ısınamıyorum hiçcanım ya hep üşüyorum
aslında okuyamayacak olanlar önceden haber verse biz nasılsa bitirdik eksiklere başlardık
ben ahmet abiyi tanıyorum radyoda da program yapıyodu bitkilerle sifa die çok i i ibirii ayrıca cok iiyi anlıyoo herşeyden:)annemler orda oturuyoo istediiniz bişey varsa ben aliim size kızlar:)zahmet etmeyin
canım hamdolsun yine hergünümüze
ama ben gittim malesef
sabah geldi benikiler
umutlanmıyorum hazırlanmıyorum diyodum ama demekki hazırlanmışım
sabahtan beri ruh gibiyim
ama hayırlısı ALLAH tan
kızlar ben geldim nasılsınız...
kızlar merhaba yenıden..
tedavı surecıne bır turlu baslayamamak ekstradan sıkıntıların cıkması derken psıkolojım bozuldu bır donem ve aranıza katılamadım...gecen hafta bugun transferım yapıldı bu cumartesı sonucu ogrenıcem kısmetse...oncekı sayfaları okuma fırsatım da maelsef olmadı umarım herkes ıyıdır hersey yolundadır hayatlarınızda..ve umarım bır suru hamıle kalan olmustur aranızda...aysecım umarım bana gonul koymamıssındır bıranda herseyden uzaklasmak ıstedımhakkını helal et nolur
ama ben gittim malesef
sabah geldi benikiler
ama hayırlısı allah tan
kış geldimii benimde korkulu rüyam koca yanıyo ben donuyorum yaa herif kısakollu dolaşıyor evde problem hep ben de yawww...hep kanına baktırdın m ıı diye soruyorlarr halende hayırrr ...az mı çokmu bilemiyorumm...tedaviiden dolayııda olanlar onlara gittiii her kan aldırdığımda üzülüyorumm....
Evett yaa ....sonra bizde zorlanıyoruz kısa zamanda telafii etmeye....
Nasıl yaa o adam programmı yapıyorr allahh alalhh adam kendinden pek emindii ...bu arada ablamın arkadaşının ablası tesadifen bursaya gezmeye gitmişler ...o zaman alıp kullanıyo sonuç olumlu...
Sağlık olsun canımmm herşey allahtan hadii hayırlısııı.....insann hep hazırlanıyorrr...ben 2 yıldır her adet olduğumda ağlıyorummmelimde değilll...rabbim sabır versin bizlere
hoşgeldinnn yorgunummm iş güçç....yenii oturdum g...mın üzerine...sen nasılsın
tedavinde inşallah olumlu sonuçlar alırsınn..beklemesii çokkk zorrr hayırlısı neyse o olsunn....
hamıleysek eger aynı zamanlarda olacak dogumumuz nasipse
evet canım ya ınsallah inşallah
23 e yeni girdimmmmmmm:)):)))::))
anemmmmmmmm ne küçükmüşünn
hayırlısını tatlıımolsun sıkma kendini .. Rabbim nasip eder inş. ..
ahhh ahhh hele bi keresinde hırcıım çıkmıştısağlık olsun canımmm herşey allahtan hadii hayırlısııı.....insann hep hazırlanıyorrr...ben 2 yıldır her adet olduğumda ağlıyorummmelimde değilll...rabbim sabır versin bizlere
....
esşim beni kandırırkene 15 idimm:):)
6 aylık:):):):)hayırlısını tatlıım
kafamı dağıtıyorum iştee
yoksa kendimle kalırsam kötü olcamı biliyorum
ahhh ahhh hele bi keresinde hırcıım çıkmıştı
ağlayamdım bugün
artık durumlar biraz farklı bizim eşimi üzmekten kırmaktan incitmekten korkuyorum
abovvvv kaç yıllık evlisin pekiiii
6 aylık:):):):)
ama ben gittim malesef
sabah geldi benikiler
ama hayırlısı ALLAH tan
kızlar merhaba yenıden..
tedavı surecıne bır turlu baslayamamak ekstradan sıkıntıların cıkması derken psıkolojım bozuldu bır donem ve aranıza katılamadım...gecen hafta bugun transferım yapıldı bu cumartesı sonucu ogrenıcem kısmetse...oncekı sayfaları okuma fırsatım da maelsef olmadı umarım herkes ıyıdır hersey yolundadır hayatlarınızda..ve umarım bır suru hamıle kalan olmustur aranızda...aysecım umarım bana gonul koymamıssındır bıranda herseyden uzaklasmak ıstedımhakkını helal et nolur
canım hayırlısı olsun kısmet bu ay değilmiş en yakın zamanda olsun inşallah
transferin hayırlı olsun inşallah cumartesi halayı çekeriz kendine çok iyi bak
canım benımmm ınsallah sen de cok ıyı bak kendıne...uzun zaaman oldu sen ne durumdasın sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?