Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar kızlar.nasılsınız.ayşecim sen nasılsın.heyecan varmı??????eeeeeeeeeeee az kaldı ikisine.hadi bakalım inş 2013 ün ilk hamilesi sen olursun .ne bileyim ben çok ümitliyim.senin hayırlı güzel haberini alacakmışız gibi geliyor.asenatçım sen nasılsın.kuş pislemiş.hadi bakalım hayır olsun bebekmi geliyo ne.:90::90::90::90::90:
iyi akşamlar kızlar.nasılsınız.ayşecim sen nasılsın.heyecan varmı??????eeeeeeeeeeee az kaldı ikisine.hadi bakalım inş 2013 ün ilk hamilesi sen olursun .ne bileyim ben çok ümitliyim.senin hayırlı güzel haberini alacakmışız gibi geliyor.asenatçım sen nasılsın.kuş pislemiş.hadi bakalım hayır olsun bebekmi geliyo ne.:90::90::90::90::90:
canım merhaba..heyecan yok..ama inş dediğin gibi olur guzel haberler veririm sızlere..
bugun pazara gıttık eşimle hep hamıle bayanlar dıkkatımı çekıyo.dırek ınsanların karnına bakıyorum..korktum mılletı nazar edecem dıye hep dua ettim
ahh canımmmmmmmmmmmm inşallahh agzından ball daladııı hoş geldin sefa getirdin bu ay ben de ıumitliyim fos olmayız diimi yaa[/QU
amaaan bu ay fos çıkarsa bakarız önümüzdeki maçlara dimi ama.inş. fos çıkmaz tabide.....kız sen hamile kalınca bizi unutmayasın.neşe katıyosun bu topiğe valla.
![]()
ayyyy aynenn yaa hep çocuk seylerine bakktık bakktık ama sadece baktıkk:):):)![]()
yani bizde sadece baktıkk.olsun birgün içine girip deliler gibi alışveriş yapacağımız günlerde gelicek inşaallahhhhh.hep öyle dua ettim gezerken.
delimisin kızz hatta diyodum ki eger haamile kalırsam kızların dualarını hep ustlenmeye calısıcam onlar için fazladan bildiklerimi okurum diyodum olurmuu ole seyy:)![]()
canım inş.seninde karnın birkaç aya şişer.bizde dışardaydık.bende her alışveriş merkezine gittiğim de ayaklarım hep bebe mağazalarına gider.Rabbim hepimize yaşatsın o duyguyu inş.
canım Allah o güzel gönlünün istediğini tez zamand a versin inş.eskişehire yolculuk ne zaman.tayininiz oraya çıktıydı galiba yanlış hatırlamıyorsam.![]()
canım bende aldım bugün hayıt suyunu ama şuan tam adet ortasındayım soğan kürünü de yapmak istiyorum hemen hayıta başlıyayım diyorum ikisi bir arada olur herhalde eşimde de çakşır suyu ısırgan çayı arginex aldım valla patlıcaz yakında[/QUOT
evettt yaa patlayacaz valla bu kadar vitaminlee :))))olsun olsunnnn en kısa zamanda bebişlerimizz gelsinlerde..
iyi akşamlarrr kızlar nasılsınızz?
iyi akşamlarrr kızlar nasılsınızz?
bennnn çoookkk sinirliyimmm çoookkkkkk hemdee
Insanlarr ne kadar duyarsızz ne kadarr yaaa bennn çok dikkat ettim hayatım boyunca insanları aman kırmimm amann ha amannn diyee bakıyorumm bu çocuk konusunda ya ben cok hassasım kii mutlakaa öledirr yadaa insanlar çok dikkatsizz(( buugün kayınvalidemle konuşuyorzz ay bakıyorum bu hamile şu hamilee allahh saglıkla kucaklarına almayı nasip etsn diyorum hala devam ediyorr görümcem 2 ay önce evlendi bebek düşünmüyormuşşş
eger düşünseymiş oda şimdiyee hamile olurmuşş...ya bazen diyorumm atmaa içineee dert sahibi olma söyleee ama olmuyorrr işteee ..
iiyiz cnnım benimmm:) sen h.g