Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

herkes burada ama muhabbet yok:) nasılsınız hanımlar,

Son düzenleme:

canımmmmm sakızz att ağzınaa onla oyalan sigaran kalsın yanındaa az sonra içerim de az sonraa az sonra diyee diyee vakiti geçir bilinçaltını kandır yane:))vee en sonda neyse uykum geldiii sabaha içerim dee inan istedikden sonraa bırakılıyorrr yeterkii istee bebişşş içinnn bakk sigara düşükk yapıyo((

canlarım hepinizin cuması mübarek, dualarınız kabul,hayelleriniz gerçek,ibadetleriniz makbul olsun.Allah hepimize hayırlarla salih ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah.
Aminnn canım seninde inşallah
AS canım getiren götüren sağolsun :) Candan ablayada Rabbim işlerinde kolaylık versin de o da aramıza dönüp güzel güzel yazsın yine.Sende Allah'a emanet ol canım
Sende sağol canım
günaydın kızlar hayırlı cumalar dilerim rabbim yaptığımız duaları tez zamanda kabul etsin inşallah
AMin canım seninde

CANIM NASILSIN DR.MI BAŞLADIN HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH TÜPE GEREK KALMADAN OLUVERİR.DR. KİM CANIM BURSADAN MI ?
BENDE SİZLERLE TANIŞMAK İSTİYORUM ÇOK İLERİ Bİ TARİH BELİRLİYELİM BÖYLELİKLE HERKES İŞİNİ AYARLAR OLMAZMI[/QUOTE]
Canım eşimle 2-3 doktora gitmiştik.biri tüp bebek merkezindeki doktordu diğeri nagihan hanım diğeride fakülte.Bunlar tüp bebek dediler direk.Ama sonra pko topiğindeki arkadaşlarım aşılama için şansını dene dediler ben klomen vs bile kullanmadım hiç.Bursadan bir arkadaşım gittiği doktoru önerdi Aynur şendemir çok memnunmuş.Ona git memnun kalırsın dedi.Bizde yarın ona gideceğiz kısmet olursa.Bakalım o doktor ne diyecek.Hayırlısı olsun hepimiz içinTabiki canım buluşalım iyi olur
dualarını okumayan 4 kiş var ben işteyim okuyamıyorum ama zıkırlerını çekerım şimdi
3 yasın ema okumustu yani ..5 yasın 4 meryem suresı eksığımız var okumak ısteyenlerı beklıyorum
Canım dün akşam yazmıştım Candan ablada okudu haberin olsun
Aminn canım seninde yüreğine sağlık
Bu hafta bana okunuyormuş, Allah razı olsun şimdiden hepinizden
Hayırlı bir topikte hayırlı işler menfatsiz çıkarsız dostluklar kurduk burada Allah hepimizin yüzüne baksın dualarımızı kabul etsin
Allah yardımcın olsun canım inşllh bir sorun çıkmaz.
Selamün aleyküm

Cuma'nız mübarek,dualarınız kabul olsun
A.s canım seninde cuman mübarek olsun
Canım Nihat Hatipoğlu söylemişti avret yerler alındıktan sonra gusule gerek yok normal abdest yeterli demişti.
Allah razı olsun canım ne gzüel paylaşımlarda bulunuyoruz kesinlikle öyle düşünce gelmez aklıma şahsen
Canımm ya benimkine benziyor senin hikayende.Önceden kapanmayı öyle çok düşünmüyordum.Evlendikten 1 sene sonra felan ramazan ayının sahur gecesinde tvdeki programdan etkilenerek duygulandım ve o anda kapanmaya karar verdim eşiminde gönlünde vardı ama kesinlikle baskı felan yapmadı.Eşime gidip yarın kıyafete bakalım bana demiştim çok sevinmişti duygulanmıştı odaAllah nasip etmişki kapandık canım.Allah kabul etsin inşallah

Canım eşin için hayırlısı olsun umarım hal olur sorununuz.Kardeşin içinde Allah hayırlı etsin gözleri aydın canım sağlıkla kucağına alsın

hayırlı geceler arkadaşlar bişey soracam burada hiç soğan suyu yapan faydasını gören yok mu hani insan vücudundaki değişiklikleri bilir ya iltihap akıntı falan yaşayan olmadı mı da...

ya bede yapıyorum da acaba dedim kendi kendime normal şelermi abartıyorum geçen ay adetim farklı geçmişti muhtemelen soğan suyunda bişey daha sorcam adet geçmeden gebelik testi yapılsa belli olurmu soğanı içip duruyorz bide içimzde bişey varsa:)

hayır adetinin en az iki gun gecmesi lazım kesin sonuc için bebek olsun bişi olmaz ama 15 gunden fazlaa içmemeni oneririimm.iltihap gelemsi normal ve iyii demekki sokuluyosunn

selamınaleyküm hayırlı cumalar

nasılsınız arkadaşlar

ben 2 gün giremeyecem

yeni liste oluştu mu

ALLAH cc emanet olun

sağol asenat ha bu arada hz. yusuf güzel film asenat da çok güzel:) biliyorum sende ölesindir demi:)))

bu hafta listede değişiklıkler yapacağım gecen hafta da bu hafta da okumayan bazı arkadasları cıkaracağım llısteden

aşkolsun okuyamıyacağım demedimki canım .. okudumda yazamadım.. yoğundum... çıkarmak istersen canın sağolsun.. bizim duaya ihtiyacımız yokmuş gibi... hemde bana çok az kalmışken attınız..
hiçmi emeğim olmadı?**okumayanların yerinede kaç kez okumuştum . üstelik sadece bu hafta geç yazdım. geçen hafta okumayanlar yazmışın .ben her zaman okudum yanlışın var...

Son düzenleme:
Kızlar ya eşim bana evde her konuda çok yardım edıyo
sen bı hamıle kalmamış ol göstercem san dıyo

ayyyy yeterkiii kal kızım....onlar derler derler hiçbişey yapmazlarrr.....hele bii kalayımmm bakkk neler yapıyorummm

selamınaleyküm hayırlı cumalar

nasılsınız arkadaşlar

ben 2 gün giremeyecem

yeni liste oluştu mu

ALLAH cc emanet olun

a.s canım sanada ii akşamlarr...liste oluştuuu...kendine ii bakk..

herkes burada ama muhabbet yok:) nasılsınız hanımlar,

iyiyiz canımm ...sen nasılsınnnn

yarın meryem suresi (41)bitiyo ama ben halaaa hamile diiliim:):):):)

sen devam et duana canımmm rabbimm kabul eder bir günnn.......hadii hayırlısı...

adet guunue az kalan varmı kii

evet adetim yaklaştııı....sabırla bekliyoruzzz.......

ne güzelll canımmm...bende bir gün kapanmak istiyorum ama ne zamaan....sanırım hala hazır değilimmm

teşekkürler canımmm seni sormalııı......herşey yolunda heraldee doktor falannn.sağlıkla kucaklarına alırlar inşallahh....neyse allahhh sanada tez zamanda nasip etsinnn...sanada bulaşsınnn..

beni kesin çıkardıysanız haberim olsun. yarın akşam bakacağım inşallah. sonrada daha bu topiğe girmeme gerek kalmaz...

selamun aleykum canım
kusura bakma bu hafta senı topikte göremedım bugun öglene kadar da okudum haberlerını bekledım gelmeyınce senı ve bazı arkadasları çıkarmak zorunda kaldım..
Beni yanlış anlama çünkü ben burda kımsenıın hakkına asla gırmem gırmekte istemem
listeye eklıyorum tekrardan
allaha emanetsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…