nasılsın canım.inş.böyle güzel haberleri ard arda veririz birbirimize .........
tüp bebek tedavisinde tüplerin tıkalı olup olmaması önemli olmadığı için rahim filmi pek istenmez.ama her doktorun bakış açısı farklıdır.bilemiyorum.ama ben 4 kez yaptırmama rağmen istemediler.gerçi benim sol tüp tıkalı bende yeni evliyken çektiröiştim.o zaman açıktı ama ilk ameliyatımdan sonra tıkandı.neyse.Allah sizin ve hepimizin gönlüne göre versin.bende sabır ve sükunetle beklesemde bebişimin gelmesini şu aralar fazla bi heyecanlıyım.artık gel diyorum ne olur gel...........
Canım hoşgeldin aramıza.yakın zamanda güzel haberlerini alacağımıza inanıyorum.allah gönlüne göre versin.
OHHHHHHHHHHHH
ŞÜKÜRLER OLSUN DUALARIMIZ KABUL OLDU AY ÇOK SEVİNDİM
Hoşbuldum güzelim,amin inşaallah teşekkür ederim.Aynı hayali Ramazan Bayramında kurdum olmadı,Kurbanda kurdum olmadı,inşaallah bu sefer olur,tamda ezan okunuyo şimdi;Rabbim kabul etsin dualarımızı
Bugün 24.gün...Geçen haftasonu,geçtiğimiz değilde ondan önceki;sanırım 17.gün falan oluyodu ozaman yapmıştım,negatif çıkmıştı.Geç döllenme falan diye düşünmüştüm ama umutlarım azalıyo git gide artık.Eşim kan vermeye gidelim bugün dedi;ama hamile değilsem o hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum tekrar.
Tekrar hoşgeldin canımDerinlere girmeyelim,girince çıkamıyom bikaç gün
Sen ne kadarlık evlisin
dün sat tarihimdi hastalanmadım bugün test yaptım ama 4 gibi yaptım yani sabah
idrarımla diil.sonuç birinci çizgi net çıktı 1 dk sonrada ikinci çizgi çıktı ama silik ne yapacağımı şaşırdım kimsyede bişi demedim daha.
şaşkınım napim anlamadım
Selam kızlar nasılsınız???
taylandilekcim hadi inşallah hamilesindir canım..rabbim kucağına almayı nasip etsin.....
muhattan haber yok sanırım....rabbim hamile haberlerini bizlere versin inşallah hayırla....
reyyancım canım ne diyeyim bilemiyorum...sabır tatlım inşallah rabbim mükafatımızı verecektir....
kızlar bende bu hafta sonu rahim filmi çektirecem randevu aldım haftaya da doktora gidiyorum dualarınızı bekliyorummm...bana nolur dua edin ...ihtiyacım var...
perlapone adını yanlış yazmışta olabilirim canım kayıplarımız büyük..benimde var bir kaybım..inşallah cennette annesini karşılar...yılmak yok kızlar sabırla dualarla hep birlikte destekle yola devam edicez....hamişlerimiz çoğaldıkça sevinicez.... rabbim hepimize yardımcı olsun bu yolda......
insanlar çok istedikleri şeyle sınav olurmuşşş bizimde sınavımız bu....en kısa zamanda hamiş kalmak ve güzel hayırlı haberler duymak dileğiyle...öpüyorum ...hoşçakalın.....
Hepiniz bitanesiniz...özelsiniz...sıradan değilsiniz....
.başaracağız..yılmayacağız.yıkılmayacağız.......kazanacağız bu sınavı inşallah......
yeterki sonunda sağlıklı hayırlı evlatlarımzı olsun....
eşimizle sevdiklerimizle büyütmeyi nasip etsin rabbim sağlıkla evlatlarımızı......
hadi kızlar çooooook düştük ama hep kalkmasını becerdik.....
dik duracağız ki meleklerimiz gelsinnnnn....güçlü olmalıyız....
millete inat acı sözlerine inat hayata inat bırakmak yok ....
.sabırla ,inatla,inançla dualarla bu yola devam melek annelerimmmmm iyiki varsınız......
çok teşekkür ederim hepinize allah razı olsun.
ben çıkıyorum eşim gelir birazdan sabah artık görüşürüz inşallah.öpüyorum sizi
Çalışınca tedaviye başlamak çoook zor...hayırlı olsun işallah şubat tatiline denk gelirse süper olur ...millete laf anlatmak zorunda kalmam......burda kimler öğretmen yada çalışıyor???
ayşecim canım kardeşim dualrımı bitirdim hepsini okudum...buarada doktora gittik kalp atışını duydum sanırım geç döllenmiş dedi doktor,Allah'a şükür varmış yani bebek...Rabbim herkese hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin,en kısa zamanda sizinde güzel haberlerinizi duymayı çok istiyorum ve hergün size evlat isteyenlere dua ediyorum ...Zaten ne kadar çok dua ediyoruz,Rabbim hepsinin karşılığını verecek inşallah hepinize hepimize.....
tüp bebek tedavisinde tüplerin tıkalı olup olmaması önemli olmadığı için rahim filmi pek istenmez.ama her doktorun bakış açısı farklıdır.bilemiyorum.ama ben 4 kez yaptırmama rağmen istemediler.gerçi benim sol tüp tıkalı bende yeni evliyken çektiröiştim.o zaman açıktı ama ilk ameliyatımdan sonra tıkandı.neyse.Allah sizin ve hepimizin gönlüne göre versin.bende sabır ve sükunetle beklesemde bebişimin gelmesini şu aralar fazla bi heyecanlıyım.artık gel diyorum ne olur gel...........
Kızlar akşam saatlerinde girebildiğim için çoğu arkadaşla denk gelemiyorum.Çalıştığım için gündüzleri internet yok.Akşamda yorgun oluyorum kusura bakmayın fazla vakit ayıramadığım için.Hepinize iyigeceler Allah'a emanet olun görüşmek dileğiyle
kızlar kusura bakmayın haber veremedim. test negatif çıktı, ayrıca hasta olmaya başladım.
bizim bebiş çok nazlı olacak anlaşılan:)
Allah umutsuz bırakmasın, buna şükür:)
yasini şerif ve meryem suresi listemiz
perlanore== - 2 tane yasini şerif - 1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU aruna==2 tane yasini şerif - 1meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
bahar==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
antikdeniz==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU
topeguk==1tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
tondora==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
sardunya==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU
antisocial==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU
seminay84==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
sebiilem==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
orlic==3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
ozay37barış==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
şaşkınanne==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
yaseminseza==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
hayalot=3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
yandev==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis EMA OKUDU
melek04==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
esmacvs==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
ayse035===3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
özlemlk==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
turkuaz== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
taylandilek=2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
seyyan ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
e_m_a==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
candan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
rainsun==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
ecrin007==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
dilek==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU sevil61==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
muhat==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
mausi==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
asbelove ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
keyfimbilir== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
ecrin23==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU
nekadarzor==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
Simaybade== 2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
SÜPRİZ06==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
ESLEMLİVA==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
SSONMEz==2 TANE yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis OKUdu
reyyan1984 ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu m_fairy==2 tane yasıni şerif - 1meryem suresı- 15 tane ayet el kursı - 312 tane ya varis okuyacak
yasen==?
livpe==?
asenat123==
selamun aleykum gönül dostlarım..bu hafta yasini şeriflerimiz ya varis ve ayet el kursı zikrimiz turkuaz ve taylandilek için..meryem surelerimiz ise perlanore için..allah kabul etsin
toplamda
==82 yasini şerif
==41 meryem suresi
==626 tane ayet el kursi
==7000 tane ya varis
haftalık duamız bunlar önümüzdeki haftaya cumaya kadar biter inş..
arkadaşlar ya varis i çekmeden önce 3 4 defa ya mucib çektikten sonra tekrar 3 4 tane ya mucib demeliyiz
ya mucib ismin manası duaları kabul edendir.bu sebepten bu tur zikirler öncesi ve sonrası ya mucib de zikredilir..
ben böyle biliyorum eksiğğim var ise hakkınızı helal edin
arkadaşlar meryem suresini okuduktan sonra tilavet secdesi yapılmalı
Tilavet secdesi nasıl yapılır?
Kur'an okuyan veya dinleyen bir kimse, 14 yerde bulunan, secde âyetlerinden birini okursa veya duyarsa, secde etmesi gereklidir (Hanefi mezhebine göre vaciptir).
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunur
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur
Evet hemde nasıl,amin canım....Adetlerim düzensiz canım,düzenli olsa daha çok güvenicem bi cesaret kalkar giderim,ama düzensizlik yaşıyorum.soğan kürüyle iki üç ay girdi düzene,bu ay yine şaştı.
Amin hepimize çok sağol canım
Canım ne çok sevindimmmm inşallah çizgi daha koyu çıkar da bugün bize daha güzel haberler verirsinnninşallah canım allah razı olsun dualarınız için çok şükür
gerci hala inanamıyorum bi çizgi silikti ve sonra çıktı ne bilim bi tuhafım anlayacağın :)
Canım dualarım seninle inşallahhhh güzel haberler verirsinnnnSelam kızlar nasılsınız???
taylandilekcim hadi inşallah hamilesindir canım..rabbim kucağına almayı nasip etsin.....
muhattan haber yok sanırım....rabbim hamile haberlerini bizlere versin inşallah hayırla....
reyyancım canım ne diyeyim bilemiyorum...sabır tatlım inşallah rabbim mükafatımızı verecektir....
kızlar bende bu hafta sonu rahim filmi çektirecem randevu aldım haftaya da doktora gidiyorum dualarınızı bekliyorummm...bana nolur dua edin ...ihtiyacım var...
perlapone adını yanlış yazmışta olabilirim canım kayıplarımız büyük..benimde var bir kaybım..inşallah cennette annesini karşılar...yılmak yok kızlar sabırla dualarla hep birlikte destekle yola devam edicez....hamişlerimiz çoğaldıkça sevinicez.... rabbim hepimize yardımcı olsun bu yolda......
insanlar çok istedikleri şeyle sınav olurmuşşş bizimde sınavımız bu....en kısa zamanda hamiş kalmak ve güzel hayırlı haberler duymak dileğiyle...öpüyorum ...hoşçakalın.....
Canimmm sende iyi ki varsınnnnnnHepiniz bitanesiniz...özelsiniz...sıradan değilsiniz....
.başaracağız..yılmayacağız.yıkılmayacağız.......kazanacağız bu sınavı inşallah......
yeterki sonunda sağlıklı hayırlı evlatlarımzı olsun....
eşimizle sevdiklerimizle büyütmeyi nasip etsin rabbim sağlıkla evlatlarımızı......
hadi kızlar çooooook düştük ama hep kalkmasını becerdik.....
dik duracağız ki meleklerimiz gelsinnnnn....güçlü olmalıyız....
millete inat acı sözlerine inat hayata inat bırakmak yok ....
.sabırla ,inatla,inançla dualarla bu yola devam melek annelerimmmmm iyiki varsınız......
Rabbim senden de razı olsunnnnnçok teşekkür ederim hepinize allah razı olsun.
ben çıkıyorum eşim gelir birazdan sabah artık görüşürüz inşallah.öpüyorum sizi
canım ben kimi duyduysam doktor rahim filmi istemişti tüpbebekte.....bence çektirmende fayda var...ben ilkini anestezisiz çektirdim bu sefer anestezili istiyorum...istersen araştır neden rahim filmi istiyorlar diye doktoruna sor ...kime yada hangi merkeze gideceksin???doktorun kim??...bende aylardır erteleyip duruyordum....sonunda inşallah çektirip kurtulurum.... bildiğim birde rahimde tüplerde sıvı varsa o da bebişin tutunmasını engelliyormuşş....artık neye bakıyorlar tüpte rahim filmiyle bilemiyorum tatlım.....
hiç korkma canım çok büyük bir sorun değil ilaçla kontrol altına alınabilen bir durum bu madem ilaç kullanıyorsun Rabbim tez zamanda verecektir hediyeni inşallahhhhhcanım bana hap verdiler 3 aylığına ayda sadece 10 gün alıyorum hormon tedavisi dedi şimdilik stres yapma olur dedi ama korkuyorum işte ben de bebek yapmanın bu kadar zor olduğunu bilmeyenlerdenmişim galiba
allah razı olsun dualrınız için..Allah'ım tez zamanda arkadaşlarımında yüzünü güldür Yarabbimmm........güzel haberlerini duymayı nasip et...
kızlar kusura bakmayın haber veremedim. test negatif çıktı, ayrıca hasta olmaya başladım.
canımm nedenn
ama kendini iyi hissedekcenn senin için iyisi böyleysee ALLAH yardımcın olsunn
inşallahh gelişin süper olurr
halay çekrek bi giriş yaparsın tekrar hamileyim diye
amin canım sağol darısı sizlere...
inşallah hayırlı sonuçlar alırsınnn
varsa hakkımız helal olsun da neden canım bi sorunun mu var
Ayşecim günaydın canım benim nasılsın?
Canım duaları tamamlayınca haber veririm canım bu arada ne güzel bilgiler paylaşmışsın canım secde yapmayı falan Allah senden razı olsun canım
yok canım biraz dinlenmek istedim sadece inan ki, son 2 ayda o kadar yoğun okudum ki biraz yoruldum tekrar inşallah katılıcam ama sadece biraz ara vermek istedim.en kısa zamanda tekrar katılıcam aranıza
gunaydın tavuskuşlarım :))))) hepiniz bu sabah rengarenk ve cok cicisiniz nasılsınız
yenı lıste yayınlandımı hamişimiz varmı
maşallah sohbet muhabbet gecmışı okumak ne mümkün... :)
keyfınız nasıl
hamdolsun ıyym canım sen nasılsın
rabbim senden de razı olsun inş.
Bende iyi olmaya çalışıyorum canım sağolasın
ne güzel burda da hamiş haberleri var Allahım isteyen herkese içine bizi de katarak dualarımızı kabul etsin bize de anneliği yaşatsın hayırlısıyla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?