inş canım inş.vallahı eşim hiçbirsey yaptırmıyo ..bak ayse bı hamıle değilsen göstercem sana dıyo
inş canım inş.vallahı eşim hiçbirsey yaptırmıyo ..bak ayse bı hamıle değilsen göstercem sana dıyo
ay cok guldum ya senin esinde cok fena bosver sende bu halini degerlen dir cnm herseyi yaptir ona
niyeyse aysecim icimden hamileymissin gecti seni tanimama ragmen ...Insallah oyle olur test gunun nezamandi?
degerlendırmezmıyım...havalar soğuk olduğu için mutfakta yemek yıyemıyoruz tepsiye yemeklerı koyuyorum eşimi çağırıyorum
tepsiyi hazırladım dıyorum..sen bi hamıle kalma gösterecem sana dıyo.çok guluyorum yaaaa....
Sende o de bi hamile kalirsam ozamanda ben sana gostericem
diyorum..kıyamam eşim çok ıstıyo o bukadar istiyo dıye uzuluyorum allahım tez zaamanda tum ısteyenlere nasıp etsın ıns..
ben yuuzume lazer epilasyon yaptırıyorum..dermatolog 4 senelık evlı ve çocuk ıstemedığını söyledı gercekten sasırdım..bu kadar yıldır korunuyorsun ıstedığinde ya olmazsa dedım..gereklı kontrollerı yaptırdık istediğimiz zamanta hemen tutarmıs dedı ıns dedım
İns cnm rabbim en kisa zamanda nasip eder.benim esimin arkadasi var 7 senedir korunuyolarmis sok oldumca kiz kariyer yapmk icin beklemis. Benim arkadasimda korunmadan once doktora gidip tahlil yaptirmis doktor bi sorunun yok ama bence beklemeyin demis ilk cocukta korununca sonrasinda yuzde yirmi olma olasiligi dusuyo demis
kızlaaar:)) esım dayanamadı test yaptırdık yarındı normalde test gunum:) 86 cıktı sanırım hamıeymısım:) once rabbımın nasıp etmesıyle sonra da sızlerın kalpten dualarıyla oldu ..Rabbım hepınızden razı olsun..ogrendıgım an aglayarak hepınızı gecırdım aklımdan..rabbım herkesın yuzunu guldursun ınsallah..
Kızlar merhaba
Biz yarın memlekete gidiyoruz nasipseMalesef müjdesiz gidicem
Pazartesi aranızdayım nasipseO zamana kadar kendinize iyi bakın,dualarınızda da yüreğinizde de yer ayırın bana
Seviliyosunuz
Özleyin beni taam mııı
Rabbim yariniz yardımcınız olsun,Rabbime emanet olun
Sende o de bi hamile kalirsam ozamanda ben sana gostericem
anammm yenii hamişşş haberiiii........ooooooo maşallah diyelimmm. ......canım gözün aydınn.....sağlıkkla kucağına da alırsın......kızlarrr artık hamiş haberlerini alıyoruzz....lütfennn aarayı soğutmayalımmm... ....herkes tez zamanda rabbim bizlerede nasip eder buraya kocaman yazarızz......hamişler dualarınızıı esirgemeyin bizdenn...kendinize ii bakınn
hayırlıı yolculuklarrr....sende seviliyosun canımm bol bol gezz....
yaniiiiiii ayşecimm....hamile kalsakkk bak benim herife neler yapıyorumm.şöyleee ağız tadıylaa hamileliğimin tadını çıkarırımm inşallahhh...onun hayalinii yaşıyorum desemmallahın sevgili kulu kii bir türlüü tutturamadık..
selam arkadaşlar nasılsınız
sizlerden bir ricam olacak biz bu ay tüpbebek tedavisine başlıycaz eşim ameliyat olacak sperm bulunursa tüpbebek tedavim devam edecek yoksa yarıda kalacak.sonucun iyi çıkması ve bebeğimin olması için salavatı tefriciye 41 meryem suresi ve 41 yasin suresi okumaya niyet ettim yetiştiremem diye sizden ufakta olsa yardımcı olmanızı rica edicem müsait olan arkadaşlarım Allah rızası için bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim dualarınıza çok ihtiyacım var
sizlerden bir ricam olacak biz bu ay tüpbebek tedavisine başlıycaz eşim ameliyat olacak sperm bulunursa tüpbebek tedavim devam edecek yoksa yarıda kalacak.sonucun iyi çıkması ve bebeğimin olması için salavatı tefriciye 41 meryem suresi ve 41 yasin suresi okumaya niyet ettim yetiştiremem diye sizden ufakta olsa yardımcı olmanızı rica edicem müsait olan arkadaşlarım Allah rızası için bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim dualarınıza çok ihtiyacım var
ben evlılığimin 3.ayından sonra 6 ay doğum kontrol hapı kullandım..hormon degerlerım yuksektı tedavı amaçlı kullandım
6 ay önce korunma haplarını bıraktım ve çocuk ıcın tedavıye başladım ..
inş.daha fazla bekletmez bızı
anammm yenii hamişşş haberiiii........ooooooo maşallah diyelimmm. ......canım gözün aydınn.....sağlıkkla kucağına da alırsın......kızlarrr artık hamiş haberlerini alıyoruzz....lütfennn aarayı soğutmayalımmm... ....herkes tez zamanda rabbim bizlerede nasip eder buraya kocaman yazarızz......hamişler dualarınızıı esirgemeyin bizdenn...kendinize ii bakınn
hayırlıı yolculuklarrr....sende seviliyosun canımm bol bol gezz....
yaniiiiiii ayşecimm....hamile kalsakkk bak benim herife neler yapıyorumm.şöyleee ağız tadıylaa hamileliğimin tadını çıkarırımm inşallahhh...onun hayalinii yaşıyorum desemmallahın sevgili kulu kii bir türlüü tutturamadık..
allah iyilik versin canım sağolun Allah razı olsun canım ayın 3ne kadar okumam lazım şu ana kadar9 yasin,5meryem,800tefriciye okundu siz ne kadar okuyabilecekseniz söylersiniz bende ona göre eksik okurum Allah hepinizden razı olsuna.s iyi olmaya çalışıyoruz bizdeee.....öncelikle geçmiş olsunnnn..herşeyin hayırlısııı tabiii...umarımmm rabbim tedavinizde selamet veriir....ben okumak isterimmm süresinii söylersennn bu ay demişsin ama ...1 yasin 1 meryemm ve tefriciye okurum fakatt tefriciyenin sayısı yokmu...
nezamana kadar okunacak arkadasim ben 5yasin ve 3meryem suresi alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?