- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
ben soğanküründen baska hiç bşi denemedim çok acıktır ki rabbim in takdiri bu acık dana gözü bile yesekk rabbim yazmamıssa olmuuycak ama sole bişi okumustum internette birzaman bi sahabilerden biri hz muhammed (sav)gelip ya resul allah bizim hiçbirzamanmı çocugumuz olmuycakk yıllardırr bekliyoruz demiş peygamber efendimiz allah bilir demiş allahu tealada ya muhammed sole o insanlara onların hiç birzaman çocugu olmuycak demiş.birzaman peygamber efendimiz o çifti elleride cocukla gormus sizin nasıl cocougunuz oldu rabbi beni elci kullanarak cocugunuzun olmuycagını buyurmustu demiş ve ogun allahu tealaya ya rab siz benimle o insanlara onların cocugu olmuycaklarını solediniz fakat onları cocuklu gordum demiş.allahu teala ya muhammmed hergun dua ile kapıma geldiler el actılar seninle haber gondermemee ragmen umut kesip vazgecmediler nasıl geri cevirseydim demiş....yanii kızlar en buuyukk İÇMEMİZ GEREKN İLAC DUA DUA DUA RABBİİMİZN KAPISINA DAYANMAKKK İSTEMEK UMİDİ KESMEMEK BEN BİŞİ KULLANMIYOM RABBİMİN KAPISINDA ACİZANE DAYANMIS BEKLİYOM ELL ACTIMMM AGLIYOM SIZLIYOM İSYAN ETMEDEN SEN BİLİRSİN RABBİM AMA KİMSEYİ EVLATLA SINAMA DİYORUM NAAPİM BASKA KIZLARUMUT UMİT RABBİM İSTEYİN DEMİŞŞ İSTİYORUMM
hz Muhammet değil hz. Musa ile ilğili kıssadır.