Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Üst üste hamile haberleri aldıkça heyecanlandın dimi bende çok heyecanlandım canım Rabbim bizleri de bekletmeden göndersin evlatlarımızı inş.Hamile arkadaşlarımızda hayırlısıyla sağlıkla alsınlar yavrularını kucaklarına inşallah.Hiç birine evlat acısı göstermesin Mevlam AMİN

Canım hoşgeldin aramıza.yakın zamanda güzel haberlerini alacağımıza inanıyorum.allah gönlüne göre versin.

amin canım inşallah Allah bir gün hepimizin eline bebeklerimizi alma güzelliğini yaşatacak inşallah

kızlar kusura bakmayın haber veremedim. test negatif çıktı, ayrıca hasta olmaya başladım.
bizim bebiş çok nazlı olacak anlaşılan:)
Allah umutsuz bırakmasın, buna şükür:)

OHHHHHHHHHHHH
ŞÜKÜRLER OLSUN DUALARIMIZ KABUL OLDU AY ÇOK SEVİNDİM

çok doktorların herşeyi bilmeden konuşması yok mu boğasım geliyo. bana da bekarken rahim kanseri demişti doktor(!)un biri. 11 gün biopsi sonucu gelene kadar öldüm öldüm dirildim

günaydın canlarım topiğe akşam girmeyi çok istedim ama misafir geldi ve çok güzel haberler okudum

canım bencede kan testi yaptır bak ağrım var diyorsun belki ona göre ilaç verir dr. adetinin üstünden bayağı geçmiş inşallah hamilesindir.

Tekrar hoşgeldin canım Derinlere girmeyelim,girince çıkamıyom bikaç gün

Sen ne kadarlık evlisin

teşekkürler hoşbuldum..ben 1,5 yıllık evliyim..konuya hızlı bi giriş olucak ama diğer arkadaşlarla yazışmanıza istinaden kısaca bahsedeyim dedim,2012 martta düşük yaptım (2 aylık olmasına 1 hafta kalmıştı) içerde kalan parçalar ilaçla temizlendi,kürtaja gerek olmadı allahtan..bu açıdan şanslıyım..o zamandan beride denemeye devam ama hala müjdeli haber yok malesef [/QUOTE]

hoşgeldin aramıza inşallah bebeğin tez zamanda gelir canım

inşallah canım ya bu kadar çabuk sürece 2.çizgi çıktıys büyük ihtimal hamilesindir zaten bugün de netleşir

dualarım seninle inşallah sorunsuz geçer rahim filmin
evet canım kaybetmek çok zormuş ama onlar bize şefaatçi olsunlar inşallah

amin canım bigün gelecek hepimiz evlatlarımızı konuşuyor olacaz inşallah

çok teşekkür ederim hepinize allah razı olsun.
ben çıkıyorum eşim gelir birazdan sabah artık görüşürüz inşallah.öpüyorum sizi

sabah oldu canım ben geldim seni bekliyorum güzel haberlerle

Çalışınca tedaviye başlamak çoook zor...hayırlı olsun işallah şubat tatiline denk gelirse süper olur ...millete laf anlatmak zorunda kalmam......burda kimler öğretmen yada çalışıyor???

ben çalışıyorum ve hem çalışıp hem tedavi olmaktan çok yoruldum izin yapamıyorum hiç

şükürler olsun canım sağlıkla devam etsin

benden de istemedi dr.ama ben ne olur ne olmaz diye çektirmiştim şükür herhangi bi sorun çıkmadı.o heyecan hali bende de var nedense sanki bişey olacak ve herşey düzene girecekmiş gibi zaten tedaviyi planlamayı başladım ben belki onun heyecanıdır

canım nasılsın alıştınmı çalışmaya sende allaha emanet ol

Son düzenleme:
kızlar kusura bakmayın haber veremedim. test negatif çıktı, ayrıca hasta olmaya başladım.

canım hayırlısı olsun dediğin gibi allah hiçbirimizi umutsuz bırakmasın. daha çok dua edicez canım rabbim dualarımızı kabul edecek hayırlısı ile

Ayşecim günaydın canım benim nasılsın?
Canım duaları tamamlayınca haber veririm canım bu arada ne güzel bilgiler paylaşmışsın canım secde yapmayı falan Allah senden razı olsun canım

Kısmet canım o işler hiç belli olmaz Rabbim zamanı gelince bizimde güzel haberler vermemize izin verecek inşallahhhhhh ve yine inşallahhhhh bebişin seninledirrrrr

inşallah canım allah razı olsun dualarınız için çok şükür
gerci hala inanamıyorum bi çizgi silikti ve sonra çıktı ne bilim bi tuhafım anlayacağın :)
Canım ne çok sevindimmmm inşallah çizgi daha koyu çıkar da bugün bize daha güzel haberler verirsinnn
Canım dualarım seninle inşallahhhh güzel haberler verirsinnnn

Canimmm sende iyi ki varsınnnnnn

çok teşekkür ederim hepinize allah razı olsun.
ben çıkıyorum eşim gelir birazdan sabah artık görüşürüz inşallah.öpüyorum sizi
Rabbim senden de razı olsunnnnn

Genelde dr.lar rahmin ters olması çeperin durumu ve normal yoldan neden olmadığına kanaat getirmek için istiyorlar rahim filmini mesela benim dr.um bebeğimiz olmuyor diye gittiğimde direk istedi rahim filmini ve eğer tüp bebek raporu çıkarılacaksa rahim filmi de şart oluyor ki raporsuz yaptıracaksanız o zamanda rahimde iltihap olup olmadığı sıvı durumu vs ki bunların hepsi bebeğin tutunmasına engelmiş onları gösterdiği için istiyorlar dr.lar bilginize arkadaşlar.....
canım bana hap verdiler 3 aylığına ayda sadece 10 gün alıyorum hormon tedavisi dedi şimdilik stres yapma olur dedi ama korkuyorum işte ben de bebek yapmanın bu kadar zor olduğunu bilmeyenlerdenmişim galiba
hiç korkma canım çok büyük bir sorun değil ilaçla kontrol altına alınabilen bir durum bu madem ilaç kullanıyorsun Rabbim tez zamanda verecektir hediyeni inşallahhhhh

allah razı olsun dualrınız için..Allah'ım tez zamanda arkadaşlarımında yüzünü güldür Yarabbimmm........güzel haberlerini duymayı nasip et...

Canım nasıl sevindim anlatamammm içim rahatladı resmen Allahım kucağına almayı da nasip eder hayırlısıyla inşallllaaahhhh

Canımmm hayırlısı ne diyelim zamanı gelince olacak inşallahhhhhhh

günaydınlar güzel topic in anne adayları ve aday adayları

taylandilek senden haber bekliyoruz canım. inş bize hayırlısı ile güzel haber verirsin inş..

varsa hakkımız helal olsun da neden canım bi sorunun mu var

yok canım biraz dinlenmek istedim sadece inan ki, son 2 ayda o kadar yoğun okudum ki biraz yoruldum tekrar inşallah katılıcam ama sadece biraz ara vermek istedim.en kısa zamanda tekrar katılıcam aranıza

hayırlısı rabbımden ..demekki daha zamanı var..aynen bizim bebişler nazlı gelmıyolar..nasıl ıkna etsek acaba :))))

gunaydın tavuskuşlarım :))))) hepiniz bu sabah rengarenk ve cok cicisiniz nasılsınız
yenı lıste yayınlandımı hamişimiz varmı
maşallah sohbet muhabbet gecmışı okumak ne mümkün... :)
keyfınız nasıl

yok canım biraz dinlenmek istedim sadece inan ki, son 2 ayda o kadar yoğun okudum ki biraz yoruldum tekrar inşallah katılıcam ama sadece biraz ara vermek istedim.en kısa zamanda tekrar katılıcam aranıza

tamam canım ne zaman istersen beklıyoruz ..kendine bebişe çok iyi bak

gunaydın canım..
mutluyuz çok sukur rainsu ve tandorada hamışler arasına katıldı
taylandilek test yapacak bugun ..bı de eslemlıva 20 gunu geçti adet olmayalı ıns o da hamıştır
sen nasılsın

hamdolsun ıyym canım sen nasılsın
rabbim senden de razı olsun inş.

Bende iyi olmaya çalışıyorum canım sağolasın
ne güzel burda da hamiş haberleri var Allahım isteyen herkese içine bizi de katarak dualarımızı kabul etsin bize de anneliği yaşatsın hayırlısıyla inşallah

evet çok sukur hamıleler çogalıyor sıra bızede gelecek inş..,
tedavı surecindemiisn canım

nasılsınız burda çokguzel bı hava var..izmirim guneşli bugun
taylandılek canım ne yaptın nerdesın haber beklıyoruz senden
hayırlı haberlerle gel inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…