kan tahlili versen. ben duramıyom heyecandan da olmaz mı
canım benim hamileyim :)
şükürler olsun ya
kan testı yaptınmı canım
soğukta oturuyourm desem kızarmısın bana..
evi havalandırıyorum
hadı ya nasıl bı operasyon oluyo kı bılgın var mı canım
canım hayırlı olsun ayyy çok sevindim
hayır canım daha yapmadım idrar testi yaptım bulantımda başladı anlatmıştım ilk gebeliğimde hiç yoktu ama bunda erken başladı
dün başlangıcı yaptık bile (çıkardım) ama olsun rabbbim sağlıklı sihhatlı hayırlı evlat versin ben her türlü zorluga hazırım
Allahım hepinize tek tek bu güzelliği yaşatsın dualarım hep sizinle inanın hep aklımdasınız.
sölemiştim sana tirede oturuyom diye canım burda özel yok hastane randevu sistemli randevulu olsanda akşama kadar bekliyosun
cuma günü sağlık ocagına gidicem allah izin verirse öle yani :)...
saol canım çok şükür rabbime allahım sizide nasip etsin :) ben şu yaptığınız şekilleri yapamıyom be yoksa bende halay çekçemde :)
hayır canım daha yapmadım idrar testi yaptım bulantımda başladı anlatmıştım ilk gebeliğimde hiç yoktu ama bunda erken başladı
dün başlangıcı yaptık bile (çıkardım) ama olsun rabbbim sağlıklı sihhatlı hayırlı evlat versin ben her türlü zorluga hazırım
Allahım hepinize tek tek bu güzelliği yaşatsın dualarım hep sizinle inanın hep aklımdasınız.
sölemiştim sana tirede oturuyom diye canım burda özel yok hastane randevu sistemli randevulu olsanda akşama kadar bekliyosun
cuma günü sağlık ocagına gidicem allah izin verirse öle yani :)...
ayşecim allahım inşallah sendende güzel haberler alırız sende dinlen ama kızcaz bak hep beraber sana..hııııı sıkı giyin uzat ayaklarını yat keyfine bak
kızdım bile patiklerini giy ayağına üşütme kendini canım
dudağımı uyuşturup kitleyi alacaklarmış 2 dikiş falan olacakmış korkulcak bişey değil dedi ama merhem de verdi belki geçer diyorum şuan bi operasyona daha hazır değilim gibi birde burun kemiğimde yamukmuş onuda düzeltelim dedi ama o kalsın şimdi dedim
bırak şimdi evi havalandırmayı sıcacık yatsana sen. ayse elini karnına koy ve " innâ lillah ve innâ ileyhî raciûn" ayetini oku..
allah razı olsun canım..inş sağlıklı hamılelık geçirir ve hayırlısıyla doğumunu yyaparsın ınş.. o zamana izmire gelmş olursan yegenımı sevmeye gelirim
maşallah belirtilerde başlamış rabbim sağlıkla devam ettirsin canım çok sevindim
bi hamişimiz daha oldu kızlar:119::119::124::124::124: rabbim dualarımızı kabul ediyor
inşallah teyzesi zaten izmire bi gelsek eşim baya kararlı aslında ama hayat şartları işte
işleri yoluna koymadan riske giremiyoruz
noluyoruz ya teker teker gelin
allah razı olsun canım bı de yanımda olsaydınız ne iyi olurdu
vallahı perladan yedım fırcayı sıra sende
evi havalandırdım sımdı kapattım her yeri oturyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?