Selam hanımlar
Tam okuyamadım geçmişi,sanırım tondora arkadaşımız hamileymiş,canım Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
Aramıza yeni katılanlarda var galiba,değişik isimler gördüm,hoşgeldiniz
Muhatın durumu belirsiz galiba,canım inşaallah hamilesindir,Rabbim gönlüne göre versin,güzel sonuçlar alırsın inşaallah
Ben hala adet olmadım :26: Eşim rahatsızdı haftasonu biraz,test alamadı.Meraktan çatlamak üzereyim artık.Sağ yanım çok ağrıyor,neresi orası bide çözebilsemKızlar ya,yoksa kist mi varki bende,korkuyorum da biraz :26:
Annem bugün rüyasında görmüş beni,test yaptırıyomuşum ama sonucu birbuçuk ay sonra çıkıcak dediDedim bende,zaten şans olsa bende
Off çok sıkılıyo canım,artık bebeğim olsun benimde hepimizinde sağlıkla.Bu haftasonu memlekete gidicez büyük ihtimal,ah ne çok isterdim müjdeyle gitmeyiDua edin benim için
hoşgeldin canımm
İnşallah inşallah iyi haberlerle gidersiniz memlekete canımmm test yapsan artık kaç gün gecikti senin?
Selam hanımlar
Tam okuyamadım geçmişi,sanırım tondora arkadaşımız hamileymiş,canım Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
Muhatın durumu belirsiz galiba,canım inşaallah hamilesindir,Rabbim gönlüne göre versin,güzel sonuçlar alırsın inşaallah
Ben hala adet olmadım :26: Eşim rahatsızdı haftasonu biraz,test alamadı.Meraktan çatlamak üzereyim artık.Sağ yanım çok ağrıyor,neresi orası bide çözebilsemKızlar ya,yoksa kist mi varki bende,korkuyorum da biraz :26:
Annem bugün rüyasında görmüş beni,test yaptırıyomuşum ama sonucu birbuçuk ay sonra çıkıcak dediDedim bende,zaten şans olsa bende
Off çok sıkılıyo canım,artık bebeğim olsun benimde hepimizinde sağlıkla.Bu haftasonu memlekete gidicez büyük ihtimal,ah ne çok isterdim müjdeyle gitmeyiDua edin benim için
Bu kadar pozitif bi msj okuyunca resmen içim açıldı ne yalan söyliyim... süpersin
Selam hanımlar
Pozitif miyim şimdi ben,hihii sağol canım o senin süperliğin
Deliliğe vuruyom bakma içim çok dolu vallaYeni mi katıldın aramıza,görmedim daha önce;hoşgeldin canım
Hoşbuldum güzelim,amin inşaallah teşekkür ederim.Aynı hayali Ramazan Bayramında kurdum olmadı,Kurbanda kurdum olmadı,inşaallah bu sefer olur,tamda ezan okunuyo şimdi;Rabbim kabul etsin dualarımızı
Bugün 24.gün...Geçen haftasonu,geçtiğimiz değilde ondan önceki;sanırım 17.gün falan oluyodu ozaman yapmıştım,negatif çıkmıştı.Geç döllenme falan diye düşünmüştüm ama umutlarım azalıyo git gide artık.Eşim kan vermeye gidelim bugün dedi;ama hamile değilsem o hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum tekrar.
hepimiz seni çok merak ettik canım.inş.hamişsindir.ama hala test yaptırmadınmı.bizde çatlıcaz artık al şu testide sevinlim hepberaber .inşmemleketine hayırlı haberlerle gidersin.ama hamişsen memleket nere .....uzak yola çıkamayabilirsin canım.Allahımsenide sevindirsin bizide tez zamanda ina.
evet yeni katıldım,daha 4 günlüğüm :) hihihihihi valla msj ını bi okudum,bana çok enerjik şeyler hissettirdi..derinlerini bilemem tabi :)
canım seni çok iyi anlıyorum ama test yaptırman gerekir.hayal kırıklığı yaşayacağını düşünerek bunu artık erteleme.hem olumsuz düşünme güzel düşün . Rabbim inş sana pozitif sonuç almayı nasip etsin.
Hoşbuldum güzelim,amin inşaallah teşekkür ederim.Aynı hayali Ramazan Bayramında kurdum olmadı,Kurbanda kurdum olmadı,inşaallah bu sefer olur,tamda ezan okunuyo şimdi;Rabbim kabul etsin dualarımızı
Bugün 24.gün...Geçen haftasonu,geçtiğimiz değilde ondan önceki;sanırım 17.gün falan oluyodu ozaman yapmıştım,negatif çıkmıştı.Geç döllenme falan diye düşünmüştüm ama umutlarım azalıyo git gide artık.Eşim kan vermeye gidelim bugün dedi;ama hamile değilsem o hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum tekrar.
Haklısın canım inşaallah sonucuda güzel olur.Amin amin.
Canım sağ yan hangi organımız oluyo biliyomusunBu ay okadar çok ağrıdı ki :26:
Tekrar hoşgeldin canımDerinlere girmeyelim,girince çıkamıyom bikaç gün
Sen ne kadarlık evlisin
teşekkürler hoşbuldum..ben 1,5 yıllık evliyim..konuya hızlı bi giriş olucak ama diğer arkadaşlarla yazışmanıza istinaden kısaca bahsedeyim dedim,2012 martta düşük yaptım (2 aylık olmasına 1 hafta kalmıştı) içerde kalan parçalar ilaçla temizlendi,kürtaja gerek olmadı allahtan..bu açıdan şanslıyım..o zamandan beride denemeye devam ama hala müjdeli haber yok malesef
test yapsan güzelim kan testi daha ağır geliyor bana nedense çift çizgiyi görmeden kan vermeyi düşünmedim hiç açıkçası inşallah bebişin seninledir de güzel haberler verirsin ama bir an önce yapmalısın bence arada kalmak çok daha stresli bir dönem çünküüüü
Tekrar hoşgeldin canımDerinlere girmeyelim,girince çıkamıyom bikaç gün
Sen ne kadarlık evlisin
hoşgeldin aramıza canım hakkında hayırlısını nasip etsin ayrıca çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermez inşallahhhh
Bende güvenemiyorum idrar testlerine canım.Geçen sene adetim yine gecikmişti,her yaptığım idrar testinde ikinci çizgiyi silik gördüm.Farklı markalarla yaptım,bikaç gün arayla yaptım,her defasında böyle çıktı..Doktora gittik kan vermeye,sonuç negatif.Doktora dedim ki;kesin mi bu kan testi,diğerleri hep pozitif çıktı.Doktorda bana dediki,sanki cahilmişim gibi;sen bekletmişsindir o testleri ondan öyle çıkmıştır dediSinir oldum,ağlaya ağlaya evin yolunu tuttum.
O yüzden cesaretim hala yok kan testine.Aslında eşim diyor,belkide şimdi tam tersi olacak;idrarda yok geç döllenme olmuştur,kanda görürürz çıkar inşaallah diye.Ama işte cesaret edebilsem..Hafta içi yeniden denicem idrar testlerinden.Geç döllenmeyse bile,çıkar artık;nerdeyse bir ay olacak.Çıkmazsada bakıcam çaresine
teşekkürler hoşbuldum..ben 1,5 yıllık evliyim..konuya hızlı bi giriş olucak ama diğer arkadaşlarla yazışmanıza istinaden kısaca bahsedeyim dedim,2012 martta düşük yaptım (2 aylık olmasına 1 hafta kalmıştı) içerde kalan parçalar ilaçla temizlendi,kürtaja gerek olmadı allahtan..bu açıdan şanslıyım..o zamandan beride denemeye devam ama hala müjdeli haber yok malesef
sağ yan derken eğer kasığın ağrıyorsa o hamilelik olabilirmi bilmiyorum.hiç hamile kalamadığım için.ama apandist ağrısı olabilir.eğer kasığın üstüyse boşlukları olabilir üşütmekten.ne bileyim.ama inş hiç biri değildir de hamilelik belirtileridir canım.bence bir an önce kan tahlili yaptır.eğer yoksa bişi yumurtalıkların da bi ağrı varsa doktora gözükmen de fayda var canım.ay inş.moralini bozmammışımdır ya.
Bende güvenemiyorum idrar testlerine canım.Geçen sene adetim yine gecikmişti,her yaptığım idrar testinde ikinci çizgiyi silik gördüm.Farklı markalarla yaptım,bikaç gün arayla yaptım,her defasında böyle çıktı..Doktora gittik kan vermeye,sonuç negatif.Doktora dedim ki;kesin mi bu kan testi,diğerleri hep pozitif çıktı.Doktorda bana dediki,sanki cahilmişim gibi;sen bekletmişsindir o testleri ondan öyle çıkmıştır dediSinir oldum,ağlaya ağlaya evin yolunu tuttum.
O yüzden cesaretim hala yok kan testine.Aslında eşim diyor,belkide şimdi tam tersi olacak;idrarda yok geç döllenme olmuştur,kanda görürürz çıkar inşaallah diye.Ama işte cesaret edebilsem..Hafta içi yeniden denicem idrar testlerinden.Geç döllenmeyse bile,çıkar artık;nerdeyse bir ay olacak.Çıkmazsada bakıcam çaresine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?