Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Oooo kıyamam bende de bi tane var ama sahte evlenme teklifi ederken zorla aldırmıştım tabi ki ima yoluyla

ay cok guldum ya aynen bende ima etmıstım.mılletı anlatıyodum pırlanta almıs evlenme teklıfı etmıs dıye sonunda oda almıs ama pek romantık olmadıgı ıcın kendılerı guzel bır evlenme teklıfı yapamamıstı

Kızlar ben çıkayım yemeklerı sofrayı kurayım eşim gelır yerız çıkarız bı aksılık çıkmazsa ıns
allaha emanet olun dualarınızda unutmayın aksam gorusuruz

:)) ınsallahh canım benım ınsallah bızlerde yasıcaz bu mutlulukları rabbım tum dualarımızı çabalarımızı göruo bılıo canım rabbım ol dedımı hersey olurr

Rabbim verecek inşallah canım ama sabrımızı deniyor ne yapalım herkesin bir sınavı var benimkide buymuş demek ki
Rabbim neylerse güzel eylerrrr

Kuzucum beklemekle olmaz gözüne gözüne sokacaksın yoksa anlamıyorlar kiiiiiiii

rabbım ıyılık guzellık versın..
çok guldum

Kızlar ben çıkayım yemeklerı sofrayı kurayım eşim gelır yerız çıkarız bı aksılık çıkmazsa ıns
allaha emanet olun dualarınızda unutmayın aksam gorusuruz

tamm cnm afıyet olsun size şimdiden..
aksam hayırlı haberlerını beklıyoruz.. dualarımdasın cnm

MALESEF KIZLAR KADEŞİM DE KESEYİ GÖREMEMİŞ DR cuma GÜN GEL YATIŞ YAPALIM DÜŞMESİ İÇİN İĞNE YAPALIM DEMİŞŞ BİR MUCİZE BEKLEMİŞTİK AMA OLMADI OYSA BU BEBEK KIZ KARDEŞİMİN BEBEĞİ :26::26::26:BENİMDE UMUDUM OLACAKTI OYSA BU BEBEK BENİM HAYALRİMİ SÜSLEYECEKTİ OYSA BU BEBEK BENİMM BEBEĞİMİN KOKUSUNU GETİRECEKTİ BANA ONADAN BİR PARÇA OLACAKTI BU DÜNYADA BANA AMA OLMADIII ÇOK ÜZGÜNÜM OLMADIII

canım ema için 1 yasin okudum rabbim kabul etsin inşallah..emanın duaları tamamdır.....

Ayşecim dualarla git dualarla gel tatlım hayırlı haberler getir bizleri mutlu et inşallah....

canım kesin başlıyor musun 500 yasin'e...ben bir tane okuyayım abdestim varken olur mu tatlım yaz beni listeyeee.....rabbim dileğini kabul etsin inşallah.....

2 yasin okunmustur canım allah kabul etsinnn:)ayse abla dualarımı okumustum ben ama kırmızı çekkmemişsin üstüme:)yada yanlışmı gordum ben:))

canım kesin başlıyor musun 500 yasin'e...ben bir tane okuyayım abdestim varken olur mu tatlım yaz beni listeyeee.....rabbim dileğini kabul etsin inşallah.....

Evet canım başladım valla o gazla Rabbim kabul ederse inşallah Sağolasınnnn

bende okurum canim bugun namazdan sonra
Allah razı olsun canımmm hepinizden yarı ayrı
okutabileceğiniz yakınlarınız varsa yardımcı olursanoz çok sevinirim canlarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…