olursunuz:)

asenatcım selam canım..ilişkiden sonra bende duydum hatta yakın arkadaşımın ablası söyledi...eğer rahim ters ise öyle yapmalısın.yani ilişkiden sonra karnının altına yastık koyup yüzsütü yatmalıymışız.....benimde rahmim ters yani dönük...belki seninde rahmin dönüktür..ama bu hamile kalmana engel değil tatlım....ben kaldıysam sende kalırsın..ama önemli olan hamile kalmakta değil onu sağlıkla 9 ay karnında taşıyıp doğurmak daha önemli...hamile kalıyorsun ama devam etmediği zaman çoooook yıkılıyorsun.esas hamile kalınca stres başlayacak esas o zaman sabırlı olmamız gerekli......Allah sabır versin hepimize....

günaydın hepinize nasılsınız hayırlı cumalar diliyorum dualarımız kabul günahlarımız af olsun sıkıntımız üzüntümüz gitsin mutlu güzel günler bizim olsun inşallah
geçmişi şöyle bi göz atabildim maşallah akşam muhabbet koyuymuş :32::32::32:
ayşecim nasılsın yormuyorsun değilmi kendini şu 15gün dikkat et canım seninde halayını çekelim
baharcım netleşmemiş buluşma sanırım kısmet canım ama biz buluşmamızı mutlaka ayarlayalım
nekadarzor canım inşallah tedavin çok rahat geçecek arkandan bende başlarım belki gerçi en erken şubat sonu gibi diyorum ama
supriz06 canım bu topikte hep beraber iyi olucaz inşallah
hepinizi çok öpüyorum kızlar:54::54::54::54:
umutsuzluk yok herşey güzel olacak

canım gunaydın bugun evdeyim işe giitmedim.dikkat edyorum..takdir rabbimin
neden en erken subatta baslayacaksın tedaviye

"Üzerine güneş doğan günlerin en hayırlısı cuma günüdür. O gün Allah Adem’i yaratmıştır. Adem o gün cennete konulmuş ve yine o gün cennetten çıkarılmıştır. Kıyamet cuma gününden başka bir gün kopmayacaktır." (Tirmizi)

"Allah bizden öncekileri cumadan şaşırttı. Yahudilerin özel günü cumartesi, Hıristiyanlarınki ise pazar oldu. Derken Allah bizi dünyaya getirdi ve bize cuma gününü gösterdi. Böylece cuma, cumartesi ve pazar günleri ibadet günü ilan edilmiş oldu. İşte bu şekilde onlar kıyamet günü bizim peşimizden geleceklerdir. Bizler en son gelen dünyalılarız. Kıyamet günü en başta gelen bizler olacağız. Herkesten önce lehine hüküm verilen bizler olacağız." (Müslim)
Peygamberimiz (sav)’in cuma günü ile ilgili tavsiyeleri

-Hz. Peygamber (sav)’e çokça salavat getirmek:

Resulullah şöyle buyurmuştur. "Cuma günü ve cuma gecesi bana çokça salavat getirin." (Beyhaki)

Peygamberimiz (sav)’in ümmeti dünya ve ahirette hangi hayra sahip olmuşlarsa O’nun sayesinde sahip olmuşlardır. Allah O’nun yüzü suyu hürmetine hem dünya, hem ahiret saadetini onlara bahşetmiştir. O halde O’nun birazcık olsun hakkını ödeyebilmek için cuma günü ve gecesi O’na çokça salavat getirmeliyiz.

Ayşecim hayırlı cumalar canım...hoşgeldin..aşılaman iyi geçmiş okuduklarıma göre ..çok sevindim..rabbim inşallah bebişlerini sana sııkı sıkı tutundurur ve sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip eder ...heyecanla hayırlı haberlerini bekleyecezzz....dualarımdasın...

Ayşecim hayırlı cumalar canım...hoşgeldin..aşılaman iyi geçmiş okuduklarıma göre ..çok sevindim..rabbim inşallah bebişlerini sana sııkı sıkı tutundurur ve sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip eder ...heyecanla hayırlı haberlerini bekleyecezzz....dualarımdasın...

hayırlı cumlar canım..evet çok sukur canım iyi geçti.inş hayırlı haberler veririm

canım 150 tane tefriciye okudum senin için rabbim dualarını kabul etsin inşallah....

önümüzdeki cumaya kadar dualar bitecekmiş ben bitirdiğime göre zaten adetim sana tefriciye okumaya devam edebilirim istersen.

senin tefriciyenin zamanı var mı ne zaman bitecek.???....:)

hayırlı cumalar tatlım...

az önce burdaydın seni kaçırdım sanırım..

canım gunaydın bugun evdeyim işe giitmedim.dikkat edyorum..takdir rabbimin
neden en erken subatta baslayacaksın tedaviye

iyi yapmışsın canım ayaklarını sıcak tut üşütme bol bol dinlen ama çokta kafana takma oldumu olmadımı diye sağlıklı beslen
canım işlerimi ayarlamam lazım çok izin aldım son tedavimde hamilelik oluşunca nerdeyse 1ay çalışmadım bide biraz da dinlenmek istedim ama çokta uzatmak istemiyorum kısmet artık belki işi bırakıp öyle başlarım diyorum

iyi yapmışsın canım ayaklarını sıcak tut üşütme bol bol dinlen ama çokta kafana takma oldumu olmadımı diye sağlıklı beslen
canım işlerimi ayarlamam lazım çok izin aldım son tedavimde hamilelik oluşunca nerdeyse 1ay çalışmadım bide biraz da dinlenmek istedim ama çokta uzatmak istemiyorum kısmet artık belki işi bırakıp öyle başlarım diyorum

sağol allah razı olsun canım.tedavilere ara vermemek daha iyiymiş sanırım

Hayırlı cumalar canım arkadaşlarım...Ayşecim,inşallah aşılaman tutar,bebeğin hayırlısıyla gelir...bende bugün size bebeğimin kalp atışlarını duydum diye yazabilmeyi umut ediyordum ama olmadı ,doktor duymamız gerekiyordu dedi ama duyamadık 6+3 te.....okadar çok ağladımki hala ağlıyorum...Büyük ihtimal boş gebelik dedi..Salı günü kesin belli olur,dedi.Bilemiyorum,uzun zamandır bekliyordum ,içim umutla dolmuştu..Biliyorumki daha büyük acılar var,Rabbim daha kötüsünü yaşatmasın inşallah...Rabbim bu mübarek cuma gününde hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlarımızı nasip etsin....Salı gününe kadar bana dua edermisiniz kızlar?gerçekten ailemden bukadar uzakta tek sığındığım Allah be dualrım,dualarınız..Allah'a emanet olun...

sağol allah razı olsun canım.tedavilere ara vermemek daha iyiymiş sanırım

kürtajdan sonra zaten 3aylık dinlenme yeterliymiş canım benimde şubatın başında 3.ayım dolacak ayşecim ben çok ara veremem zaten herkes kızıyor 1-2 sene dinlen diye ama ben tez canlıyım rahat duramam sağlığım el verdiğince ve maddi anlamda sorun olmadığınca devam edicem

Hayırlı cumalar canım arkadaşlarım...Ayşecim,inşallah aşılaman tutar,bebeğin hayırlısıyla gelir...bende bugün size bebeğimin kalp atışlarını duydum diye yazabilmeyi umut ediyordum ama olmadı ,doktor duymamız gerekiyordu dedi ama duyamadık 6+3 te.....okadar çok ağladımki hala ağlıyorum...Büyük ihtimal boş gebelik dedi..Salı günü kesin belli olur,dedi.Bilemiyorum,uzun zamandır bekliyordum ,içim umutla dolmuştu..Biliyorumki daha büyük acılar var,Rabbim daha kötüsünü yaşatmasın inşallah...Rabbim bu mübarek cuma gününde hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlarımızı nasip etsin....Salı gününe kadar bana dua edermisiniz kızlar?gerçekten ailemden bukadar uzakta tek sığındığım Allah be dualrım,dualarınız..Allah'a emanet olun...

canım sen hamilemiıydın..

kürtajdan sonra zaten 3aylık dinlenme yeterliymiş canım benimde şubatın başında 3.ayım dolacak ayşecim ben çok ara veremem zaten herkes kızıyor 1-2 sene dinlen diye ama ben tez canlıyım rahat duramam sağlığım el verdiğince ve maddi anlamda sorun olmadığınca devam edicem

psikolojık olarak ara vermen doğru olabılır ama sanrım böyle tedavilere ara vermemek gerekir diye duydum

canımcım aşılaman hayırlı olsun meleğin bu sefer gelsin inşallah :16:

benim tek yumurtaydı ve eşimin spermleride sınırdaydı

ama rabbim ol deyince hiç bir engel yok bol bol sırt üstü yat dinlen:34: evide boşver uğraşma hiç:34:hayırlı haberlerini bekliyorum canım :54:bu arada

=2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudum canım rabbim kabul etsin
:16:

canım ben senin hamile olduğunu bilmiyordum hayırlısı olsun ama biraz bekle derim haftanla uyumlumu gidiyorsun yani bebeğin görünüyormu

ama rabbim ol deyince hiç bir engel yok bol bol sırt üstü yat dinlen:34: evide boşver uğraşma hiç:34:hayırlı haberlerini bekliyorum canım :54:bu arada

=2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudum canım rabbim kabul etsin

eşinin spermlerı kaç milyondu merak ettım canım

psikolojık olarak ara vermen doğru olabılır ama sanrım böyle tedavilere ara vermemek gerekir diye duydum

aslında her dr.farklı görüşte kısmet oldumu ilk tedavide de oluyor ben ilk 4 tedavimi 1 yıl içinde oldum ama malesef hiç hamilelik oluşmadı 2-3aylık aralar yeter diyor droktorlar memorialin dr. konuştum biz kürtaj sonrası 3ay dinlenme diyoruz dedi benim dr. kendini hazır hissettiğinde dedi kürtaj yapan dr.1 ay kesin dinlenmelisin dedi

allah razı olsun canım rabbim okuduğun duaları kabul etsin

Arkadaşlar içim yanıyo 28 kasımda bebegimi kaybettim 21 kasımda 38 haftalık dogum yaptım 6 gün yogun bakımda kaldı bebegim ve şimdi yok içim yanıyo beni dularınızda eksik etmeyin ben sizin dularınıza katılabilirmiyim
başınız saolsun. ne kadar büyük bir acı yaşamışsınız. allah sabrını versin inşallah.

Rabbim hepinizden razı olsun..dualarımız kabul olur inş..
Aşılamam çok rahat geçti.ve bebişleri aldım geldim:1::1::1::1:
..inş.rabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasip eder hepimize
çok sevindim ayşecim. inşallah sonu bebek olsun.
canım zahmetsiz oldu şükür..allah razı olsun dualar için..
100 tericiyeyi okudum
allah razı olsun canım.

canım 150 tane tefriciye okudum senin için rabbim dualarını kabul etsin inşallah....

önümüzdeki cumaya kadar dualar bitecekmiş ben bitirdiğime göre zaten adetim sana tefriciye okumaya devam edebilirim istersen.

senin tefriciyenin zamanı var mı ne zaman bitecek.???....:)

hayırlı cumalar tatlım...

az önce burdaydın seni kaçırdım sanırım..
çok teşekkür ederim Allah razı olsun. ayşe de okumuş. son 150 kaldı. onları da ben bitiririm inşallah bugün yarın. tefriciyeye bu ay başlamıştım, şubat gibi tekrar tedaviye başlama ihtimalim var anca bitiririm diye. saolsun herkes yardım etti. çabucak bitmiş olacak:)
sen ne kadarlık evlisin? hiç tedavi görmüş müydün?sayfalar birden çok hızlı ilerlemiş çok okuyamadım. işyerindeyim, kaçak göçek bakıyorum size:52::52:

Son düzenleme:
Back
X