Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşaallah barekallah canım,senin adına çok sevindim gerçekten.![]()
Rabbim daim eylesin,hakkıyla emrini yerine getirenlerden eylesin![]()
Aleykümselam canım,nerde kaldığımı burda yazarsam sorun olabilir,forumda yasak sanırım bu tür şeyler.....Sana özel mesaj atıcam Pazartesi günüSende ozamana kadar mesaj sayını 100'e ulaştır canım,özelden mesajlaşırız.
Mesaj sayın 100 olmadan,mesaj atamıyosun sanırım
Görüşmek dileğiyle kardeşimm
![]()
Aleykümselam canım.Allah yardımcın olsun,inşaallah bir an önce tamamen bırakırsın
Ben yapmıştım,adetlerim düzene girdi iki üç ay.Akıntı falan olmadı bende.Yeniden başlıcam,hele bi adet olayım
Çok sevindimmm,gözünüz aydın tebrik ederim canım,Rabbim sağlıkla hayırlısı ile kucağınıza aldığınız günleride göstersin![]()
kızlaaar:)) esım dayanamadı test yaptırdık yarındı normalde test gunum:) 86 cıktı sanırım hamıeymısım:) once rabbımın nasıp etmesıyle sonra da sızlerın kalpten dualarıyla oldu ..Rabbım hepınızden razı olsun..ogrendıgım an aglayarak hepınızı gecırdım aklımdan..rabbım herkesın yuzunu guldursun ınsallah..
selam arkadaşlar nasılsınız
sizlerden bir ricam olacak biz bu ay tüpbebek tedavisine başlıycaz eşim ameliyat olacak sperm bulunursa tüpbebek tedavim devam edecek yoksa yarıda kalacak.sonucun iyi çıkması ve bebeğimin olması için salavatı tefriciye 41 meryem suresi ve 41 yasin suresi okumaya niyet ettim yetiştiremem diye sizden ufakta olsa yardımcı olmanızı rica edicem müsait olan arkadaşlarım Allah rızası için bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim dualarınıza çok ihtiyacım var
ben basladim canm tadini cikarmaya darisi sizin basiniza olsun.dogum yapana kadar beni bosamasa iyidir valla
artik bana baska bir isteginiz varmi sultanim diyo
alisti artik
kızlar bugun esimle gezerken dısarda kus afersiniz oylee bi pislediki bizii hem eşimin ustune bulaşmıs hemde benim omzuma sıcmıs nerdeyse kafama pisliycekmiş omzumdan bkarnıma karnımdan koluma kolumdanda eşimin koluna gelmiş pislik ama biz hiç farketmiyoz diyom nie millet bize bakıyo:::)) bohlu bohlu geziyomusuzz:):):)![]()
ben de 2 yasin 1 meryem 350 ya varis 15 ayetel kürsi dualarımı tamamladım...allah kabul etsinnnn....
ehheee ehhheebir kaç ay sultanlık hiç fena olmaz haniiii...
uğur getirsin inşallah çifte kumrularrr..... o kadar dalmışsınız kiii birbirinizi görmemişsiniz bile....vitrin mii bakıyodun canımm![]()
yok yaa eşim telefn alcaktı bana ole ordan orayı girdikk bide yaa sonra eczaneden test almaya giderken ffarkettiiimmm:):) üstümüz basımızz poh afedersinizz![]()
kızlar bugun esimle gezerken dısarda kus afersiniz oylee bi pislediki bizii hem eşimin ustune bulaşmıs hemde benim omzuma sıcmıs nerdeyse kafama pisliycekmiş omzumdan bkarnıma karnımdan koluma kolumdanda eşimin koluna gelmiş pislik ama biz hiç farketmiyoz diyom nie millet bize bakıyo:::)) bohlu bohlu geziyomusuzz:):):)![]()
bide bilet alsaydınız canım
ya rabbım sana hayırlı omur nasıp etsin çok alemsın
inşşş canımmm bebişş kendiliğinden gelirr de gerek kalmaz..cnm bende 2 gün başladım ama bayagı agrı yaptıı..hayıt tohumu aldım bende:)bu ay onumu kullansamm aslan pençesimii yoksa soğan suyumuu??ayyy acaba hangisiniii denesem ki bu ay:))