Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

iyi aksamlar canım nasılsın
hayıt tohumu suyu nasıl bısey kullanıp faydasını gören varmı..dr tedavısındeyken kullanılıyomu

valla canım iyi diye duydumm hattaa hamiş kalanlarda olmuş vesile iştee kim bilr belki bize şifa bu olurr:)ben tedavi görmüyorum o yüzden rahatımm .ama tedavideyken kullanıldığını sanmıyorum çünkü yumurtaları uyarıyorr .

ahh cnım yaa su ınsanlar yokmu yaaa vallahiii .desene ben gorumcem diilim herkes kendi kaderinii yasar senin gibi cat cat doguramıyom okadar yetenekli diilm de yayada gitme boşver evinee....ooff

yaa bu konuda çok hassaslaştım kimse bana bişe desin istemiyorumm VEREN ALLAHHH neticede ..benimm böle olması gerekiyormuş demekki bende isterdim.. ama nasipden öte gidilmezz..bide sadece bana baskı varr eşime hiç bişe demiolarr üzülmesin diyee:(bende üzülüyorummm amaaa

valla canım iyi diye duydumm hattaa hamiş kalanlarda olmuş vesile iştee kim bilr belki bize şifa bu olurr:)ben tedavi görmüyorum o yüzden rahatımm .ama tedavideyken kullanıldığını sanmıyorum çünkü yumurtaları uyarıyorr .

kullandıgım ılaclar uyarıyo zaten benım ıçın gerek yok sanırım

yaa bu konuda çok hassaslaştım kimse bana bişe desin istemiyorumm VEREN ALLAHHH neticede ..benimm böle olması gerekiyormuş demekki bende isterdim.. ama nasipden öte gidilmezz..bide sadece bana baskı varr eşime hiç bişe demiolarr üzülmesin diyee:(bende üzülüyorummm amaaa

CANIM BENIM UZME KENDINI..BU TARZ LAFLAR DUYDUGUN ZMAN DÜŞÜN RABBİMIZ O LAFLARIN KARSILIGINI MAHSER GUNUNDE UNUTMAYACAK HESABINI SORACAK BUNU BILDIKLERI halde devam etsınler bakalım.sen uzme kendını

kullandıgım ılaclar uyarıyo zaten benım ıçın gerek yok sanırım

bencede canım gerek yokk..ben herhangi bir ilaç kullanmıyorum vitaminler var sadece onunda biryan etkisi olmaz diye biliyorumm..

kızlar bu arada omega 3 yumurta kalitesini arttırıyormuşşş

kullanımı nasıl hayıt cayımı tozumu nedir bu

asenat canım beni sakın yanlış anlama ama sen bende şimdilik bu tarz şeyler kullanma sen daha cok yenisinn olmuyo değil senin henüz kaç ay geçti 6 ay bile olmadı zannımca dimi...

bence sen sadece bir folik asit al kendine bide kansızlık felan varsa kan ilacı all onları kullan özellikle folik asitti ihmal etme

asenat canım beni sakın yanlış anlama ama sen bende şimdilik bu tarz şeyler kullanma sen daha cok yenisinn olmuyo değil senin henüz kaç ay geçti 6 ay bile olmadı zannımca dimi...

bence sen sadece bir folik asit al kendine bide kansızlık felan varsa kan ilacı all onları kullan özellikle folik asitti ihmal etme

6 aylık evliyim 4 aydır deniyoz:) evet haklısın kullanmıım ama sogan kurunu yapıyorumm doktor b12 verdi vitamin folis asiti doktor kontrolu olmadan alamam dimii

6 aylık evliyim 4 aydır deniyoz:) evet haklısın kullanmıım ama sogan kurunu yapıyorumm doktor b12 verdi vitamin folis asiti doktor kontrolu olmadan alamam dimii

canım doktor verdiyse senn b 12 kullan en iyisii...folik asiti bir araştır sen istersen netten ama kendinde kullanabiliyosun

Back
X