Aminnnnnnn Eslemlivacım rabbim sanada en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhhh.....canım bildiğimizi doğruca öğretmeye çalışıyoruz inşallah bu yolda rabbim yardımcımız olur.......
canım kuran kursuna gittiydim ama fıkıh için ayrı bir hocanın derslerine katıldım.kitaplardaki bilgiler eşliğiyle.sorulanlara bilgim dahilinde cevap yazıyorum.asla yanlış anlaşılmasını istemem.hatalarım ve yanlış bildiklerim olursa uyarmanızı isterim.bilgiçlik taslamak gibi bir şey aklınıza ne olur gelmesin.bildiklerimi paylaşıyorum sadece.acizane
estağfirullah tatlım biliyorsan paylaşacaksınki öğrenelim bizlerde....ben sadece adetliyken tüy almazdım..diğerleri konusunda tam bilgim yoktu tırnak kesmişimdir....zaten saç kestirmeyi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççççççççççççç sevmiyorummmmmmmmm.....korkulu rüya gibi benim için kuaföre gitmek gitmiyomda zaten.....sıkılıyom daral geliyo bana orda...saatlerce boşa giden zamannnnnn......
Şimdi iyiyim elhamdülillah canım.Ama dün fenaydım,çok fena....
Hamile olmadığımı anlayınca yazdım ya sizlere,ruh gibiydim,sessiz düşüncesizdim.Gece çıktı acısı,kriz geçirdim.Ağlama nöbetleri tuttu.Çok kötü oldum.Eşim zor sakinleştirdi.Rabbim yaşatmasın bidaha ne diyim.
Teşekkür ederim hepimizin canım
Tüylerle ilgili öyle birşey duymadım hiç,garip geldi biraz.Niye alınsın ki.Eğer öyle birşey varsa şuana kadarki abdestlerimiz hep sakata mı gitti ozaman.Mesela ben birazdan alıcam,napsam ki
Avret yeri tüyleri ile ilgili soruyu şundan sordum....sabah avret yeri tüylerimi temizledim rahim filmi için.....unutmuşdumki az önce abdest alıp tilavet namazı ve meryem suresi okuyayım diye çıktım forumdan ...aklıma takıldı yıkanıp yıkanmamam gerektiği..ondan sordum ..ama sanırım gusül alıp öyle okuyacammmm..içim rahat etmeyecekkkkkkkkkk......
Amin meleğim inşaallah
Yok canım benim,olur mu öyle şey estağfurullah.Kuran Kursunda okuyup okumadığını merak ettim sadece,bende kaldım 3 sene
Ne güzel yardımcı olmuşsun arkadaşlara,Rabbim de senin yardımcın olsun,tutsun ellerinden gönlüne göre versin
Amin meleğim inşaallah
Yok canım benim,olur mu öyle şey estağfurullah.Kuran Kursunda okuyup okumadığını merak ettim sadece,bende kaldım 3 sene
Ne güzel yardımcı olmuşsun arkadaşlara,Rabbim de senin yardımcın olsun,tutsun ellerinden gönlüne göre versin
canım ben yerim her zaman ama şöyle adetin 2.günü başlıyorum 12-13.güne kadar yiyorum fazladan bel ağrısı açıkcası yapmadı bende yarında aktardan hayıt suyu alayım diyorum tüpe başlayana kadarda soğan kürü yapayım ki rahim temizlensin sıkı bir beslenmeye çekicem eşimide kendimide 3ay ay bu arada kendiliğinden hamile kalsam ne iyi olur
CANLAR NASISINIZZ :26::26::26::26: BEN YİNE YOĞUNUMHER ZAMANKİ GİBİ:44::44::44::44: EŞİMİN GEÇİRMİŞ OLDUĞU AMELİYATA BAĞLI OLARAK MALÜLEN EMEKLİ OLABİLMESİ İÇİN HASTANEYE BAŞ VURMUŞTUK ONUNLA UĞRAŞIYORUMMM :18::18::18::18:HEP KOŞTURMACAA .. DÜN KIZ KARDEŞİMLE KONTROLE GİTTİK (bıdıkın anası) BEBİŞİN (hamile biliyorsunuz)CİNSİYETİNİ ÖĞRENECEKTİK:44::44::44::44: KIZ KARDEŞİM ERKEK DİYE BEKLİYORDU:26::26::26::26: BELİRTİLERİM AYNI DİYORDUUUU:26::26::26::26: DR BAKTI VEEEEE BIDIKAAAA KIZ KARDEŞ GELİYOR DEDİİ ÇOK MUTLU OLDUMMMM (son 10 yıldır kız yeğenimiz olmamaıştı) ONU (bebişi) ULTURASONDA İZLEMEK ÇOK KEYİFLİ VE ÇOK DUGUSAL BİR DURUMDU ÇOK DUYGULANDIM AĞLADIM ALAHIM BİZLEREDE NASİP EDERMİ BUNLARI YAŞAMAYI ACABA DEDİMMMM EVE GELİRKENDE İLK KIRMIZI ELBİSESİNİ ALDIMMM .... DİĞER KARDEŞİMDE (tüp bebek yaptırmıştı hatırlarsınız) DEĞERLERİ BİRAZ YAVAŞYÜKSELİYOR :26::26::26::26:AMA DR BEKLEYECEĞİZ VE GÖRECEĞİZ DEDİİ:44::44::44::44: VAJİNAL MUAYENE YAPTIII HER ŞEY NORMAL DEDİİİ BİR SIKINTI YOK DEDİİ PZRTS İNŞŞ KESEYİ GÖRÜRLER VE SONRASINDADA HER ŞEY YOLUNDA GİDERSEE MİNACIK BİR YEĞENİM DAHA OLACAK BU GÜNDE KÖYE GİDİYORUMMMM BİR KAÇ GÜN GELMEYECEĞİZ
selam kizlaaar az sigarayi gitgide azalttim 8 6 4 2 diyerek dusurdum bugun hic icmedim...bi hakkim var bugun veeee az sonra son sirarami icim son veriyorum bu sigara olayinaa insallah Allahim yardim etsin bol bol sabir versin bana....sizde benim icin dua ewdin kizlar kurtuluyum su meredden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?