yav bi iki ay daha burdayız gidersem nasıl giricem buraya yav sizi ozlerim oofffffff naapcamm bennnn
interneti çabuk bağlatırsın ayrı kalmayız
Selamün aleyküm kızlarBen hamile değilim
Bugün rüyamda,test yapmışım.İkinci çizgide belirdi birden,şok oldum,çok sevindim.O şaşkınlıkla uyandım.Test yanıbaşımdaydı,yaptım hemen.Malesef tek çizgi.5-10 dk bekledim,hala değişen bişey yok.Üzüldüm kendi kendime kara kara düşünmeye başladım.Rabbim hikmetinden sual olmaz,ama Sen Sana inanmayanlara,Ayetlerinle dalga geçenlere bile rızık evlat verensin;biz ki karı-koca senin istediğin gibi dua ediyoruz,sabah gece durmadan gözyaşıyla dua ediyorum,zikrediyoruz Seni,bizim duamız niye kabul olmuyor,vereceğin evladıda Senin rızana uygun yetiştirmek istiyorum,maneviyatla büyütmek istiyorum,emanetini manevi zırhlarla çok iyi korumak tüm hayalim,niye benim duam kabul olmuyo;madem olumsuzdu sonuç niye gördüm o rüyayı;acaba ben Seni inkar edenlerden daha mı aşağı haldeyim,bu kadar mı derecem kötü,ondan mı kabul olmuyor dualarım.İstediğim bir evlat,Sen ki herşeye gücü yetensin diye düşüncelere daldım.O anda dilime İnşirah Suresi geldi belli belirsiz,
Serh etmedik mi? (Açip genisletmedik mi senin saadetin için) gögsünü.
Ve sirtina agir basan (seni üzüp zayif düsüren) agir yükü senden indirmedik mi?
Ve yükseltmedik mi senin zikrini.
Demek ki zorlukla beraber bir kolaylik var.
Evet o (bir) zorlukla beraber (iki) kolaylik var.
Ohalde bosaldin mi, yine kalk yorul.
Ve ancak Rabbine ragbet et, hep Ona yönel.
Demek ki zorlukla beraber iki kolaylık var....
Üzülmem,kendimi hırpalamam gereken yerde garip bir huzur var şimdi içimde.Namazımı kıldım,duamı ettim.Tevekkül ettim artık.Rabbimin duamızı kabul edeceği güne kadar,sabır ve tam teslimiyet diliyorum Rabbimden....
Artık bana düşen güzelce sabretmek (Yusuf Suresi)
hayırlısı canım ama ne kadar güzel tevekkül etmişsin bende sıkıntılı zamanlarımda hep okurum inşirah suresini
Selamün aleyküm kızlarBen hamile değilim
Bugün rüyamda,test yapmışım.İkinci çizgide belirdi birden,şok oldum,çok sevindim.O şaşkınlıkla uyandım.Test yanıbaşımdaydı,yaptım hemen.Malesef tek çizgi.5-10 dk bekledim,hala değişen bişey yok.Üzüldüm kendi kendime kara kara düşünmeye başladım.Rabbim hikmetinden sual olmaz,ama Sen Sana inanmayanlara,Ayetlerinle dalga geçenlere bile rızık evlat verensin;biz ki karı-koca senin istediğin gibi dua ediyoruz,sabah gece durmadan gözyaşıyla dua ediyorum,zikrediyoruz Seni,bizim duamız niye kabul olmuyor,vereceğin evladıda Senin rızana uygun yetiştirmek istiyorum,maneviyatla büyütmek istiyorum,emanetini manevi zırhlarla çok iyi korumak tüm hayalim,niye benim duam kabul olmuyo;madem olumsuzdu sonuç niye gördüm o rüyayı;acaba ben Seni inkar edenlerden daha mı aşağı haldeyim,bu kadar mı derecem kötü,ondan mı kabul olmuyor dualarım.İstediğim bir evlat,Sen ki herşeye gücü yetensin diye düşüncelere daldım.O anda dilime İnşirah Suresi geldi belli belirsiz,
Serh etmedik mi? (Açip genisletmedik mi senin saadetin için) gögsünü.
Ve sirtina agir basan (seni üzüp zayif düsüren) agir yükü senden indirmedik mi?
Ve yükseltmedik mi senin zikrini.
Demek ki zorlukla beraber bir kolaylik var.
Evet o (bir) zorlukla beraber (iki) kolaylik var.
Ohalde bosaldin mi, yine kalk yorul.
Ve ancak Rabbine ragbet et, hep Ona yönel.
Demek ki zorlukla beraber iki kolaylık var....
Üzülmem,kendimi hırpalamam gereken yerde garip bir huzur var şimdi içimde.Namazımı kıldım,duamı ettim.Tevekkül ettim artık.Rabbimin duamızı kabul edeceği güne kadar,sabır ve tam teslimiyet diliyorum Rabbimden....
Artık bana düşen güzelce sabretmek (Yusuf Suresi)
İnşirah Suresi ve La Havle çok rahatlatır beni...Hayırlısı be canım,gözyaşım aktı akacak.İzin vermiyorum akmasına,ağlamak istemiyorum.
sorma canım bu hafta çok yoğundum cumartesiden beri her gece dışardaydım işte yoğun bugün rahattımda bakabildim bolca topiğe sen nasılsın kuzucuk nasıl
hayırlısı canım ama ne kadar güzel tevekkül etmişsin bende sıkıntılı zamanlarımda hep okurum inşirah suresini
asenat sağolsun çok güldürdü beni bugün
canımm üzülmeee en azından elinden geldiğinceee....istersen testi tekrar et bir umut iştee belkii geç olduysaa ne bileyimmm adetinide geçelii fazla olduu heraldee.....nasip değilmişşşş sağlık olsunn ....allah dualarımızı kabul etsin canımmm....benimde 15 güne yakın bi geçikmem olmuştu bebek düşündüğümüzün ilk aylarııı meğersemmm hormonum yükselmiş süt hormonu....hiç gecikmiyor yaa dedim gebeyim herall çevremdekiler test yapp falan diyee ben ne idrar ne de kan testi yaptımm bir hafta geçincede beta hcg verdik çıkmadı....belkii başka bişeydir diye doktoraa gittiikk... hormon yüksekmişşneyse uuzun hikaye bir kutu dostinex kullandımm...bi dahada ne doktora gittim nede test yaptırdımm...takii ankaraya tayin çıkıp gelince...doktora burda başladıkkk...şuan herşey yolunda gözüküyor ama....rabbim ol demiyorrr iştee sabırr canımm....geçikmelerim olduu bu son zamanlardaa arttııtabii ben hamile kalamıyorum diyee içten içe kendimii yemişimmm stress hepp...onun için gecikme bile benii heveslendirmiyorrr.......tabii bu senin ilk dir gecikme olarak....ne zaman testte pozitifi görüp sonrasındada evaladığmı kucağımda görürsem belkii o zaman derin nefes alıcamm....allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasipp etsinn...ve tüm isteyenlere
bızde ıyıyız cnm sabah bı bas donmesıyle uyandım. yenı yenı kendıme gelıyorum
tansiyonunmu düştü acaba geçmiş olsun canım
Rabbimin her ayeti ne kadar mükemmel değilmi.herderde deva Kuranı Kerim işte örneği.sıkıntını gideren bu sure bunun ispatıdır.şunu da söylemek isterim ki duaların kabul olmadığı an dualarının kabul olunduğundan şüpheye düştüğümüz andır.Rabbim hiç bir dua geri çevirmez.hele ki böyle yüreğin yanık ve gözyaşıyla içten yapılan bir duayı...amma velakin bizler hep dua ederken hayırlısıyla demiyormuyuz..demekki olmamasında da bir hayır var.yada daha zamanı var.burada yine sabır devreye giriyor.unutmamalıki her tünelin bir çıkışı vardır.her kışın arkası bahar.her gecenin sonu aydınlık.elbette zaman zaman sınavımızın zorluğundandır ki hüzünlenebiliyoruz.hatta içimiz yanıyor.çok şükür ki bizler bilinçli ve inançlı insanlarız.sabrın sonu selamettir.HAK ŞERLERİ HAYR EYLER......
rabbim senin yüreğini biliyor isyan etmediğini biliyor bol bol kuran oku rahatlayacaksın insan ister istemez hayal kuruyor planlar yapıyor bu bi sınav ve en iyi şekilde atlatıcaz inşallah bide dr. kontrolünü ihmal etme niye adet olmadın diye
Canım ne kadar güzel yazmışsın.Sağolasın.Haklısın çok haklısın.Ama bir bilsen ne şekilde dualar ediyorum,yaptığım en ufacık hayrıda çocuk niyetine yapıyorum,sevabını istemiyorum,sağlıklı hayırlı evlat nasip et Rabbim diyorum.Kurbanda kesildi.Meryem Suresini okuduk.Ve daha bir sürü Sureler,Hatimler.
Allah kaldıramayacağımız yükler yüklemezmiş.Ya inşaallah az kalmıştır hepimizin sınavına,inşaallah çok kısa süre içinde sağlıklı hayırlı evlatlarımızın müjdesini alırız.
Canım benim inşaallah,hakkıyla veririz bu imtihanı.Sanırım dünyadaki en zor şey,evlatla sınanmak.Rabbim düşmanımın başına vermesin.Dileyen isteyen herkese versin hayırlı sağlıklı evlatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?