Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Allah hepimize evlatt nasib etsin bu gusel cumanın yuzu suyu hurmetinee kurban olduguum rabbiimmmmmmmüçüz besiz dokuz doguralım farketmez hayırlı saglıklı olsun ama doguruken bizde yasıyalım yanii:):)

dualarını okumayan 4 kiş var ben işteyim okuyamıyorum ama zıkırlerını çekerım şimdi
3 yasın ema okumustu yani ..5 yasın 4 meryem suresı eksığımız var okumak ısteyenlerı beklıyorum

hala hindi gibi düşünüyoruz ama öne çıkan iki isim var şimdilik

zeynep ve begüm bakalım hangisi olcak yada ikiside olmaycakmı:26:

nasıp canım ısımde onemlıdır ..sectiğiniz isimler guzel 2 isim olarak kullanabılırsınız ..hayırlısıyla karar verırsınız ıns..

bu hafta listede değişiklıkler yapacağım gecen hafta da bu hafta da okumayan bazı arkadasları cıkaracağım llısteden

ayşe benim dün hastalaığım kesilmişti bugün temizlenecektim ama hastalığım yeniden başladı. ne olduğunu anlamıyorum. benim 1 meryem surem kalmıştı onu da bugün okuyacaktım ama temizlenemiyorum. sanırım okuyamayacağım

ayyy allah razı olsun bıtanem ..
nasıl rahatladım bı bılsen rabbım guzel gönlune gore versin inş..
1 meryem 5 yasını de okuyacak çıkarsa yenı lısteyi yayınlarım bugun

bu cuma vaktınde bunları duymak okadar guzelkı aysecım ama rabbım hepımızın gönlune göre versın ınsallahh :) ben baslıorum meryem suresını okumaya namazımdan snra haber verırım sana bugun yenı lısteyı yayınlarız ınsallahh

amın canım..sizlerden haber beklıyorum
yenı lısteyi yapmak ıçın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…