Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

harkese hayırlı geceler diliyorum.Allaha emanet olun.:79::79::79:

hayırlı cumalar arkadaşlarımcımm

SEYYAAAAAAAAANNNN BEN DOĞURUNCA BANADA YAPCANMI TABLOOO BANANE BANANEEEE

BİRAZ SIKI ÇALIŞMAK LAZIM TABLOLAR İÇİN

Son düzenleme:
YAV biz bitane tutturamıyozzz karıya bakk helle ooffffffffffffff abla bu topiktekilere birer tane versen ceker gideriz buralardann:::::::::)

İyi geceler cnm. Ben denemistim bu karisimi cnm hatta vesilem oldu. Adet donemine yakin bel ve kasik agrim olmustu cnm ama cok dayanilmiycak bi agri deildi cnm.insallah seninde vesilen olur cnm.sende hamilesindir

arkadaşlar haftaya cumaya kadar inş okurum bu vird leri ama bana biri anlatsın ya şimdi her hafta birine mi okunuyo e bana ne zaman okuncak hani yeniyim ya çabuk anne oluyum inş. cuma vakti cuma saatindede doğurayım inş. hayırlı evlat olsun inşaallah amin deyin da... hadi amin deyin ama....

[

sanada iyi geceler canım.sende Allaha emanet ol.yeni doktorun hayırlı olsun.hadi bakalım inş.iyi sonuçlar alırsın.candan ablaya da bizden selam söylersen sevinirim.özledik onu valla.[/QUOTE]
Sağol canım çok teşekkürler amin inşllhHepimiz için hayırlı gzüel habrler olsunA.s canım söylerim konuşursak eğerKendiside sizleri özlemiş ama işleri yoğunmuş bugünlerde yakında gelir
harkese hayırlı geceler diliyorum.Allaha emanet olun.:79::79::79:

Hayırlı geceler canım sende

Şimdiden herkeze Hayırlı Cumalar.Cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inşallah

galiba bu gidişle ben doğuramayacağım. eeee malum tablo yapmak kplay değil.kaç kişiyiz yav.resim yapmaktan doğurmaya vakit kalmayacak.şaka bir yana hepinize yapmak isterim elbette..........

canlarım hepinizin cuması mübarek, dualarınız kabul,hayelleriniz gerçek,ibadetleriniz makbul olsun.Allah hepimize hayırlarla salih ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah.

hadi bakalım her doğurana bir tablo.ee doğurmayana yazık değilmi..hadi onlara da olsun.bu arada ben doğurursam tabi planlar suya.veletle resim yapamam herhalde.................

aman tek sen dogur o zaman ben sana cop adam cizer yollarim bide cicek yapabiliyorum...artik oldugu kadar...resimlerin harika canim ellrine saglik bende tupe basliyorumya insallah sonunda bebek olur toblolari gorunce dogurasim geldide istee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…