Oooo kıyamam bende de bi tane var ama sahte evlenme teklifi ederken zorla aldırmıştım tabi ki ima yoluyla
:)) ınsallahh canım benım ınsallah bızlerde yasıcaz bu mutlulukları rabbım tum dualarımızı çabalarımızı göruo bılıo canım rabbım ol dedımı hersey olurr
canım ben hıç al demedım ama ıstediğimi biliyo ..nıkahımızda ben bana tektas takacak sandım hıçbısey takmadı..
Eve geldık yuzgörumluğu olarak takar dedım yıne hıçbısey takmadı..evlılık yıldonumunde dedım onu zaten unuttu ama bu defaalmasın bak ben ne yapıyorum ona
rabbim verecek inşallah canım ama sabrımızı deniyor ne yapalım herkesin bir sınavı var benimkide buymuş demek ki
rabbim neylerse güzel eylerrrr
kuzucum beklemekle olmaz gözüne gözüne sokacaksın yoksa anlamıyorlar kiiiiiiii
yanı ya alırsın ya alırsın hesabı..
O zaman almasın doğumdan sonra alsın .. Ay alyans olmazsa yenısını alırızçok guzel olur yaaa
Kızlar ben çıkayım yemeklerı sofrayı kurayım eşim gelır yerız çıkarız bı aksılık çıkmazsa ıns
allaha emanet olun dualarınızda unutmayın aksam gorusuruz
rabbım ıyılık guzellık versın..
çok guldum
kızlar bana yasin okumak isteyen var mııııı
kızlar bana yasin okumak isteyen var mııııı
benmkii de düğün olcagı zaman almıstıı ee bizahmett:):)
canım kesin başlıyor musun 500 yasin'e...ben bir tane okuyayım abdestim varken olur mu tatlım yaz beni listeyeee.....rabbim dileğini kabul etsin inşallah.....
Allah razı olsun canımmm hepinizden yarı ayrıbende okurum canim bugun namazdan sonra
banada esim nisanliyken almisti ama malesef gerizakalinin biri evden calmis butun hersey duruyordu ama birtek tek tasim yoktu kutusu kalmis sadece((
2 de ben aliim canımm:9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?