Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

dün sat tarihimdi hastalanmadım bugün test yaptım ama 4 gibi yaptım yani sabah
idrarımla diil.sonuç birinci çizgi net çıktı 1 dk sonrada ikinci çizgi çıktı ama silik ne yapacağımı şaşırdım kimsyede bişi demedim daha.
şaşkınım napim anlamadım

bu hafta bana okundu dualar allahın lütfumu sizce internette baktım pozitif diyo ama inanamıyorumki.
ara ara belim dışında hiç ağrım yok başka bi değişiklikte yok sadece halsizim biraz okadar.

silikte olsa hamilesin demektirr:)

silikte olsa hamilesin demektirr:)

allahım inşallah hayırlısıyla hepinizden allah razı olsun allahım dünyada ve ahirette sıkıntı yüzü göstermesin size.
gönlünüzdeki herşey istediğiniz gibi olsun hayırlısıyla inşallah.ne diimki allahın bi lütfu bu bana dua sırası bendeydi bu hafta
allahım kabul etti zamanında şimdiymiş demek .şuanda duygularımı anlatamam size tuhafım yani ne diyeceğimi şaşırdım.
korku mutluluk herşey var içimde.pazar günü eşimin doğum günü eğer hamileysem en büyük hediyem olacak ona.
Allahın izniyle sağlıklı hayırlı bi evlat versin hepimize inşallah.....

Canım şimdi neyap biliyonmuu agla sızlaa içini dokk allaha el ac secdeye kapan rabbim sukurler olsun de duanda bizide unutmaa rabbim bizede nasib etsin hayırlı olsun canım.ben ole yapcam hamile olduugumda buuyuukk bir sesle aglamak sukretmek istiyorumm:)

duygusuz olduğumu düşünmeye başlıcam aa hiçbişi yok anlamadım inanamıyomuyum ne :)

İyi aksamlar herkese
Taylandilek hadi ins sende biz bir mujde ver ins ins. Cok ihtiyacim var iyi haberlere hepiniz hamis olunda bebek habelerine bogulayim ins ins ins.
Arkadaslar bu hafta bana da okunuyor. Hepinizden Allah razi olsun. İns ins sizlere ettginiz dualarin karsiliginda Rabbim sizlere ins tez vakitte hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin. İns yuvanuz huzurunuzdaim olsun ve bebisler ile taçlansin yuvaniz ins. Yureginize dilinize saglik.
Amin amin Ya Rabbi
Ayse vim bizlerin bir araya gelmesinde vesile oldugun icin Allah im ne muradin varsa versin ins.

Taylandilekkkk inş bebişin seninledir dualarımız seninle.Gerçekten eşine harika bir hediye olacak inşallahhh canım

Taylandilekkkk inş bebişin seninledir dualarımız seninle.Gerçekten eşine harika bir hediye olacak inşallahhh canım

inşallah canım allah razı olsun dualarınız için çok şükür
gerci hala inanamıyorum bi çizgi silikti ve sonra çıktı ne bilim bi tuhafım anlayacağın :)

hadi kızlarrrrrrr hadiiii asenaaaaaaaaaaaatttttt sıra bizlerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:):):):):))arayla degıll sıraylllllllllllllllllllllllaaaa:)

canım yarın tes yap ya inş.hamilesındr..
rabbim nasıp etmıstır ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…