kızlar yaa sogan suyu çok kotuuu:)kusucaktım bugunn[/QUOTE
Evet canım ya bende yaptığımda zor içmiştim sonra yarıda bıraktım
A.s sağol canım sen nasılsınselamınaleyküm kızlar nasılsınızz
kaç gündür giremedimmm
ne var ne yok
bugün 31.günüm hala adet olmadım testte yapmadım
çatlatma iğnesinden sonraki 15.günüm
hayırlıosı ALLAH cc den
selam kızlar nasılsınız??Rabbim sağlık sıhhat mutluluk huzur versin.....hayırlı haberler almak dileğiyle....
Aminnn inşallah
Nasılsınız Kızlar topikte kimseler yok malum yarın pazar herkez tatilin keyfini çıkartıyor sanırımGörüşmek üzere iyigeceler Allah'a emanet olun
selamınaleyküm kızlar nasılsınızz
kaç gündür giremedimmm
ne var ne yok
bugün 31.günüm hala adet olmadım testte yapmadım
çatlatma iğnesinden sonraki 15.günüm
hayırlıosı ALLAH cc den
bakalım canım hayırlısıValla iyilik guzellik.sende hamis olursan dahada iyi olacaz canim ha geyret insallah tutmustur
canımm bizleri bizlerden başkası anlamaz,her ay bi umutla 1 günümmü geçti 2 günümmü geçti dersindeyizcanim cok sagol Allah razi olsun..zaten benim icin hepiniz en guzel seyi yapiyorsunuz dertlerimi paylasiyorsunuz ama beni gercekten anlayarak..dualar ederek ama cok icten cunki benim gibiler beni kesinlikle daha iyi anlarlar..cok insan var teselli verirken inciten,uzen,...benim buyuk gorumcen gecnlerde beni aramiski gel diye,ha beni sevdiginden deyil haa arabasi hamuru yapmak icin kendisi yapamiyoda,diyoki evden cikmiyosun bilmeme neler neler..ellrim titredi ne diyo bu yaa diye sinirden..oraya gittim dedimki sagol guzel davet ettin beni,ayrica benim yerimde siz olsaniz evden deyil odadanda cikmazsiniz dedim sonra anladi benim uzuntulu oldugumu iyi davraniyor artik..yaa gidiyorum benim kucuk gorumcede ikinciye hamile sanki yillar sonra bulmus gibi saatlerce bebkten hamilelikten konusuyorlar..bana daral geliyor yeeeer diye bagirmak istiyorum..oyuzden fazla gitmek istemiyorum..hanim hamile kaldida dogurmaktan korkuyor yaa...halbuki 4 ay hamile kalamayinca seni cok iyi anliyorum simdi diyordu..gercekten cok iyi anlamis...
Canım benim inş hamilesindir hayırlı haberlerini bekliyoruz
hayırlısııı canımmmmaleyküm selam....ii haberlerini bekliyoruzzz hadii hayırlısıı
test yap canım inş..hamilesindr
Reyyyancığım yukarda yazmayı unutmuşum pardon canımHayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah güzel sonuçlar alırsın
Niyeti ve cuma gununu yaptim da 1 haftada bitiremedim canim. İşe git, gel yemek yap, evi duzelt derken az az okuyabildim. Bahcecide mustafa hocaya gidiyorum. Bir arkadasimda erbil yagmur a gitti, simdi hamile. Mayis ayinda gitmistik ilk gorusmeye. Hemen baslamayalim, biraz omega 3 ve koenzim q10 kullan 3 ay dedi. Ben istanbulda yasamadigim icin izin sıkintisi oldu., gidemedim burda denedik bir klinikte. Olmadi tabi. Sonra pisman oldum. Simdi de para biriktiriyoruz bu kadar deneme tedavi belimizi büktu tabi. Sen yakin zamanda mi dudunuyosun? Belki ayni zamanlarda orda oluruz:)) kesinlikle mustafa hoca yada erbil beyi tavsiye ederim. Harika doktorlar ikiside.
acele etme canım. ben ne zaman acele ettiysem hep kötü geçti tedavileri. ben şubat, mart gibi düşünüyorum da bakalım maddi durumlar nası olacak o zamana. ben de gidip gelicem. bi opu günü kalıcam bir arkadaşımda.Canım bende daha önce okumuştum bend sanırım 1 haftada bitirememiştim...Allah kabul etsin ne diyeyim..bilmiyordum....
çalışınca tedavi süreci çok zor bir durum..millete ne söyleceğini şaşırıyor insan....bende istanbulda değilim gidip gelecem kocaman şehre yeri geldi mecbur yalnız gidip geldim kontrol için....canım bana bir arkadaşım burçak hanımı çok tavsiye etti fulyadaymış.aralık başında doğum yaptı arkadaşım çoooooooook şeker Allah bağışlasın bir oğlu oldu......aklımda burçak hanım var şimdilik...mustafa beyin çok yoğun olduğunu duymuştum...bakalım hayırlısı diyorum..ocak ayı içinde gidip bir görüşeyim diyorum bakalım ne diyecek acele etmek istemiyorum....sen ne zaman düşünüyorsun....işin maddi yönü malesef ki çok kötü biriktir biriktir elde var sıfır..bakalım bunda da vardır bir hayır...
canım mustafa bey senden rahim filmi istedi mi??? yönlendirdiği bir merkez varmıydı rahim filmi için?
bakalım canım hayırlısı
canımm bizleri bizlerden başkası anlamaz,her ay bi umutla 1 günümmü geçti 2 günümmü geçti dersindeyiz
ama sen kimseyi kaale almayacaksın
bunu bi kere problem olarak sen görmeyeceksinki etrafındakiler bunu kullanamasın
belkide bu bizim için şans
bizim çocuklarımız çokk özel olacak inşallahh
saüoll canımmmm
hayırlısysa aminnnnnnnn diyorumm
hayırlısııı canımmmm
elimde yokki testimm:26:
nasıl olsa regl olurum diye almamıştım
köyde oturduğum için öyle hadi gidip alıp gelivereyim durumumda yok
ama dün çamasır suyuyla test yaptım
köpürdü ama
tabisi ona güven olmaz
belki benim herifi gönderirim şehre
bugün
yada yarın kendim giderim bilmiyorum
hayırlısıysa aminnnnnnnn
inşallah cümlemizeee
canim merak ettim camasir suyuyla nasil test yaptin..yaptigin test sana gore bozitifmiydi?
canım ben karbanatı duymuştum
araştırırken çamaşır suyunuda gördüm
bi deneyim dedim ne çıkar
köpürürse olur yazıyodu ama be bim sonuçta ikiside asitli yani
köpürebilir galiba herhalde sanırsam sanki olabilir
canım ben karbanatı duymuştum
araştırırken çamaşır suyunuda gördüm
bi deneyim dedim ne çıkar
köpürürse olur yazıyodu ama be bim sonuçta ikiside asitli yani
köpürebilir galiba herhalde sanırsam sanki olabilir
one yaa nasıl test:)
canımmmmmmmm inşşşşşş hamilesin dirr sen yaaa bekliyoruzz güzel sonuçlarınııı inş inşşşşşşş bir bir vereceğiz güzel haberleriii ben camaşır suyunu hiç duymamıştımm ama karbonat tozunu duymuştumm hatta deneyenler oldu cevremdee:)
kızlar günaydın herkese güzel bir pazar diliyorum
ben geldiğim zaman kimse olmuyor topikte genelde özledim hepinizibende birazdan kahvaltımı yapıp dışarı çıkacağım çok uzun zamandır gezmiyordum canım hiç dışarı çıkmak istemiyordu ama artık yeter dedim hayat devam ediyor yeni tedavi için güç toplamam moral depolamam lazım akşama görüşürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?