Eşim işten gelınce bız dayanamadık Hem bıraz merak hemde agrımdan dolayı acıle gıttık gebelık testı sonucum 43.31 dr 2 GUN sonra tekrar test yap dedı gebE olabılırsın dedı tabı bu deger dusebılır ..dualarınızı beklıyorum canım arkadasım
Allah iyiligini versin ne kadar sen sakraksin Masallah subhanallah herzaman boyle kalirsin insallahben test yapptım daha ongunum vardıı amaaa:):):):):) sıırf nasıl bişii diee sonuuuuuuuuuuuuuucc negatiiiiiiiiiiiff:):):)):)
Yeni yılı kırmızılarla karşıladım ve çok üzgünümmmBu hafta bana okunuyor ama ben okuyamıyorum daha 4 gün vardı erken oldum adet olduğuma mı yanayım duaları okuyamadığıma mı Bana düşeni okumak isteyen var mı arkadaşlar Ya Varis çekilebiliyor onu çekerim hatta okuyacak olan arkadaşın hakkını da alayım gerçekten çok ama çok üzgünümmmm
Iyi bir nesil kötülerin imhası ile değil neslin eğitim ve terbiyesi ile yetişir... Allahım bizlere de hayırlı evlatlar nasib etsin ve o evlatlara hayırlı anne babalar olmayı nasib etsin rabbim bizleri zatına layık kul habibinehakiki ümmet ..... Eylesin inş bzi venasib edeceği evlatlarımızı... Hz allah hepimizi ve gelecek olan yavrularımızı görünüz görünmez bela ve musbetlerden korusun inşaallah amin...
allahım ya acaip bi akıntım varr
Canım nasılsın hamılelık nasıl gıdıyo
canim hayirli olsun biraz gec oldu ama olsun insallah rabbim kucaginada almayi nasip etsin
allah iyiligini versin ne kadar sen sakraksin masallah subhanallah herzaman boyle kalirsin insallah
amiiiin insallah gonulden yapilan dualari rabbim geri cevirmez insallah
asenatcim benimde ilk hafta cok akintim vardi ayni adetten onceki gibi merak etme hersey guzel olacak insallah....
Iyiyim aysecim iyi gidiyor cok sukur ayin 22sinde randevum var bebegim yada bebislerimin insallah kalp atisini duymak icin cok heyecanliyim sen nasil hissediyorsun test sonucunu bekliyorum heyecanla insallah ikiye katlamistir
canım sen benım ıcıb 2 kısıye daha dua vercektın verebıldınmı dıe sorcaktım
insaallah bende okurum canim 5 tane okurum insallaheger eksigin coksa
Canım hoşgeldın nasılsın
benimde ikinci tup bebek denememdi 5. Gun embriyosuydular ben evde transferimin 9.gunu evde test yaptim biliyorsun ve cift cizgi biri silikti iki gun sonra tekrar yaptim bu sefer tam iki cizgi cikti transferimin 13. Gunu kan testi yapildi ve sonuc pozitifte ama degerini bilmiyorum canim malesef ben yurt disinda yasiyorum yurkiyedekiler gibi soylemiyorlar dusun ilk doktor kontrolum bile 22 gun sonra sende hamilesin insallah cok kafaya takma rahat ol canim
bende katılmak isterim.
bu cumaya kadar kaç tane yasin okumalıyım?
[sıze=3]iyi olmaya çalışıyorum hamdolsun bitanem senin hayırlı güzel haberini alırsam daha iyi olacam inşallah.hakkında herşeyin hayırlısı olsun umutsuzluğa kapılma bak hepimiz tek yürek olduk ve senin için dualarımız.rabbim kabul eylesin dualarımızı inşallah[/sıze]
anladım canım ıns hakkında hayırlısı rabbım hayırlı salıklı evlat etsın ıns..
Ben bıraz karmakarısık bı haldeyım çunku catlatma ıgnesının de bebek olmadığı halde degerlerı yukselttıgını duydum
eksığım çok canım canım herkese 1 tane dusuo eğer gerı kalan 4 unu dağıtabılırsen çevrende sevınırım
canim bende hamileyim diyorum ama icim yinede rahat degil bossa dis gebelikse falan diye ama rabbime siginiyorum hayirlisi olsun hakkimizda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?