hanım Allah'ın izniyle burda dua etrafında toplanabiliyoruz. isteyen ya da ilğilenmek isteyen olursa diye bi topik adı paylaşmak istiyorum. bu topikte de 4444 selavati tefriciye okunuyor. listedekiler tamamen bitti ve yeniden yapılıyor. katılmak isteyen arkadaşlar için küçük bir bilgi sadece: "Meleklerimize kavuşmak için - 4444 adet salavatı tefriciyye"
bilmezmiyim canım benim.bende ne duyduysam yaptım.yapmaya da devam ediyorum.ne hatimler ne tesbihler Rabbim derecemizi yükseltir inşaalah.ve bir gün bizde alırız bebişleimizi kucağımıza hayırlısıyla.
AMMANN girip çıkıyom valla sıkıntı bastı bana ooof hiç kkolu komsum yok ne biçim yere dustukk yaaa poooooooooooooooooooooooffffffff çıldırçıldırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.düğünümü izliyom bende:):78::97::97::97::97::118::118::118:
yav bi iki ay daha burdayız gidersem nasıl giricem buraya yav sizi ozlerim oofffffff naapcamm bennnn
bişi demediim qııııııı :) sıkılıyom vallaa fenaa fenaa oynatacam ben herhall:)
bızde ıyıyız cnm sabah bı bas donmesıyle uyandım. yenı yenı kendıme gelıyorum
Bu haftaya kadar hep geç döllenme gözüyle baktım canım.Ama bugün 27.gün,artık geç döllenme bile olması imkansız bence.Varsa çıkardı bugün.Tek şükrettiğim şey,iyiki kan testi yaptırmadım.Ozaman tüm dünya üstüme yıkılacaktı,o daha zor çünkü,yoruyor beklemek.
Canım siz gittiğiniz zaman ne testleri yaptı doktor,nasıl anlaşıldı yani hormon yüksekliği.Ve ne kadar kullandın ilacını,oldu mu faydası.
Benim gecikmelerim olurdu.Geciktiğim zaman düşünmedim hiç hamilemiyim diye,bu seferde düşündüren gecikme değil belirtiler oldu.Aşırı mide bulantısı,sağ yanımda sürekli devam eden ağrılar,baş dönmesi vs vs...Acaba dedirtti bana.Ama demekki nasip değilmiş.
Yarıyıl tatilinde doktora gidicem bende.Ne gerekiyosa yapılsın artık.Bi yerden başlamam gerek.Ama doktordan çok korkuyorum,afedersin alttan muayene şart mı canım.Ben vajinismustum ilk evlendiğim zaman,onun etkisi var sanırım korkuyorum doktordan.Bazı şeyler için test tahliller yapılsa,kist vs içinde ultrasonla bakması mümkün mü sence?
s.a arkadaşlar siteye yeni üye oldum bende inş benide aranoza kabul edersinz. Hz. Allahın izni ile anne olmak istiyorum 2.5 yıllık evliyim dua edin bizede ne olur anakaradan selamlar
Eki Görüntüle 589808 Eki Görüntüle 589807 kızlar bunlar benim yaptığım resimler.biri yağlı boya biri toz pastel.e malum aklım fikrim çocuk olduğu için bu resimlerimede yansıyor..............
Eki Görüntüle 589808 Eki Görüntüle 589807 kızlar bunlar benim yaptığım resimler.biri yağlı boya biri toz pastel.e malum aklım fikrim çocuk olduğu için bu resimlerimede yansıyor..............
Ezan okundu kızlar,ben çıkıyorum.
Görüşmek dileğiyle,En Emin'e emanetsiniz.
Eksik etmeyin dualarınızdan
seyyaaannnnnnnnn
canım masallah sana çok begendim
resimlerini temın edebilirmıyız canım
slm kızlar naıslsınız baklım ... Maşallah bu ay ne çok hamile kalan olmuşRabbim hayırlısıyla kucaklarına almayıda nasip etsin sağlıklı sağlıklı tombiş tombiş bebişleri gelsin inşallah.
Ayşecim ben dualarımı bu akşam okucam cnm benimde adımı kırmızıyla boyayabilirsin. Işler bu ara çok yoğun topiğe giremiyorum dualarda bu akşama kalıcak artık.
Herkesi öpüyorum uzun süre daha giremiyebilirim işler çok sıkışık . Herkese kocaman öpücükler
aynen nasıl temin edebilirizz????istyommmmmmmmmmmmmm
esimle benim dua ettiğimiz iki sey vardı birincisi hayırlı saglıklı bir evlat 2.eskisehire tayinimiznn çıkması esim gusel haberii verdi eskisehire tayinimiz kabul olomuussssssssssss:):)allahım ruyalarımı boşa cıkarmadı şimdi hamilelik haberimi bekliyorumm inşallah oda olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?