- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
öyle canım hersey rabbimin elinde, O hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip eder ..tevvekkul allaha...
canım dun dolmuşa bındım ve cok sarsıldım o andada kasıklarım sancılandı sabah zaten çok kotuydu vucudumu tanıyorum adet olacağım ve sanırım erken adet olacagım
istemeni ve inan olmayışında yaşabilecein üzüntüyü anlıyorum ama ayşem kötü günde şükür önemlidir. sen edecek güce sahip bir kadınsın. sen şükür ettikçe Allah ım sana her yerden nasip rızk huzur bereket yağsıracak emin ol. ve bebişini inanıyorum kucağına alacaksın tez zamanda.
istemeni ve inan olmayışında yaşabilecein üzüntüyü anlıyorum ama ayşem kötü günde şükür önemlidir. sen edecek güce sahip bir kadınsın. sen şükür ettikçe Allah ım sana her yerden nasip rızk huzur bereket yağsıracak emin ol. ve bebişini inanıyorum kucağına alacaksın tez zamanda.
hayırlısı canımmm
Rabbim herşeyi bilir verir senin içinde hayırlısı neyse o olur inşallahhhh
amın allah razı olsun canım bu arada sen nasılsın
İdare ediyorum canımm işte bugün eşimin karyotip testinin sonucu çıkacaktı ama aramak çok zor geliyor düşündükçe mideme kramplar giriyor ya çıkmamışsa çıktıysa da ya sonuç kötüyse diye elim telefona gitmiyor nedense
Ne güzel söylemişsin turkuazcım sonuna kadar katılıyorummm
canımsın rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin..hayırlı huzurlu bi hayat nasıp etsin ve rabbim yolunda ona ibadet ediişini sevdiği kullarının arasına katsın seni inş..
rabbim hayırlı sonuclar almanızı nasiip etsin bu teste neden gerek duyuldu ya da herkes yaptırıyomu
aysem canım saol Allah razı olsun. dualarınız sizlere kat be kat dönsün inş.
ama inan teselli değil. yürekten inanıyorum olacağına. sen güçlü oldukça dua ettikçe Rabbim sana nasip edecek ben inanıyorum.Rabbim kimseyi boş çevirmez.
kalpteki inanç iman şükür çok önemli. hayatta herşey bizler için bu düşünerek şükür etmeliyiz. ayrıca şükür edecek o kadar çok şeye sahibizki. aç değiliz açıkta değiliz soğukta değiliz.elimiz sağ ayağımız sağ. bunlar için bile hergün şükür etmeliyiz.
asbelove valla bu yüreğimin dedikleri inan. ben olacağına inanıyorum. sadece sabır şükür ve azimle yılmadan dua etmek gerek.
bazen acaba hakkıyla dua edemıyormuyum dıye dusunuyorum..
rabbim dualarımızı kabul eder inş..
o bende de oluyor canım yaaa namazlarımı aksatıyorum işyerinde falan sonra kızıyorum kendi kendime sen kulluk ediyor musun ki hakkıyla Rabbim dualarını kabul etsin diyeeee
rabbim ibadetlerimizi kabul eder inş.
inş.hayırlı sonuçlar alırsınız bi ara sor istersen canım
tüm cesaretimi toplayıp aradım şimdi daha çıkmamış canım pazartesi arayın dedi yine uzadı bizim iş
biraz geç olsada guç olmaz ıns.inş hayırlı sonuçlar alırsınız canım
maşallah inşallah canım hamilesincanım benim allah razı olsun bu sabah yine test yaptım yine ikinci cizgi silik çıktı.
biraz daha beklemek istiyorum allahım sizlerede nasip etsin en yakın zamanda hayırlısıyla..
üzülme son olsun inşallah canımAyşecim ben az önce hastalandımmalesef canım cumaya kadar bitmez artık hastalığım bitince okurum fazlasıyla
bende çalışmıyorum canımm ev hanımııyız artıkkk.....hep istedimm fakatt tedavilerden başlayamadımm...bebiş oldu olacak derken aylar geçtiii...işte olmadııı...sağlık olsun bebiş olsun diyorum şimdiiii.....
ohhhhhhhhh çokkk iiiii inşallahhh sağlıklada kucağına alacaksın alllahın izniyleee.....kendine iii bakkkk...
çooooook merakkk ettikk seniiiii .....sağlık olsun canımmm rabbim en kısa zamanda bebişlerimiizin haberleriniide almayıı nasip etsinn...herşeyde vardır bir hayırr
sağol sen nasılsınnn..hamişlerimiz gittikçe artıyorrr...sıra bizlerde inşallahhh
canım kaçarak bişey olmuyor ancak zaman geçiyorr... hakkında hayırlısı neyse oo olsunn en önemlisiii.....herşeyyy bebiş içinn
valla ne güzell ayşee en iyisinii yapıyosunnn...heyecanını sona sakla artıkkk...sıra sizlerde ...allahın izniyle güzell haberler alırız inşallahh
canım bencede hamilesinnn şimdiden tebrikler....emin olmak için kan testinii yaptı derim bennn yanılma payı yokk...hiiiç değilse hep birlikte derin nefes alalım yahuuuuuu
Kızlar bugün rüyamda,adet olmuşum.Benim rüyalarım çıkar çoğunlukla,o yüzden çok korktum.Uyanınca korka korka girdim tuvalete,ödüm koptu adet oldum diye.Ama olmamışım çok şükür,şimdilik henüz bişey yok.İnşaallah adet olmam ve bebeğim benimledir.
Rüyamdaki kanı da;kan testine yordumKan testine gidicem demekki dedim Ya hayırlısı hakkımızda ama çok istiyorum,hiçbirşeyi istemedim bu kadar,Rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin hepimize çoookkk kısa zamanda
Ayşecim bu arada,2 tane Yasini Şerif -1 Meryem Suresi -15 tane Ayet El Kursi -342 tane Ya Varis okudum canım.Rabbim kabul etsin dualarımızı
slm kızlar inş iyisinizdir maşallah gıtgıde artıyor çogalıyor hamişlerimiz
maşallah inşallah canım hamilesin
rabbim güldürsün yüzünü inş. keder göstermesin
üzülme son olsun inşallah canım
zor evet ama sınavımız bitmemiş die düşün canım
inşallah canım insallah sıra bizede gelecek :))))
hayra cıksın inş.
inşallah hamilesindir canım
bende sogan denedım bu ay bakalım ümitliyim inşallah
bu ay olmazsa soğanla diger aya umut bağlıcam napım
inşallah gebe olurumda işden cıkıncada(tedavı ıcın martta cıkcam işden ) göbişi gere gere gezerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?