arkadaşlar haftaya cumaya kadar inş okurum bu vird leri ama bana biri anlatsın ya şimdi her hafta birine mi okunuyo e bana ne zaman okuncak hani yeniyim ya çabuk anne oluyum inş. cuma vakti cuma saatindede doğurayım inş. hayırlı evlat olsun inşaallah amin deyin da... hadi amin deyin ama....
arkadaşlar haftaya cumaya kadar inş okurum bu vird leri ama bana biri anlatsın ya şimdi her hafta birine mi okunuyo e bana ne zaman okuncak hani yeniyim ya çabuk anne oluyum inş. cuma vakti cuma saatindede doğurayım inş. hayırlı evlat olsun inşaallah amin deyin da... hadi amin deyin ama....
YAV biz bitane tutturamıyozzz karıya bakk helle ooffffffffffffff abla bu topiktekilere birer tane versen ceker gideriz buralardann:::::::::)
Kızlar bugün sabah Candan Ablayla konuştuk.Baya bir yoğunmuş işlerinden dolayı.Hepinize çok selamı var.Dualarını okumuş sırasıyla,Allah kabul etsin sağolsunhaber vermemi istedi.İyigeceler Allah'a emanet olun
Canım ema 3 yasın okumustu sende 1 yasın 342 ya varıs 15 ayetel kursı okuyabilirsin
iyii akşamlar kızlar nasılsınızz geliyorum anca okumakla geçiyorr..nekadarda hızla geçiyor sayfalarrr maşalllaaahhh:)))
bu arada genel olarak soruyorum çörek otu balı karıştırıp yiyenler olmuşmuydu canlarım aranızda.. ben bu ayy yemiştimm inanılmaz bel ağrısı yaptı bendee acaba onlamı alakalı çünkü hiç bir ayy düşük hariç bu şekil belim ağrımamıştı regli zamanı kafama takıldı fazlamı çalıştırdıkk nettdikk yumurtalıkları :)
bahar nasılsın canım çıkmadan bir hatrını sorayım istedim.
kızlaaaaaaaarr
masallah herkes burda ama ben çıkmak zorundayım
bu arada listemızde eksık çok yardım etmek ısteyenlerı beklıyorum
hayırlı gecelr olsun inş.gecenız nurlu olsun ıns
yine den gelememişizSobe yakaladım seni
Kızlar facede konussak neolurkii orda daha akıcı konusuruzz valaaa:)degısıklık olurr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?