sağol arkadaşım.sen 23 yaşındamıydın.ben 33 yaşındayım da......ne yazıkki ben portre yapmıyorum...
kızlaaaaaaaarr
masallah herkes burda ama ben çıkmak zorundayım
bu arada listemızde eksık çok yardım etmek ısteyenlerı beklıyorum
hayırlı gecelr olsun inş.gecenız nurlu olsun ıns
iyii akşamlar kızlar nasılsınızz geliyorum anca okumakla geçiyorr..nekadarda hızla geçiyor sayfalarrr maşalllaaahhh:)))
bu arada genel olarak soruyorum çörek otu balı karıştırıp yiyenler olmuşmuydu canlarım aranızda.. ben bu ayy yemiştimm inanılmaz bel ağrısı yaptı bendee acaba onlamı alakalı çünkü hiç bir ayy düşük hariç bu şekil belim ağrımamıştı regli zamanı kafama takıldı fazlamı çalıştırdıkk nettdikk yumurtalıkları :)
YAV biz bitane tutturamıyozzz karıya bakk helle ooffffffffffffff abla bu topiktekilere birer tane versen ceker gideriz buralardann:::::::::)
hayırlı geceler kızlar...
Canım iyiyim teşekkür ederim sende iyisindir inşallah.Yani daha çok kalmak isterdim topikte ama geç oldu birazda uykusuzum hafta sonu doktora gidiyorum kadın hastalıklarına bir arkadaşımın tavsiye ettiği doktor eğer hemen tüp değilde aşılama derse ben bir defa aşılama için şansımı denicem nasip olursa.sabahta candan abla aradı konuştuk biraz inşlh görüşme şansımız olur dedi odaOnun dışında çalış işe git eve gel günler böyle gelip geçiyor.Sağol canım sorduğun için iyigecler Allah'a emanet ol
harkese hayırlı geceler diliyorum.Allaha emanet olun.:79::79::79:
Eki Görüntüle 590075 Eki Görüntüle 590078 Eki Görüntüle 590079 Eki Görüntüle 590080
hayırlı cumalar arkadaşlarımcımm
SEYYAAAAAAAAANNNN BEN DOĞURUNCA BANADA YAPCANMI TABLOOO BANANE BANANEEEE
BİRAZ SIKI ÇALIŞMAK LAZIM TABLOLAR İÇİN
amin....aminnn...canlarım hepinizin cuması mübarek, dualarınız kabul,hayelleriniz gerçek,ibadetleriniz makbul olsun.Allah hepimize hayırlarla salih ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah.
teşekkürler...:) nasılsınızmüsaitiz müsaitiz buyrun:)
hadi bakalım her doğurana bir tablo.ee doğurmayana yazık değilmi..hadi onlara da olsun.bu arada ben doğurursam tabi planlar suya.veletle resim yapamam herhalde.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?