Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ben soğanküründen baska hiç bşi denemedim çok acıktır ki rabbim in takdiri bu acık dana gözü bile yesekk rabbim yazmamıssa olmuuycak ama sole bişi okumustum internette birzaman bi sahabilerden biri hz muhammed (sav)gelip ya resul allah bizim hiçbirzamanmı çocugumuz olmuycakk yıllardırr bekliyoruz demiş peygamber efendimiz allah bilir demiş allahu tealada ya muhammed sole o insanlara onların hiç birzaman çocugu olmuycak demiş.birzaman peygamber efendimiz o çifti elleride cocukla gormus sizin nasıl cocougunuz oldu rabbi beni elci kullanarak cocugunuzun olmuycagını buyurmustu demiş ve ogun allahu tealaya ya rab siz benimle o insanlara onların cocugu olmuycaklarını solediniz fakat onları cocuklu gordum demiş.allahu teala ya muhammmed hergun dua ile kapıma geldiler el actılar seninle haber gondermemee ragmen umut kesip vazgecmediler nasıl geri cevirseydim demiş....yanii kızlar en buuyukk İÇMEMİZ GEREKN İLAC DUA DUA DUA RABBİİMİZN KAPISINA DAYANMAKKK İSTEMEK UMİDİ KESMEMEK BEN BİŞİ KULLANMIYOM RABBİMİN KAPISINDA ACİZANE DAYANMIS BEKLİYOM ELL ACTIMMM AGLIYOM SIZLIYOM İSYAN ETMEDEN SEN BİLİRSİN RABBİM AMA KİMSEYİ EVLATLA SINAMA DİYORUM NAAPİM BASKA KIZLAR:(UMUT UMİT RABBİM İSTEYİN DEMİŞŞ İSTİYORUMM

hz Muhammet değil hz. Musa ile ilğili kıssadır.

öyle valla. tarkan orhan gencebayın hatasız kul olmazı söylemiş. valla içim gitti. o bağlamanın sesini nedense çok beğendim. çalan iyi çalmış belliki. hani derler ya çalmıyo, konuşturuyo. o hesap işte

öyle valla. Tarkan orhan gencebayın hatasız kul olmazı söylemiş. Valla içim gitti. O bağlamanın sesini nedense çok beğendim. çalan iyi çalmış belliki. Hani derler ya çalmıyo, konuşturuyo. O hesap işte

evet canım bılırm yavuz bıngol dınlerım her defasında bayıla bayıla

evet canım okudum:) Allah hayırlı doğum da nasip etsin inşaallah. sesin güzelmiş öyle mi:D ayşe hamile kalırsan kendi sesinden bebeğine ninni kaseti doldur. sanırım sesim güzel olsaydı ben yapardım:)

QUOTE=AYSE035;28015046]Canım ben candan ablanın okudugunu görmedım o yuzdek okuduklarını bu haftakı lısteye ekleyeceğim[/QUOTE]
Tamam canım sağol:16:
bizde kaçırmayız hıç canım
Bizde izliyoruz huzur sokağını:34:Orda çalan bir fon müziği var çok hoşuma gidiyor nette araştırdım çoğu var o yoktu bende diziyi açtım internetten oradan dinledim tekrardan sırf o fon müziği için:1:
kızlaaar:)) esım dayanamadı test yaptırdık yarındı normalde test gunum:) 86 cıktı sanırım hamıeymısım:) once rabbımın nasıp etmesıyle sonra da sızlerın kalpten dualarıyla oldu ..Rabbım hepınızden razı olsun..ogrendıgım an aglayarak hepınızı gecırdım aklımdan..rabbım herkesın yuzunu guldursun ınsallah..
Cnaım Allah hayırlı etsin ne güzel haberler alıyoruz sırayla.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar::49:
Kızlar merhaba :21:

Biz yarın memlekete gidiyoruz nasipse :10: Malesef müjdesiz gidicem :50:

Pazartesi aranızdayım nasipse :3: O zamana kadar kendinize iyi bakın,dualarınızda da yüreğinizde de yer ayırın bana :71:

Seviliyosunuz :69:

Özleyin beni taam mııı :23: :23:

Rabbim yariniz yardımcınız olsun,Rabbime emanet olun :16: :16: :16:
Güle güle gidin canım hayırlı yolculuklar şimdiye varmışsınızdır çoktan:1:Sizde Allah'a emanet olun görüşrüüz:3:
degerlendırmezmıyım...havalar soğuk olduğu için mutfakta yemek yıyemıyoruz tepsiye yemeklerı koyuyorum eşimi çağırıyorum
tepsiyi hazırladım dıyorum..sen bi hamıle kalma gösterecem sana dıyo.çok guluyorum yaaaa :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:....
İyi ediyorsun kendini çok yorma eşin yardım etsin azıcık:1::34:
hadı yaa ayy keşke hamılelık haberımı alabılsem..
test gunum 2 ocak çarsamba canım
rabbım hayırlıısnı nasip etsın inş.
tum arayanlarla bırlıkte sana ve banada nasıp etsin inş
Hadi inşllh hayırlı haberler alman dileğiyle canım:16:
kızlar ben kız istemeye gidiyorum byeeee yani gidiyormuşum öptüüüümmm
Hayırlı olsun şimdiden:3:
kızlar bugun esimle gezerken dısarda kus afersiniz oylee bi pislediki bizii hem eşimin ustune bulaşmıs hemde benim omzuma sıcmıs nerdeyse kafama pisliycekmiş omzumdan bkarnıma karnımdan koluma kolumdanda eşimin koluna gelmiş pislik ama biz hiç farketmiyoz diyom nie millet bize bakıyo:::)) bohlu bohlu geziyomusuzz:):):):52::32::52:
Talih kuşu size konmuş olmasın:1::34:
canım bende aldım bugün hayıt suyunu ama şuan tam adet ortasındayım soğan kürünü de yapmak istiyorum hemen hayıta başlıyayım diyorum ikisi bir arada olur herhalde eşimde de çakşır suyu ısırgan çayı arginex aldım valla patlıcaz yakında
Cnaım eşin için aldığın şeyler ne işe yarıyor?Ben eşim için keçi boynuzu kürü yapıyorum ama bu aralar hergün içmiyor tiksindi biraz.Senin aldıkların neye kullnılıyor:44:

yani bizde sadece baktıkk.olsun birgün içine girip deliler gibi alışveriş yapacağımız günlerde gelicek inşaallahhhhh.hep öyle dua ettim gezerken.
Allah gönlünce versin inşlalh tez zamanda:16:
iyi akşamlarrr kızlar nasılsınızz?
Sağol canım sen nasılsın:3:
bennnn çoookkk sinirliyimmm çoookkkkkk hemdee:27::27:

insanlarr ne kadar duyarsızz ne kadarr yaaa bennn çok dikkat ettim hayatım boyunca insanları aman kırmimm amann ha amannn diyee bakıyorumm bu çocuk konusunda ya ben cok hassasım kii mutlakaa öledirr yadaa insanlar çok dikkatsizz:((( buugün kayınvalidemle konuşuyorzz ay bakıyorum bu hamile şu hamilee allahh saglıkla kucaklarına almayı nasip etsn diyorum hala devam ediyorr görümcem 2 ay önce evlendi bebek düşünmüyormuşşş:(eger düşünseymiş oda şimdiyee hamile olurmuşş...ya bazen diyorumm atmaa içineee dert sahibi olma söyleee ama olmuyorrr işteee ..
Her insan kendimiz gibi olmuyor olamıyor malesf düşüncesiz insan yok.Başından geçmeyen seni çok iyi anlayamıyor.Öyle patavatsızların lafını takma sonuçta bu senin elinden gelen şey değil.Allah inancı olan gerçek müslüman olan bir insan.Herşeyin Allah'tan geldiğine inanmalıdır:20:
iyi aksamlar canım nasılsın
hayıt tohumu suyu nasıl bısey kullanıp faydasını gören varmı..dr tedavısındeyken kullanılıyomu
Hayıt tohumu aktarda toz haline getirebiliyorsun.Çay gibi demleyip günde 2 defa kullanılıyor genelde .Ben bir ara kullanmıştım kullanmıştım.Kullamdığım ilaçlarla zarar olur korkusuyla yarım bıraktım:31:
yaa bu konuda çok hassaslaştım kimse bana bişe desin istemiyorumm VEREN ALLAHHH neticede ..benimm böle olması gerekiyormuş demekki bende isterdim.. ama nasipden öte gidilmezz..bide sadece bana baskı varr eşime hiç bişe demiolarr üzülmesin diyee:(bende üzülüyorummm amaaa
Haklısın canım sonuçta bunlar bizim hassas olduğumuz konular anlayışlı olmaları gerekiyor bencede.Tabi kendi çocukları üzülmesin ama sen el kızısın ya onların deyişiyle sen üzülsende olur misali ypamışlar:19:Herşey nasip kader canım inşlljh sende bebeğine kavuşursun en kısa sürede inşllh:16:
tahlil felan mı yapıp verdi yoksa kendi kafasına göremi..ben kaç doktora gittiysem folik asit verdii..
Canım genelde çocuk itenildiği zaman doktorların çoğu veriyormuş.Bugün gittiğim doktorda bana başla dedi folik asite:31:
folıkasıt b12 ben hıç kullanmadım kızlar yaa
Canım onu kullanmanın bir zararı yokmuş.Hamile kallmadan önce veriliyormuş bebeğin iyi gelişmesi içinmiş:31:
eşim baana saz alacakmş çok sevindim..
Aaaa n egüzel bazen bizede söylersin artık:1:
canım okuldayken lıseler arası birinci oldum ses yarışmasında
Maşallah ne güzel.:nazar:Benimde sesim güzeldir:1::34:

Kızlar bugün arakadşımın dediği doktora gittik çok memnun kaldım hem şirin sempatik hemde ilgili bir doktor.Bana bu zamana kadar klomen iğne aşılama yapılmamasına şaşırdı.Adet olunca benden hormon testi hsg çekilmeidm onu,eşimdende sperm testi ve hormon testi istedi.Bakalım Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın .Sonuçlara göre karar vericek doktor hanım:34::31:

Hepinize iyigeceler Allaha emanet olun:3::16:

evet canım okudum:) allah hayırlı doğum da nasip etsin inşaallah. Sesin güzelmiş öyle mi:d ayşe hamile kalırsan kendi sesinden bebeğine ninni kaseti doldur. Sanırım sesim güzel olsaydı ben yapardım:)

olabılır canım doldururum ınş..zaten annemlerde vardır böyle ses kkayıtlarım ısım gucum sarkı söylemektı:1::1:

QUOTE=AYSE035;28015046]Canım ben candan ablanın okudugunu görmedım o yuzdek okuduklarını bu haftakı lısteye ekleyeceğim
Tamam canım sağol:16:

Bizde izliyoruz huzur sokağını:34:Orda çalan bir fon müziği var çok hoşuma gidiyor nette araştırdım çoğu var o yoktu bende diziyi açtım internetten oradan dinledim tekrardan sırf o fon müziği için:1:

Cnaım Allah hayırlı etsin ne güzel haberler alıyoruz sırayla.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar::49:

Güle güle gidin canım hayırlı yolculuklar şimdiye varmışsınızdır çoktan:1:Sizde Allah'a emanet olun görüşrüüz:3:

İyi ediyorsun kendini çok yorma eşin yardım etsin azıcık:1::34:

Hadi inşllh hayırlı haberler alman dileğiyle canım:16:

Hayırlı olsun şimdiden:3:

Talih kuşu size konmuş olmasın:1::34:

Cnaım eşin için aldığın şeyler ne işe yarıyor?Ben eşim için keçi boynuzu kürü yapıyorum ama bu aralar hergün içmiyor tiksindi biraz.Senin aldıkların neye kullnılıyor:44:

Allah gönlünce versin inşlalh tez zamanda:16:

Sağol canım sen nasılsın:3:

Her insan kendimiz gibi olmuyor olamıyor malesf düşüncesiz insan yok.Başından geçmeyen seni çok iyi anlayamıyor.Öyle patavatsızların lafını takma sonuçta bu senin elinden gelen şey değil.Allah inancı olan gerçek müslüman olan bir insan.Herşeyin Allah'tan geldiğine inanmalıdır:20:

Hayıt tohumu aktarda toz haline getirebiliyorsun.Çay gibi demleyip günde 2 defa kullanılıyor genelde .Ben bir ara kullanmıştım kullanmıştım.Kullamdığım ilaçlarla zarar olur korkusuyla yarım bıraktım:31:

Haklısın canım sonuçta bunlar bizim hassas olduğumuz konular anlayışlı olmaları gerekiyor bencede.Tabi kendi çocukları üzülmesin ama sen el kızısın ya onların deyişiyle sen üzülsende olur misali ypamışlar:19:Herşey nasip kader canım inşlljh sende bebeğine kavuşursun en kısa sürede inşllh:16:

Canım genelde çocuk itenildiği zaman doktorların çoğu veriyormuş.Bugün gittiğim doktorda bana başla dedi folik asite:31:

Canım onu kullanmanın bir zararı yokmuş.Hamile kallmadan önce veriliyormuş bebeğin iyi gelişmesi içinmiş:31:

Aaaa n egüzel bazen bizede söylersin artık:1:

Maşallah ne güzel.:nazar:Benimde sesim güzeldir:1::34:[/QUOTE]

CANIM DR A GIMISSIN HAKKINIZDA HAYIRLISI INŞ..EN YAKIN ZAMANDA RABBIM NASIP EDER İNŞ.
BEN SAZ ÇALMAYI ÖGRENEYIM BIRLIKTE SÖYLERIZ INS:1:

Back
X