sagol canim iyim cok sukur..tup bebek icin randevumuz varidi ignelerimide aldim koca bi torbaaaa....ayin 29 da basliyoruz tekrardan ignelere...sigarayida birakicam bu sefer...aslinda gecen yil 8 ay birakmistim..ama negatif asilamalari gordukce bitane ikitane derken tekrardan basladim
bende geldim kızlar aranıza.bende kendımden bahsedeyım hemen kısa.yaklaşık 1 yıldır bebek ıcn tedavı goruyruz eşimde de bende de sorun olmamasınıa karşın hala olmadı 2 ay önce aşılama yaptırdım ılkını ama olmadı şimdide beklemedeyım 2 ciye kadar bıraz zaman verdım kendıme yanı hemen duşunmedım 2 aşılamayı
bende katılmak istiyorum
Bana müsade:18: hepinize iyigeceler iyi hafta sonları Allah'a emanet olun
konuya istinaden Allah isteyen herkese nasip eder inş..tabi banada :)
kızlar yaa sogan suyu çok kotuuu:)kusucaktım bugunn
ayşecim nasılsın.aşılaman iyi geçmiş.çok sevindim.ve inan en az senin kadar heyecanla bekliyorum sonucu.hayırlısıyla güzel haberlerini alacağız inş.
kızlar yaa sogan suyu çok kotuuu:)kusucaktım bugunn
tedavin hayırlara vesile olurda inş güzel haberlerini alırız.aslında zor ama heyecanlı bir döneme giriyorsun.heyecanın hiç bitmesin.inş.bebişin kalp atışları için randevunuda bekleriz heyecanla hep birlikte.dualarımız seninle.
Allah razi olsun caniiim insallah herkesinkini de duyariz..inana burdaki herkezin hamileligini duysam birininki kalsa gercekten bi yanim eksik kalir...cook istiyorm herkezin olsun..kimse benim yasadiklarimi yasamasin istiyorum..yeni evlilere arayi uzatmayin bebek yapin diye soyluyorum..cunkii o kadar icim yaniyoki kimsa bunlari bu acilari yasamasin..herkesin bebeyi olsun..ama psikolojim cok bozuluyor.yolda giderken herkez hamileymis gibi geliyo...bebeklere bakamiyorum artik..cunki bakinca dalip kaliyorum o zaman herkez anliyo hasretle baktigimi....yazik dediklerini anliyorum..bilmiyorum artik nasip kismet..yine yeniden zorlu bi surec basliyor insallah sonunda bebek olurda...gonlumun nesesi geliverir onu hasretle bekleyen annesin kollarina....
inşaalah canım bebeğini kollarına alırsın.seni burdaki herkes gibi bende çok iyi anlıyorum.ama ne olur moralini yüksek tut.biliyorum herkes aynı şeyleri söylüyor ama biliyosun stres yok.güzel düşünmeye çalış.inş sonuçta güzel olur.biliyorum ki seninde uzun uzun yıllar geçmiş çok zor olsada ümit etmekte güzel.herkese ama herkese nasip etsin Rabbim.hepimize.eğer yapabileceğim bişi olursa bir yardımım dokunabilirse sevinirim.herzaman yanındayız.ve tabiki dualarımdasın.
mrb canım bende içmiştim soğan suyu istersen ılık iç canım ılık pek kokusu gelmiyor ama sıcakkket çok kötü kokuyor yaa..ben bu ay aslanpencesi çayı içiyorum innşşşş vesilem olur
selamınaleyküm kızlar nasılsınızz
kaç gündür giremedimmm
ne var ne yok
bugün 31.günüm hala adet olmadım testte yapmadım
çatlatma iğnesinden sonraki 15.günüm
hayırlıosı ALLAH cc den
güzel dileklerin için teşekkürler ama üç doktor değiştim hepside normal yolla olmaz dedi ne yapacağımı şaşırdım allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasındaha çok gençsin. oyüzden hiç üzülme.hayırlısıyla olacaktır inş.sorununuza göre doktorunuz tedavi şeklini belirleyecektir.ve size en uygun olanı söyleyecektir.sabır isteyen süreçler bunlar.Allah gönlünüze göre versin inş.
Canım Allah kabul etsin inşallah....ben 10 tane daha okudum okurum ezber olunca iş yaparken ,dersim olmadığı zaman okulda okuyabiliyorum....yardım ederim ben sana ....ben yine okudukça yazarım o halde son 140 kaldı....canım ben 10 yıllık evliyim....3 tüpbebek denemesi biri kimyasal gebelik...4.ye de başlayacam hayırlısıylaaa......sen tedavi gördün mü tatlım???...rabbim inşallah şubattaki tedavinle meleğini sana kavuştursun....bende ocağın ilk haftası gidecem doktora...bakalım ne diyecek....hayırlısı olsun hakkımızda tatlım..artık acele etmeyecem......
çok teşekkür ederim ssonmez. dualarımın kalan kısmı çok azaldı, bugün bitiriyorum inşallah. tedavilerimi nerden anlatmaya başlasam bimiorum. şöle ki ben yaklaşık 9 yıllık evliyim. 2 yıl olmayınca aşılmayla başladık, ardından tüp, sonra kalan donmuşlarla donma-çözme. ardından klinik değiştirdik tekrar tüp, ardından gene donma çözme. en son bu yaz denedik gene olmadı. şimdi 2-3 ay sonra yeniden başlıcaz tüp tedavisini. bu defa istanbula gidicez bahçeci kliniğne. 5. gün embriyosu transfer etmek için uğraşacaklar. hep tedavilerimde çok embriyom olmasına rağmen 3. gün transferi yapıldı, tutmadı. birde böle denicez. bu arada sebepsiz bizimki. eşimn değerleri çok iyi ama ona nohut, keçiboynuzu, evicap kullandırıyorum. ben de omega 3 takviye alıyorum. kan testlerim de pıhtılaşma faktörü çıkmıştı. onun için kan sulandırıcı kullandırıyorlar tedavilerimde. omega 3 de kan sulandırıcı özelliği var. öle işte canım.antisocial canım 20 tane daha okudum kaldı son 120 tane......
Rabbim kabul etsin canım...
tedavin şimdiden hayırlı olsun canım...
ayşecim ben okumuştum canım. adımın üstüne bir cızık at :)kızlar dualarını tamamlayanları ekliyorum.. sizde kontrol edin okudum deyipte eklemediklerim varsa bildirin bana canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?